پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بسیاری از افراد برای داشتن یک رژیم غذایی سالم، سعی میکنند سبزیجات و سالاد را در کنار غذاهای اصلی خود سرو کنند، اما در بسیاری از موارد، سالادها به جای مفید بودن، به شدت مضر میشوند.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، یک سالاد خوشمزه میتواند به سادگی تهیه شود، فقط کافیست به بخی نکات بهداشتی و پزشکی بیشتر دقت کنیم تا سالادمان در کنار سالم بودن، کم کالری و خوش طعم باشد.
زیاده روی در حجم ظرف
یکی از اشتباهات رایج در تهیه سالاد، زیاده روی در حجم سالادی است که تهیه میشود، بسیاری از افراد سعی میکنند ظرف خود را با خوراکیهای متعدد پر کنند و از مرغ و پنیر تا سسهای چرب را در سالاد پر میکنند. این کار باعث افزایش بی رویه کالری مصرفی میشود.
افزودن بیش از حد روغن زیتون
درست است که روغن زیتون یکی از برترین گزینهها برای تهیه سالاد است، اما افزودن بیش از د. روغن زیتون به سالاد، نتیجهای به جز افزایش کالری، افزایش خطر اضافه وزن و مواردی مشابه ندارد.
له کردن یا ریز کردن سبزیجات
اگر قصد افزودن سبزیجات به سالاد خود را دارید، سعی کنید سبزیجات را بیش از حد خرد نکنید یا تحت فشار چاقو قرار ندهید. چرا که با این روش تمامی خواص سالاد خود را نابود میکنید.
سس زدن بیش از حد
درست است که سس یک چاشنی محبوب سالاد است، اما دو نکته مهم وجود دارد، بهتر است سس سالاد را خودتان و با موادی سالم مانند سرکه بالزامیک، ماست، روغن زیتون، سبزیجات معط و ... تهیه کنید و از مصرف سسهای کارخانهای پرهیز کنید و نکته دوم این که در استفاده از سس زیاده روی نکنید.