صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۷۱۶۹۸
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۱ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹
متخصصان کره جنوبی:
متخصصان کره‌ای می‌گویند در نمونه مخاط بینی ۹۱ کودک که بعضی علائم خیلی خفیف را تجربه کرده یا اصلا علائم بیماری نداشتند، ویروس کرونا به مدت سه هفته مشاهده شده و ماندگاری داشته است. با این حال هنوز به درستی ثابت نشده است ویروسی که در بینی کودکان پیدا شده، هنگام انتقال به بزرگسالان چگونه خواهد بود و میزان سرایت آن نیز چقدر خواهد بود؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بر اساس یک بررسی جدید که در کره جنوبی انجام شده، ویروس کرونا می‎تواند تا سه هفته داخل مخاط بینی کودکان باقی بماند.

به گزارش ایسنا، آزمایشات پیشین نشان می‌داد که اغلب کودکان در مقابل آلودگی به ویروس، دوران بیماری را به شکل خفیف یا حتی بدون هیچ علائمی پشت سر می‌گذرانند.

هرچند یافته جدید می‌تواند برای یافتن پاسخی درباره اینکه کودکان تا چه حد می‌توانند باعث سرایت بیماری کووید۱۹ به دیگران شوند، موثر باشد.

نتیجه این تحقیق، تاکیدی است بر اهمیت رعایت فاصله گیری اجتماعی و ضدعفونی دقیق در زمانی که کودکان به مدارس بازمی‌گردند.

متخصصان کره‌ای در این مطالعه می‌گویند در نمونه مخاط بینی ۹۱ کودک که بعضی علائم خیلی خفیف را تجربه کرده یا اصلا علائم بیماری نداشتند، ویروس کرونا به مدت سه هفته مشاهده شده و ماندگاری داشته است.

بر اساس این نتیجه که ویروس در بینی آنها وجود دارد، پزشکان می‌گویند این کودکان می‌توانند ویروس را سرایت دهند.

متخصصان کره جنوبی روی افرادی آزمایش کردند که هیچ علائمی نداشتند و پس از ایزوله کردن بیماران، به طور مرتب از آنها نمونه آزمایش گرفتند تا به طور کامل عاری از ویروس شدند.

این تحقیق، یافته جدیدی به ما می‌دهد درباره اینکه کودکان می‌توانند حامل ویروس باشند و ظرفیت انتقال و پخش آن به دیگران را دارند.

با این حال هنوز به درستی ثابت نشده است ویروسی که در بینی کودکان پیدا شده، هنگام انتقال به بزرگسالان چگونه خواهد بود و میزان سرایت آن نیز چقدر خواهد بود؟

به گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، دکتر "رابرت د بایسی"، رئیس بخش بیماری‌های واگیر در بیمارستان ملی کودکان در واشنگتن دی سی می‌گوید: غیرمنطقی است اگر تصور کنیم که کودکان هیچ نقشی در سرایت بیماری ندارند، چون آنها می‌توانند حامل ویروس باشند.

اما در مقابل پروفسور کالم سمپل، استاد بهداشت کودک در دانشگاه لیورپول می‌گوید: وجود علائم ژنتیکی ویروس در نمونه مخاط مجاری تنفسی مساوی با قدرت انتقال آن نیست، به ویژه در افرادی که علائم مهم از جمله سرفه و عطسه را ندارند.

هرچند برخی متخصصان بر اساس یافته‌های قبلی همچنان معتقدند که کودکان می‌توانند ناقل بیماری به بزرگسالان باشند.