پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نارنج دارای خواص و فواید شگفت انگیزی برای سلامت بدن است ومیتوان از آن به عنوان مادر مرکبات نام برد. همچنین نارنج میوه ای با خواصی بسیار زیاد است که استفاده از آن برای تمامی افراد توصیه شده است.
پوسته این ميوه به عنوان درمان حمايتي در اختلالات معده به عنوان مثال در نارسايي تشكيل شيره معده و بهبود نفخ معده استفاده می شود. مصرف آب نارنج می تواند ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین کرده, سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
نارنج درمانی برای درد گلوست و به عنوان درمان جايگزين در بي خوابي، اضطراب و صرع به حساب می آید. پوست این ميوه نیز در درمان بي اشتهايي و اختلالات سوء هاضمه، تسهيل درد افزايش وزن کاربرد بسیاری دارد.
مطالعات نشان دادهاند مصرف نارنج انرژی در دسترس جهت فعالیت بدنی روزانه را افزایش میدهد و از این طریق توان و نشاط زیادی را برای انجام امور روزانه تولید میکند. بهطورکلی مصرف این میوه به طور طبیعی بیش از عصاره آن توصیه میگردد. نارنج از جمله میوه هایی است که برای اعصاب، دفع سنگ کلیه و مثانه، گلودرد و فشار خون بسیار مفید است.
همچنین در صورت ابتلا به مشکل یبوست یکی از درمان های مناسب و بی ضرر علاوه بر خوردن یک قاشق روغن زیتون, مصرف یک فنجان مخلوط شکر و آب نارنج است.
محققان معتقدند، بيماران مبتلا به زخم ها ي معده يا روده به دليل اثر سمي این گياه بر دستگاه گوارش بهتر است از مصرف آن اجتناب نمايند. مصرف نارنج در مبتلايان به بيماري هاي قلب عروقي، اضطراب يا بيخوابي باید با احتياط صورت گيرد.
تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن چای بهار نارنج و میوه نارنج برای 4 ماه باعث کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دو می شود. همچنین میوه نارنج سطوح گلوکز خون افراد مبتلا به دیابت را کاهش می دهد.
سیناپرس