صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۶۴۰۴۳
تعداد نظرات: ۴۶ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۱ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رییس جمهوری با تاکید بر اینکه مراسم عزاداری امام حسین(ع) در سراسر کشور باید با رعایت اصول بهداشتی و با شکوه برگزار شود، گفت: دوگانگی "جان و نان" و "عزاداری و سلامت" غلط است، هر دو باید با رعایت پروتکل های بهداشتی، در کنار هم باشند.

به گزارش «انتخاب»،  ‌حجت‌الاسلام والمسلمین «حسن روحانی» صبح امروز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بیش از پنج ماه است که مردم با ویروس خطرناک کرونا مواجه بودند و وارد ماه ششم شدیم. بیش از دو سال و دو ماه هم است که مردم با تحریم شدید آمریکا مواجه بودند که وارد دومین سال و سومین ماه شدیم.

وی با بیان اینکه ماه‌ها و سال‌های بسیار سختی برای مردم عزیز و بزرگوار ما سپری شده است، اظهار داشت: مردم مشکلات اقتصادی در این سال‌ها داشته و تجربه کرده بودند. بحث‌هایی هم برای بهداشت و سلامتی برای مردم ایجاد شد و تکلیف مردم برای فاصله اجتماعی مشکلات اجتماعی و عاطفی ایجاد می‌کند که مردم باید تحمل کنند.

رییس‌جمهور ادامه داد: وقتی می‌گوییم عروسی باشد ولی مراسم پرجمعیت نباشد، مردم مشکلات عاطفی دارند. وقتی می‌گوییم عزا باشد ولی مراسم عزا نباشد، مردم در سختی و فشار قرار می‌گیرند.

به گفته روحانی، مردم ایران در این دو سال و چند ماه و در این پنج ماه برای مقابله با ویروس کرونا نشان داده دارای توان و قدرت کافی برای مقابله و ایستادگی در برابر فشارها هستند و به زانو درنمی‌آیند. اگر ۱۰ فشار دیگر هم وارد شود و بخواهد مردم را از مسیر درست خارج کند، مردم با تعاون و همکاری، هر مشکل بزرگ را سهل و آسان می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه به دو عنصر مهم نیاز داریم، تصریح کرد: عنصر نخست، امید به آینده است. یاس باید از بین برود. اگر یاس جامعه را فرا بگیرد، موفقیتی در کار نخواهد بود بنابراین باید همواره به آینده به عنوان روز فرج و گشایش همیشه امیدوار هستیم و می‌دانیم دیر یا زود، آینده با حق است. عنصر دیگر هم تدبیر، حسابگری و برنامه‌ریزی درست برای عبور از مشکلات و سختی‌ها است.

رییس‌جمهور با بیان اینکه امروز کادر درمان، از یک سمت و کادر تولید از سمت دیگر، کادر توزیع، جابجایی و حمل کالا و کادر فرهنگی و... همه دست به دست هم دادند، خاطرنشان کرد: اگر یکی از این کادرها نبود، نمی‌توانستیم پیش برویم. اگر کادر تولید نبود و برای خرید ماسک، تجهیزات پزشکی و دارو از خارج خرید کنیم، اولا به ما نمی‌دادند و بعد هم معلوم نبود پس از چه مدت زمانی و با چه قیمت گرانی و امروز و فردا کردن، آن را به ما بدهند.

روحانی افزود: اگر ماسک ان۹۵ را به ما نمی‌دادند، ما نداشتیم و نیاز به سفارش دادن داشتیم، و کشوری که سفارش داده بودیم، یک ماه عقب می‌انداخت، چه مشکلاتی در کشور ایجاد می‌شد.

وی با بیان اینکه همه کادرهایی که باید در صحنه باشند، همه مسئولیت خاص و سنگین خود را برعهده گرفتند، ابراز داشت: علیرغم تحریم و گرانی، مشکلات حاد و بحرانی آنچنانی را شاهد نیستیم و دولت در حد توان کمک می‌کند. هرچه به فکر ما، وزرا، قوا و نیروهای دیگر می‌رسد، را انجام داده‌ایم.

طرح‌های دولت برای پرداخت ودیعه ۱۳ درصدی به مستاجران

رییس‌جمهوری با اشاره به طرح‌های دولت درباره تامین اجاره خانه مستاجران اظهار داشت: در همین ایام کرونا دو طرح مهم برای اجاره و مستاجرین آوردیم؛ یک طرح برای آن بود که اجاره‌بها از چقدر بیشتر نباشد و هفته قبل هم تصویب کردیم یک وام ارزان قیمت به مستاجرین بدهیم و برای افرادی که در شهرهای بزرگ و کوچک هستند این ودیعه را از بانک‌ها با یک نرخ ارزان قیمت ۱۳ درصد دریافت کنند.

رییس دولت دوازدهم اضافه کرد: دولت تلاش کرده است امکاناتی در اختیار مردم، یارانه بگیران و نیازمندان قرار بگیرد. علاوه بر این پرداختی ویژه ای در چهار نوبت ۳ میلیون خانوار نیازمند قرار دادیم.

روحانی در بخش دیگر از سخنانش اظهارداشت: دولت تمام تلاش و توان خود را در زمینه فعالیت اقتصادی و معیشتی به کار بسته و افتتاح هایی که در روزهای پنجشنبه توسط دولت انجام می شود نشان از تحرک و تلاش دولت در این زمینه است.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی نیازهای بهداشتی و پزشکی در اولویت است و وزارت بهداشت و درمان، وزارت صمت و دیگر دستگاه‌ها در این زمینه تلاش می‌کنند.

رییس جمهوری با بیان اینکه حدود ۵ ماه از همگیری ویروس کرونا گذشته است، گفت: هم ما و هم دنیا ازاین ویروس تجربه روشنی داریم و به این نتیجه رسیدیم که باید تمرکز باید بر نظام سلامت و بهداشتی باشد وکاری کنیم که نیاز به مراجعه مردم به بیمارستان نباشد.

روحانی ادامه داد: رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی، آموزش و در بعضی وقت ها تعطیلی اجتماعات برای سلامت مردم در نظر گرفته شد ولی رعایت نظام بهداشتی در اولویت است.

رییس جمهوری با بیان اینکه اگر نظام بهداشت دچار مشکل شد به ناچار باید نظام درمان را جایگزین کرد، اظهار داشت:‌ البته در روزهای اول شیوع کرونا همه دنیا به سمت محدودیت و ممنوعیت مانند عدم خروج از خانه، بسته شدن کسب و کارها و نرفتن به مسافرت حرکت کرد که چاره ای هم نبود.

وی اضافه کرد: اما در ادامه مشخص شد که ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها خود در بعضی از زمان‌ها مشکل آفرین است. زیرا زمانی که تولید و توزیع متوقف شود، زندگی مردم مختل می‌شود و همه به این نتیجه رسیدند که باید به سمت بازگشایی پیش بروند و همه کشورها فعالیت‌های خود را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستور کار قرار دادند.

روحانی خاطرنشان کرد: اکنون همه کشورها ماسک زدن را اجباری کردند و حتی جریمه و افزایش جریمه داشتندبه عنوان مثال اعمال جریمه از ۱۵۰ یورو به ۵۰۰ یورو را در برنامه خود قراردادند که نشان از اعمال سختگیرانه رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای همه است.

رییس جمهوری با بیان اینکه ناظران باید با استحکام رعایت پروتکل‌های بهداشتی را پیگیری کنند، توضیح داد: نباید تخلفی صورت بگیرد و حتی برای ماه محرم که تصمیم گیری و برنامه‌ریزی شده است، تاکید شد افرادی که مسوولیت دارند، باید به رعایت و اجرای پروتکل‌های بهداشتی نظارت کنند.

‌برای مقابله با کرونا باید بلندمدت برنامه‌ریزی کنیم

رییس دولت تدبیر و امید در بخش دیگری از سخنانش گفت: برای هر امری روحیه لازم است، نباید جامعه ای روحیه خود را ببازد و دچار اضطراب و افسردگی شده و به آنها اینگونه القا کنند که فردا بدتر می‌شود؛ شما نباید اضطراب بیخود به مردم وارد کنید؛ ترس و خوف معقول درست است و مردم باید از این بیماری به عنوان یک بیماری خطرناک بترسند و مراقبت کنند، اما نباید اضطراب و دلهره به مردم وارد کنیم؛ بین ترس معقول و اضطراب مرزبندی سخت است و باید به این موضوع توجه کنیم؛ این اصولی است که مردم باید انجام دهند و در تبلیغات نیز مورد تاکید قرار گیرد و در تولید نیز برای آن تلاش کنیم.

وی افزود: وقتی به مردم تاکید میکنیم که در اجتماعات از ماسک استفاده کنند، باید ماسک به اندازه کافی به وفور و با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار داشته باشد؛ در این زمینه وزارت صمت مسئولیت سنگینی دارد و وظایف خود را انجام می‌دهد.

روحانی با اشاره به گزارش سرپرست وزارت صمت اظهارداشت: روزانه ۱۱ میلیون ماسک تولید می‌شود-البته دیگران هم تولید می‌کنند و تنها کارگاه‌های صمت نیست- ماسک باید به اندازه کافی تولید شود و از طرف دیگر روحیه بلند نوع‌دوستی، وطن خواهی و یاری یکدیگر، مسئولیت پذیری و فداکاری که در ماه محرم و ماه ذیحجه نیز که با عید قربان و عرفه و میلاد برخی ائمه هدی و پربرکت است، این امر را بیشتر خواهیم دید.

رییس جمهوری ادامه داد: عرفه هم روز خاص است و ان شاءالله که مراسم این روز خاص با رعایت پروتکل‌های مورد تاکید و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در مساجد و محافل باشکوه برگزار شود؛ ماه بسیار مهمی است و باید همه را یاری کنیم و مخصوصا که به ایام عید قربان می‌رسیم همه کسانی که تمکن مالی دارند، بتوانند گوشت را بین مردم و فقرا توزیع و تقسیم کنند؛ کاری که همه ساله انجام می شود.

وی در عین حال گفت: این ویروس را کوتاه مدت نبینیم، بحث هفته و ماه مطرح نیست، ذیحجه و محرم و مرداد و شهریور و مهر و ... مطرح نیست باید برای تمام سال و حتی ماه‌هایی از سال آینده برنامه ریزی داشه باشیم؛ نمی‌دانیم چه روزی است و برای ما نامشخص است؛ هنوز تا روزی که واکسن تولید و تایید شده و به دز کافی توزیع شود، مراحل زیادی در پیش داریم- ممکن است گفته شود که تزریق یک بار واکسن کافی است یا اینکه دوبار تزریق شود – چون اساسا این بیماری ناشناخته است هر چه جلو می‌رویم به نکات جدیدی می‌رسیم و باید به طور بلند مدت چاره اندیشی، برنامه ریزی، نظارت و تلاش کنیم و در برابر تخلفات قاطع بایستیم.

عبور از پیک کرونا در چند استان

رییس جمهوری ادامه داد: ما امروز خبر خوشی را داشتیم که با تلاش پزشکان و مسئولین و بیشتر با حمایت مردم و اجرای پروتکل‌ توسط مردم، در برخی از استان‌ها مانند کرمانشاه، کردستان، خوزستان توانستیم از پیک عبور کنیم. در برخی از استان‌ها متاسفانه هنوز در مسیر پیک هستیم که باید مراقبت کنیم و عبور کنیم.

روحانی عنوان کرد: یکی از مسائل مهمی که ما امروز بحث کردیم و مردم نیز باید مطلع باشند مساله سوگواری در ماه محرم‌الحرام است. این جای تاکید نیست همه می‌دانند زندگی ما مردم ایران و شیعیان و مسلمانان با عشق امام‌حسین(ع) عجین شده و این با همه مسائل متفاوت است.

وی خاطرنشان کرد: فرهنگ عاشورا و فرهنگ محرم و عشق به اباعبدالله الحسین (ع) سوگواری برای آن بزرگواری یک مساله مهمی است. ما از کودکی و در طول تاریخ‌مان همیشه اینچنین بوده است. کشورهای دیگر و همسایگان ما هم به‌خوبی عزاداری می‌کنند، ولی ایرانیان همواره توجه خاص و ویژه‌ای نسبت به اهل بیت و در میان اهل‌بیت، توجه خاصی نسبت به اباعبدالله‌الحسین دارند. در روایات ما عزاداری برای همه شهادت‌ها و وفات بزرگان و پیغمبر و ائمه است اما یک تاکید ویژه برای عزاداری امام حسین (ع) شده است.

رییس جمهوری گفت: در روایات فراوان آمده است که زیارت حسین (ع) جایگاه دیگری دارد البته زیارت همه ائمه جایگاه بلندی دارد ولی عزاداری برای امام حسین(ع) عشق به امام حسین (ع) چیز دیگری است که در عمق و جان ما است.

روحانی یادآورشد: یک وقتی در جامعه ما بحث سلامت یا اقتصاد، سلامت یا معیشت، نان یا جان بود ولی مردم ما روشن کردند که این دوگانگی غلط است و ما چنین دوگانگی نداریم. بله هم جان و هم نان، هم سلامت و هم معیشت هر دو با هم، مردم به خوبی ثابت کردند که این دو باید در کنار یکدیگر باشند.

برگزاری مراسم عزاداری و رعایت پروتکل‌های بهداشتی مانعه الجمع نیست

وی اضافه کرد: البته ممکن است هر روزی بحثی مطرح شود و الان که به ماه محرم رسیدیم بحث عزاداری یا سلامت مطرح شود، خیر هر دو، هم عزاداری امام حسین (ع) و هم توجه به پروتکل‌های بهداشتی اینها مانعه‌الجمع نیست، باید اینها را جمع کرد و در کنار هم قرار داد. ما هم باید سوگواری امام حسین(ع) را به عنوان یک فرهنگ بلند، و یک فرهنگی که در تاریخ منجی ما بوده پاس بداریم. انقلاب و پیروزی و دفاع مقدس اگر بوده، همه ما در همه جا مرهون امام حسین (ع) ‌هستیم.

روحانی گفت: اینکه ما یک ملت مقاوم داریم که در برابر آمریکا ایستاده و مقاوم است از فرهنگ کربلا و امام حسین(ع) است که این ملت شجاع و قوی را در برابر دشمنان، استوار قرارداده است، بنابراین سوگواری و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا قطعا هر دو باید در کنار هم باشد.
رییس جمهوری گفت: ما ماه رمضان را در دوران کرونا تجربه کردیم؛ مردم قرآن برسر گرفتنن و عبادت کردند وشب‌های احیا عده‌ای با رعایت فاصله گذاری اجتماعی به مساجد و محافل رفتند و عده‌ای در خیابان وعدهای هم در فضای مجازی و برخی هم این مراسم را از طریق رسانه ملی دنبال کردند، قرآن بر سر گرفتند همه این آیین ها را انجام دادند واصول بهداشتی را هم رعایت کردند.

مراسم عزاداری ماه محرم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود

رییس دولت تدبیر و امید افزود: ماه رمضان تمام شد هیچ کس نبود که بگوید «ماه رمضان باعث شیوع بیماری شد»، شاید بعد از ماه رمضان تعطیلات و برگزاری عروسی عامل شیوع شده باشد، اما خود ماه رمضان و ایام عبادت و شب‌های احیا را هیچ کس حتی معاندان هم نتوانستند بگویند باعث شیوع بیماری شده است.

وی اظهار داشت: اکنون نیز برای ماه محرم هم باید به نحوی عمل کنیم تا بهانه‌ای در اختیار دشمنان قرار نگیرد؛ عزاداری امام حسین (ع) در شهرها و روستاها در همه مناطقی که وضعیت قرمز و زرد و سفید وجود دارد، اما با تراکم کمتر و رعایت فاصله‌گذاری باید انجام شود.

رییس جمهوری گفت: در مراسم‌های ماه محرم فاصله‌گذاری اجتماعی باید رعایت شود؛ تراکم در مراسم عزاداری امام حسین (ع) طوری که جمعیت زیادی در یک فضای کوچک نباید بوجود بیاید، تراکم جمعیت در این مراسم‌ها باید کنار گذاشته شود و پروتکل‌های بهداشتی باید حتما مراعات شود.

روحانی با تاکید بر این که در مراسم‌های ماه محرم پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت باید کامل رعایت شود، افزود: ضدعفونی باید انجام شود مردم نیز همه باید ماسک بزنند زمان عزاداری دست خودمان است می‌تواند ۳ تا ۴ ساعت باشد التبه طولانی بودن زمان عزاداری ممکن است ما را در مسیر شیوع قرار بدهد؛ عزاداری انجام دهیم، اما لازم نیست ۳ تا ۴ ساعت باشد، بلکه میتواند یک زمان کوتاه‌تری، یک تا ۲ ساعت در نظر گرفته شود.

وی اضافه کرد: البته روزهایی مانند عاشورا، تاسوعا و اربعین برای ما روزهای ویژه و مهمی در ماه‌های محرم و صفر است؛ ایام عزاداری می‌تواند ۴ تا ۵ روز باشد و زمان حضور در مراسم عزاداری را می‌توان کوتاه تر کرد، اما اصل عزاداری باشکوه و عظمت مانند همه سال‌ها برگزار خواهد شد؛ اما در این شکوه، امسال ماسک زدن هم جزو همین شکوه است و رعایت فاصله گذاری هم جزو از این شکوه است؛ عدم تجمع و تراکم در یک مکان هم جزو همان شکوه است هم باید قدرت و عشق به امام حسین (ع) و اطاعت از خدا را نشان می‌دهیم، که این عشق، دستور خدا و پیامبر(ص) و اسلام است این شکوه و جلال و عظمت را نشان می‌دهیم و هم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنیم.

روحانی با بیان اینکه ایران باید برای شیعیان و کشورهایی که عزاداری امام حسین (ع) برگزار می‌کنند الگو شود و این الگو باید به بهترین شکل انجام شود، گفت: بین مبلغان و حوزه های علمیه، دفاتر و سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت کشور و وزات بهداشت هماهنگی خوبی ایجاد شده و همه با هم تلاش کردند.

رییس جمهوری با تاکید بر این که همه باید اصول بهداشتی را نسبت به نذورات در ماه محرم رعایت کنند، گفت: آنهایی که می‌توانند، مواد غذایی (گوشت و برنج و ...) را به صورت خام و خشک در منزل مردم و به ویژه نیازمندان توزیع کنند، اما عده ای دیگر که نحوه نذر آنها به صورت پخت غذا است، باید اصول بهداشتی را مراعات کنند و نذری‌ها را به ‌صورت بسته بندی بهداشتی انجام دهند و در جایی سفره پهن نکنند که مردم دور هم جمع شوند.

وی یادآورشد: دستورالعمل‌ها در محرم و صفر باید کاملا رعایت شود، تا فضای امسال محرم، کاملا حسینی و عاشورایی و با شور اباعبدالله الحسین(ع)، در عین حال توام با دستورالعمل بهداشتی برگزار شود، کسی نمی‌تواند بین دین و علم فاصله ایجاد کند ما هم به دین و هم به علم عمل می کنیم هر دو در کنار هم قرار دارند و از یکدیگر فاصله ندارند.

روحانی با بیان اینکه فضای محرم امسال کاملا حسینی و با شور اباعبدالله الحسین (ع) و عاشورایی خواهد بود، ابراز داشت: کسی نمی‌تواند بین دین و علم فاصله ایجاد کند. علم در کنار دین و دین کنار علم است و از همدیگر جدایی ندارند. از همه متولیان امر از علما، مراجع، مداحان و فضلا و هم متولیان مکان از مساجد، حسینیه‌ها و تکایا می‌خواهم دست به دست همدیگر بدهیم و در چارچوب اصول دین به سلامتی همدیگر باشیم.

رییس جمهوری با تاکید بر اینکه هم می‌خواهیم در عزای امام حسین (ع) شرکت کنیم و هم یک عزدار را مبتلا نکنیم، بیان کرد: امیدواریم به بهترین وجه مراقب سالمندان و کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند، باشیم. خدا عزای آنها را در خانه و در فاصله قبول می‌کند و آنها با فاصله بیشتر و به شکل مجازی و تلویزیون می‌توانند عزاداری کنند و خدا هم قبول می‌کند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴۶
در انتظار بررسی: ۴۳
غیر قابل انتشار: ۱۰
ناشناس
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
اونایی که بازگشایی کردن امارشون تک رقمی بود.شما که ول کردی حداقل امار درست بوده مردم تصمیم بگیرند چه کنند.نه مثل آمار فعلی اصلا پیک نداره و سقوط نداره
ناشناس
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
درست است که دولت قدرت زیادی ندارد و بیشتر برای نمایش است اما باز می توانستی در این حدود کم خیلی کارها بکنی که نکردی . عمدی هم نکردی
ناشناس
|
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
کسی نیست ترمز این و بکشه؟
ناشناس
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
بخش عمده مشکلات اقتصادی ناشی از سیاست خارجی ماست که این موضوع از دست دولت خارجه لطفا یکم انصاف داشته باشید
ناشناس
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
فرزند آقا اتریش به سر می برند و خودشان هم ....چرا باید از تحریم بترسند؟
غمخوار قراملکی
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
آقای رییس جمهور عزیز
این که میگین مردم فشار را تحمل میکنند مغایر با شعارهایی است که جنابعالی در موقع انتخابات دادین نکته بعدی اینکه تدبیر دولت شما چه میشود چرا ما هیچ ردی از تدبیر شما و دولتتان را در هیچ کجای سیاستهایی که تدوین میشود ، نمیبینیم
یک سوال از شما بپرسم و خواهش میکنم انتخاب اینو منتشر کند
آقای رییس جمهور واقعا شما هستید یا اینکه سرکار هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
من نمیدانم علت این لجبازی و عناد آشکار با علم و دانش روز دنیا چیست ؟؟ تمام مراکز تحقیقاتی علم پزشکی در دنیا به خطرناک بودن این ویروس خصوصا در اجتماعات اعتقاد دارند بجز مسئولان ما . بابا خدا پدر همه شما را بیامرزد اینروزها سازمان ملل با همه امکاناتی که در اختیار دارد نشستهای و گردهمآئی ها را بصورت ویدئو کنفرانس برگزار میکند بعد اصرار به اجتماع یک گرو کثیر با توجه به نحوه انتقال این ویروس از طریق هوا که به اثبات هم رسیده ، بنظر بی توجهی بسلامت و جان مردم و بی تفاوتی مسئولان در مورد خطر این بیماری مهلک است
ناشناس
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
از طرف مردم حرف نزن که هنایت دیگر رنگی ندارد
.
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
مچکریم....!!!!!!!!
شهروند ناراضی
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
مگر مردم بیچاره که به دست سیاستهای غلط شما گرفتار هستند چاره ای هم به جز مقاومت و از هست و نیست ساقط شدن دارند؟؟؟ مگر نظر مردمی که به شما رای دادند که با تمام دنیا تعامل سازنده با حفظ منافع ملی داشته باشیم مهم است؟! تعطیل کنید این بساط هندوانه را و فکر نان مردم باشید که هندوانه آب است! ضمنا حرمت و احترام ماه محرم واجب است اما حفظ جان مردم مسلمان واجب نیست؟ یعنی چه که حتی در مناطق وضعیت قرمز باید مراسم عزاداری برگزار شود؟؟ شما خودتان می گویید که بیشترین سرایت ها در مرام جشن و عزا اتفاق می افتد و مردم را از برگزاری مجالس عزای حتی عزیزانشان منع می کنید بعد می خواهید مراسم میلیونی عزاداری در سراسر کشور برگزار کنید؟؟!! این یعنی احتمال شیوع بزرگترین اپیدمی کرونا در جهان!! فاجعه بار خواهد بود و گرفتاری عظیمی در پی خواهد داشت که البته شاید ضررش به شما نرسد! و مثل همیشه مردم عادی بهای گزافش را با جانشان بدهند!
ناشناس
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
آقاي روحاني خجالت بکش ...... تا که ميخواهي به اين ....ادامه بدي . مردم تو بدبختي خودشان در حال دست و پا زدن هستند . حيف و صد حيف. مسئول بي همه کس اين کامنت را پاک نکن
ناشناس
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
خجالت هم خوب چیزیه
ناشناس
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
تو و امثال تو از مردم حرف نزنید به دست هایتان نگاه کنید به صورت تان هیچ چین و شکن می بینید . شما که از مروم نیستید اگر بودید کمی مشکلات شان را درک می کردید .
ناشناس
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
ما همه فشارها را به مردم منتقل می کنیم. این مردم از گشنگی یا بیماری یا .... بمیرند فرقی نمی کند.
علی
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
اقای روحانی کجایی . دقیقا کجایی
ناشناس
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
اقای روحانی دیگه حوصله خوندن حرفاتم ندارم
ناشناس
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
آقاي روحاني شما كاري كرديد كه من و خيلي هاي ديگه هم قسم شديم ديگه هيچ وقت توي هيچ انتخاباتي شركت نكنيم
امين
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
بخدا آخرين باري بود كه تو اين مملكت تو راي گيري شركت ميكنم ...كاري كرديد كه اگر پدرم هم كانديد شود ديگه اعتماد نكنم ...فقط خدا جواب شما رو بده چون مردم زورشون به شما نميرسه فقط خدا . ما هم دعا ميكنيم
ناشناس
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
ان الله لايغيروا ما بقوم حتي يغيروا ما بانفسهم
ناشناس
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
عاشق باید گفتنت شدم! باید....!
ناشناس
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
بسسسسسسسسسسه ديگه بابا
ناشناس
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
بزرگوار ميشه شما اين چند ماه رو اصلا حرف نزني
به روح آقاي هاشمي رو مخ مردمي
بابا اين چند ماه رو هم حقوقتو بگير برو
ناشناس
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
سایت محترم انتخاب
یک نظر سنجی بذار ببین چند درصد مردم حرفی رو که ایشون از طرفشون داره میگه قبول دارن؟
ناشناس
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
من بهت رای دادم ولی لطفا از طرف من حرف نزن!

یاس و افسردگی و عدم امید به آینده رو در تک تک مردم میشه دید.
ناشناس
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
خدایا اندکی تفکر و تدبیر هم خود نعمتی بزرگ است
ناشناس
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
قطعا پی بردیم که جان ملت هیچ اهمیتی ندارد . دبی کرونا را کنترل کرد ما هر روز آمتر مبتلایان و کشته ها یمان بیشتر میشود
ناشناس
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
حفظ جان واجب است و شرکت در مراسم آیینی حداکثر مستحب اینها را خودتان گفتید. حالا شرکت در مراسم عاشورا در حالیکه همه تختهای ای سی یو پر شده از حفظ سلامت واجبت تراست؟ الله اکبر ! اخه جنابعالی و امثال هم که قرار نیست از بیمار کرونایی پرستاری کنید پس بسلامتی دهان را باز کنید و هر چه که به مصلحت آینده تان است بگید
ناشناس
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
عروسی و عزای عادی چی ؟ اونا هم میشه برگزار بشه یا کرونا فقط تو عزاداری محرم خطری نداره؟
ایرانی
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
شمارو خدا آقای روحانی بیشتر از این روز حراحت های روحی و روانی ما اسید نپاشید.. خواهش می کنیم...
ناشناس
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
خانه خدا با آنهمه عزت و احترام در بین همه مسلمانان و بمنظور حفظ جان مسلمانان جهان بسته شد. آیا محرم از مراسم حج بالاتر است؟!
ناشناس
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
باید برگزار شود حتی اگه کادر درمان از پا بیافتن ! حتی اگر شمار کشته شدگان به روزی 500 نفر برسد ! موضوع چیه ؟
ناشناس
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
حسن
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
عدم کفایت دولت در کنترل کرونا مشهود گردید . امکانات حوزه پزشکی از نپال و پاکستان و .... کمتر داریم که عملکرد آنها بهتر بوده است ؟ چه کسی گفته یکسال تولید و توزیع را تعطیل کنیم ؟ 2 هفته قرنطینه بین شهری اعمال شود . پس از قرنظینه الزام به استفاده از ماسک اجبار شود . تعطیلات محرم را به کارهای خداپسندانه تهیه ماسک و نذری برای مراکز معلولین و ... اجبار کنید . عزاداری مجازی همراه با سخنرانی مجازی باشد .
ناشناس
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
فشار اصلی بی کفایتی روحانی است. آیا زمان جنگ فشارها بیشتر نبود؟
کسی که صلاحیت ندارد فقط بهانه جویی می کند.
والسلام
ناشناس
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
آقای روحانی سرانجام مجبور می شویم با آمریکا مذاکره کنیم. چرا تلاش دارید کشور را در موقعیتی قرار دهید که در این مذاکرات نقش کاملاً منفعل و تسلیم شده داشته باشد؟
ناشناس
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
خبر از قیمت خودرو مسکن خوراک ..... داری؟ مردم مردم مردم
homayon
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
اقای روحانی اخه مردم مقاومت کردن مردم زیر این همه فشارهای اقتصادی که به علت بی تدبیری شما وامثال شماست چرا ما نباید مثل 199 کشور دیگه دنیا تو مسالمت با هم زندگی کنیم تادر رفاه واسایش باشیم تورا به خدا وپیامبران وقرانی دست از سرمون بردارید بزارید یکسال تو خوشی وناز ونعمت زندگی کنیم بدون استرس ودغدغه زندگی روزمره تو که تو .... زندگی میکنی
ناشناس
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
شما از دهان مردم حرف نزن..
محمد علی از شیراز
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
پس شما دولت و حکومت این وسط چکاره هستید؟
هادی
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
آقای رئیس جمهور آقا زادها الان دقیقا کجا هستند فرزندتان کجاست؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
در حال کسب معیشت کف بازار بدون ماسک!
ناشناس
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
....مملکت داری؟!!!
ناشناس
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
خرج چو از کیسه ی مهمان بود
حاتمی طایی شدن آسان بود
بله آقای رئیس جمهوز از کیسه مردم خرج کنید با خیال راحت
ناشناس
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
جناب روحانی! گویا آنقدر در قرنطینه بسر برده اید که صدای خرد شدن استخوان ملت بخاطر پرش سه گام دلار و پرواز تورم را نشنیده اید.آقای روحانی!در حالیکه در بسیاری از کشورهای کرونا زده وضعیت در حال حرکت به سمت عادی شدن است حضرتعالی به مردم وعده مبتلا شدن 35 میلیون نفر دیگر را می دهید.آقای روحانی! شما که تمام تخم مرغ هایتان را در سبد برجام گذاشته بودید پس چگونه ضمانت های کافی را برای عدم برهم زدن آن از سوی کشوری دیگر در برجام نگنجاندید؟آقای روحانی! بی شک در پایان دوره ریاست جمهوری خود در تریبون فریاد خواهید کشید که نگذاشتند این کنم و آن کنم و این آخرین آیتم ریاست جمهوری شما خواهد بود برای مردمی که 25 میلیون رای به شما دادند.از خودم می پرسم که آیا شما به این سخنان حتی به اندازه یک ملکول هم که شده اهمیت خواهید داد یا آخرالامر خواهید گفت که:خب خدا را شکر این هشت سال رو هم گذروندیم
ناشناس
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
...... راجع به مردم حرف نزن
ناشناس
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
اینقدر همه ی کشورها همه ی کشورها نکنید، آمار همون همه ی کشورها رو با خودتون مقایسه کنید و همینطور شیب نمودار هاشون رو