صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۶۴۰۳۳
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۱۰ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹
یازدهمین جلسه دادگاه پرونده پتروشیمی؛
یازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده پتروشیمی در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده پتروشیمی در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.

به گزارش «انتخاب»، این پرونده ۱۵ متهم دارد که ۵ متهم آن به نام‌های مرجان شیخ الاسلامی، محمدحسین شیرعلی، مهدی شریفی نیک نفس، سید امین قریشی سربستانی و اشرف ریاحی متواری هستند، البته متهم ریاحی وارد ایران شده و در داخل کشور است، اما متواری شده و در دادگاه حاضر نشده است.

بیشتر بخوانید:

به نوشته باشگاه خبرنگاران جوان، در ابتدای جلسه دادگاه قاضی مسعودی مقام گفت: به متهمانی که در دادگاه حاضر نیستند و افرادی که به آن‌ها گفتند که در جلسه دادگاه حاضر نشوند تا این دادگاه تمام شود باید بگویم تمام مستندات مربوط به آن‌ها وجود دارد.

وی ادامه داد: به افرادی که به متهمان می‌گویند تا در جلسه دادگاه حاضر نشوند باید بگویم اسنادی که شما فکر می‌کنید که وجود ندارد، در اختیار ما است.

قاضی مسعودی مقام گفت: مخصوصاً به آقای اشرف ریاحی که متواری است و در جلسات دادگاه حاضر نمی‌شود باید بگویم ضبط وثیقه او در حال انجام است و او پیش از این تمام مستندات را علیه خود و دیگر متهمان به دادگاه ارائه داده است.

وی تصریح کرد: تمام پلاک‌های ثبتی افراد در کانادا، امارات، انگلستان و ایران وجود دارد و آن چه که می‌تواند افراد را نجات دهد، دفاع حقوقی است.

قاضی مسعودی مقام گفت: اگر هر شخصی تحت حمایت دیگری است، به او مراجعه کند. هیچکس تحت حمایت ما نیست و کسانی که سعی می‌کنند برای دادگاه مزاحمت ایجاد کنند هیچ تأثیری ندارند. ما هزاران سند داریم، آقایان به موکلین خود بگویید آن‌هایی که به شما می‌گویند در دادگاه حاضر نشوید هم صدایشان و هم فیلمشان موجود است.

وی با اشاره به اتهامات برخی از کارکنان بیان کرد: بسیاری از کارکنان شرکت‌ها در سازمان‌های مختلف کار می‌کردند، اما سپس در این شرکت‌ها استخدام شدند و همین موضوع دال بر سوء نیت است، مانند آقایان عنایتی و تاجداری که در سازمان بازرسی کل کشور مسئول بازرسی به این پرونده بودند و سپس در این شرکت‌ها استخدام شدند، به همین دلیل گزارش‌ها متفاوت است.

قاضی مسعودی مقام تصریح کرد: همه چیز در مورد شناسایی است و اسناد به ریاست محترم قوه قضاییه ارائه خواهد شد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
اگر مدعی العموم خود را دلسوز نظام می داند باید حق خواهی و عدالت طلبی را در این صحنه به نمایش بگذارد و ازنعمت زاده بخواهدکه بعد از انقلاب که جمعیت کثیری تحت لوای کمیته امداد امام و سازمان بهزیستی روزگار می گذرانند ایشان چطور طی این مدت 10 هزار میلیارد تومان سرمایه جمع کرد
ناشناس
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
اگرباب - زمماشات نمیشدوبموقع اعدام میشدجلوی بسیاری مفاسرگرفته میشد
جوادی
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
قاضی محترم ضمن عرض خسته نباشید بفرمایید با همونایی که بیت المال وحق الناس بانک سرمایه رو خوردند وبه دستور شما زندانهای طولانی گرفتند چکار کردید که با افراد متواری میخواهید بکنید؟
ناشناس
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
بابا یکی رو بفرستید خارج از کشور تا این داماد حروم‌خور رو به سزای اعمالش برسونه
آشنا
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
فقط بند تومبان ملت مونده كه بدزدن.
ناشناس
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
پدر زن گرامیش با اینکه پاش لب گور هست میگه
م ت
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
این ... به دامادش نگاه میکرد میگفت مردم خائن هستن!! ولی مشخص شد که خانوادش ....!!!
نمیشه فقط قالیباف
|
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
چرا کسی با نعمت زاده که منشا ....برخورد نمیکنه !!!
ناشناس
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
با این سیستم اداری و قوانین موجود شاهد هزاران پرونده از این قبیل خواهیم بود.
ناشناس
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
چه کسی گفته که در دادگاه حاضر نشود احتمالاً پدر زنش باشد البته الله و اعلم ولی اگر غیر از این بود فکر می کنم اسم ان را حداقل می آوردند واقعا انتخاب عزیز آیا این افراد ارزش حمایت کردن سالهای پیاپی از طرف شما را داشتند؟ میدانید ۶ میلیارد یورو با یوروی ۲۳ تومن چقدر میشود؟ میشود ۱۳۸۰۰۰ میلیارد تومن و یعنی ۱۳۸ میلیون تا یک میلیون تومان یعنی تقریبا به هر ایرانی ۲ میلیون تومان و به هر خانواده به طور متوسط ۸ میلیون تومان میرسید