صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۷۳۴۲۶
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۱۴ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
رئیس کل بانک مرکزی گفت: در نشست امروز با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی مقرر شد فرصت استفاده از قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران بانکی برای تولید کنندگان حقیقی و حقوقی مجددا تمدید شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس کل بانک مرکزی گفت: در نشست امروز با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی مقرر شد فرصت استفاده از قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران بانکی برای تولید کنندگان حقیقی و حقوقی مجددا تمدید شود.

به گزارش ایسنا،  عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی پس از نشست امروز(سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه) با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، گفت: سال گذشته قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکارن بانکی بعد از تصویب مجلس شورای اسلامی در مجمع تشخیص مصلحت نظام با اصلاحاتی به تصویب رسید و ابلاغ شد.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه آغاز اجرای قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکارن بانکی با شیوع ویروس کرونا در کشور مصادف شد، تصریح کرد: بسیاری از بدهکاران بانکی نتوانستند با مراجعه به بانک‌ها از این قانون استفاده کنند و بانک‌ها نیز آمادگی لازم را نداشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در دوره گذشته از مجمع تشخیص مصلحت نظام درخواست کردند تا مهلت اجرای قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکارن بانکی به مدت ۳ ماه و تا پایان شهریورماه تمدید شود، به خانه ملت گفت: تا کنون ۱۱ هزار مورد درخواست تسهیل تسویه بدهی به بانک‌ها ارائه شده که از این تعداد ۲ هزار مورد شرایط لازم را نداشته است.

همتی با تاکید بر اینکه ۹ هزار پرونده متقاضی تسهیل تسویه بدهی بانکی معادل ۴ هزار ۵۰۰میلیارد باید توسط بانک‌ها بررسی شود، عنوان کرد: در نشست امروز با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی مقرر شد فرصت استفاده از قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکارن بانکی برای تولید کنندگان حقیقی و حقوقی مجددا تمدید شود.

وی، گفت: در نشست امروز مقرر شد من و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از وی درخواست کنیم تا فرصت اجرای قانون تسهیل بدهی بدهکاران بانکی تا پایان سال تمدید شود تا تمامی متقاضیان بر مبنای این قانون بدهی خود را تسویه کنند.

رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه هدف از اجرای قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکارن بانکی حذف ربح مرکب است، عنوان کرد: امیدواریم تمامی تولیدکنندگان از مزایای قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکارن بانکی در چارچوب مقررات شرع اسلامی بهره‌مند شوند.