صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۱ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۷۱۲۲۱
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۹ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹
حسن بیادی، فعال سیاسی در گفتگو با «انتخاب»:
حسن بیادی: با توجه با بی تدبیری‌های داخلی مردم ما از جناح‌ها عبور نموده‌ و از اوضاع رضایت ندارند و تا کنون گفتمان‌های قبلی که چاره‌ساز نبوده‌اند. فکر میکنم گفتمان غالب در انتخابات پیش رو درمان اقتصادی و جهش تولید باشد
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرویس سیاسی «انتخاب»: برخلاف دو دهه گذشته که همواره فضای سیاسی کشور در قالب تقابل و صف‌آرایی دو جبهه اصول‌گرا و اصلاح‌طلب تقسیم شده، طی یک سال گذشته به شکلی کم‌سابقه وزنه به نفع جناح محافظه‌کار یا اصول‌گرا تغییر کرده است. نماد بارز این امر را می‌توان در ترکیب مجلس یازدهم به وضوح مورد مشاهده قرار داد که اکثریتی قاطع از نمایندگان اصول‌گرا کرسی‌ها مجلس را در اختیار گرفته‌اند. هر چند نمی‌توان جبهه اصول‌گرایان را تنها در یک مشخصه خاص مورد خوانش قرار داد اما واقعیات میدانی نشان می‌دهد که اصلاح‌طلبان در انزوا و حاشیه قرار گرفته‌اند.

در چنین فضایی، اکنون این مساله برای همه‌گان مطرح می‌شود که در انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 کدام طیف سیاسی یا جناحی می‌تواند ریاست پاستور را در دست بگیرد. از یک سو، طیف فکری رئیس‌جمهور آینده اهمیت دارد و از سوی دیگر، این‌که چه شخصی از شانس پیروزی برخوردار است مهم به نظر می‌رسد. با نظر به این اوصاف، «انتخاب» در مسیر ارائه چشم‌انداز انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 تحلیل ناظران سیاسی را جویا شده است. در همین راستا، در ششمین گفتگو از مجموعه گفتگوهای «انتخاب» تحت عنوان «پاستور 1400»، دیدگاه حسن بیادی، کارشناس تحلیل‌گر مسائل سیاسی در ارتباط با تعیین وضعیت جانشین حسن روحانی در سال 1400 ارائه شده است.

انتخاب: با توجه به وضعیت سیاسی کشور و رخدادهای چند سال اخیر برای انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 کدام جناح سیاسی شانس بیشتری برای پیروزی دارد؟

حسن بیادی: قبل از شروع پاسخ به سوالات لازم می‌دانم چند نکته را متذکر شوم و آن اینکه علیرغم همه نابه‌سامانیهای موجود و مشکلات ایجاد شده از طریق تحریم‌های ظالمانه غرب، به برکت خون شهدا و با تدبیر رهبر فرزانه‌مان و با وجود پر برکت مردم ایثارگر و انقلابی، به گفته دوست و دشمن، داخلی و خارجی  کشور قدرتمند و نظام پر افتخار ما در حال رشد و توسعه جدی بوده و در حال تبدیل شدن به یک قدرت منطقه‌ای در خاورمیانه است. یادمان نرود قبل از انقلاب با ۳۵ میلیون جمعیت روزانه ۶/۵ میلیون بشکه نفت بودجه کشور تامین می‌گردید ولی درحال حاظر با توجه به تحریم‌های آمریکا فروش نفت به روزی ۵۰۰ هزار بشکه کاهش پیدا کرده است و اکثر درآمد دولت از طریق صادرات و دریافت عوارض و مالیات تامین و هزینه می‌گردد. بنابراین باید تحلیل مشکلات موجود منصفانه بیان شود اگرچه در وقوع این مشکلات نباید از نقش باندهای متصل به قدرت و ثروت غافل بود که متاسفانه مانند اختاپوس در بسیاری از سازمانهای مهم اقتصادی و سیاسی نفوذ کرده و بعضی انسان‌های به ظاهر موجه هم خواسته یا ناخواسته عمله ظلم آنان هستند.

انتخاب: از دیدگاه شما مردم بیشتر از چه گفتمانی در سال 1400 استقبال خواهند کرد؟

حسن بیادی: با توجه با بی تدبیری‌های داخلی مردم ما از جناح‌ها عبور نموده‌ و از اوضاع رضایت ندارند و تا کنون گفتمان‌های قبلی که چاره‌ساز نبوده‌اند. فکر میکنم گفتمان غالب در انتخابات پیش رو درمان اقتصادی و جهش تولید باشد.

انتخاب: به نظرتا، چه چهره‌های شاخصی در انتخابات 1400 شانس موفقیت دارند؟

حسن بیادی: به نظرم هنوز زود است و تا پایان آذرماه احتمال وقوع حوادث غیر مترقبه سیاسی اجتماعی وجود دارد و کسانی هم که ورود به انتخابات را  بصورت علنی شروع کرده‌اند توهم داشته و از بصیرت سیاسی لازم و آگاهی از شریط موجود روز  بی بهره‌اند.

انتخاب: آیا آقای محمود احمدی‌نژاد در صورت تایید صلاحیت شانسی برای پیروزی دارد؟

حسن بیادی: ایشان با توجه به نظر بسیاری از تحلیلگران چپ و راست با ورود خود می‌تواند از صحنه گردانان جدی در انتخابات باشند و در میان آحاد مردم مخصوصا قشر آسیب پذیر از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند البته قابل تامل است که در این دوره تعداد قشر آسیب پذیر هم بیشتر شده و هم متوقع‌تر شده‌اند.

انتخاب: مهم‌ترین اولویت‌های دولت آینده را رسیدگی به چه اموری می‌دانید؟

حسن بیادی: بهترین اولویت‌ها را مقام معظم رهبری با نظریات دقیق و کارشناسی خود در دیدار مجازی با رئیس جمهور و هیأت دولت بیان داشتند که مهم‌ترین آن‌ها عنایات خاص به وضعیت معیشتی و محافظت آنان از تهاجم فرهنگی غرب مخصوصا از طریق فضای مجازی و  رفع واقعی موانع تولید و توسعه اشتغال بود اما آنچه در نظرات بنده مورد توجه قرار گرفته و در رفتار بسیاری از مسئولین کشور در سه قوه مشهود است حذف حقوق و شأن مردم در سپهر سیاسی آنان است و بیشتر برای ماندگاری خود مردم را توجیه می‌نمایند. به عقیده من «ارزش ملی مردم» بیشتر از «ارزش ملی پول» آسیب دیده که باید بصورت اورژانسی درمان شود و این مهم از عهده اکثر افراد مطرح برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری بر نمی آید و عاجزند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۱۲
ناشناس
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۰
همون پاراگراف اول جواب های این آقا را که خوندم از خوندن بقیه ش منصرف شدم. خدا را شکر که کاغذ حروم نمیکنید
عدالت تنها راه نجات
|
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۰
چه فایده متاسفانه ارکان تشکیل دهنده سیاست‌های کلی این بیست و اندی سال بعد از امام (ره) باز برگشتن به سیاست های غلط گذشته؟! یعنی راضی نگه داشتن قشری از جامعه و در فشار ماندن قشر دیگر جامعه که عمدتاً جامعه کارگری و مشاغل آزاد اکثریت اونها هستند و قشر راضی کارمندان و فرهنگیان؟! که متأسفانه بدترین سیاست و شکست خورده ترین سیاست همینه؟! باید عدالت در جامعه برقرار بشود و رانت و پارتی و ویژه خواری برچیده شود.مردم نظاره گر هستند.البته اکثریت مردم دلسوز و عاشق انقلاب و خون شهدا و امام مهربانی ها هستند ولی همین عشق و علاقه با زورگویی و پافشاری غلط این عده در ادامه شکست خورده سیاست های غلط گذشته متاسفانه رفته رفته در حال رنگ باختن هستش و به نقطه خطرناکی رسیده که اگه عدالت درست برقرار نشه تنها و تنها انقلاب و نظام بهش ضربه وارد میشه و روزی خدای ناکرده میرسه که دیگه خیلی دیر شده
ناشناس
|
۰۲:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۰
مدام از کارهایی که - باید بشه- حرف می زنند اما نمیگن
۱) دقیقا چه کاری باید چطوری انجام بشه
۲) خودشون چی کار کردن
پارسی
|
۰۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۰
جهش تولید ؟!!! بهتر است بفرمائید زمینگیر شدن و نابودی تولید.خوش خیالی
ناشناس
|
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۹
ایشون حرف نادرست میزنه و ادرس غلط میده تمام این مشکلات را خود اصولگرایان به دلیل تنش با کشورهاو تحریم و درگیری در کشورهای مختلف ایجاد کردن الان انداختن گردن دولتی که رئیسش هم در اصل یه اصولگرا است خود اصلاح طلبها هم کاربردی ندارن و هر دوی اینها یکی هستند ولی به دو تیم تقسیم شده اند و جنگ زرگری راه انداختن و به اصل موضوع نمی پردازن فریب نخورید
ناشناس
|
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۹
تو چطور از غیر مترقبه با خبر هستی؟!!!
ناشناس
|
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۹
محافظت آنان از تهاجم فرهنگی غرب مخصوصا از طریق فضای مجازی خخخ
ناشناس
|
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۹
درمان اقتصادی در گرو اصلاح ساختاری ست .....با ادامه وضعیت فعلی ، هیچ امیدی به بهبود نیست
ناشناس
|
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۹
آخه این چه طرز تیتر زدن هست؟! به شعور خواننده توهین و آرامشش رو بهم می‌زنید. خود جناب تحلیلگر هم نمیدونم فردا نهار چه خواهد خورد، آن وقت دم از بهم ریختگی در آذرماه میکنه!
محسنی
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۹
سلام انتخابات جوابگوی اقتصادی نیست. مگر اینگه مبارزه دلالیزم و ریشه کنی فساد شروع بشه و بس
ناشناس
|
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۹
تنها راه نجات مملکت از این بحران رییس جمهور شدن احمدی نژاده