صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۵۹۱۴۸
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۴ - ۱۱ تير ۱۳۹۹
بیشتر وقت‌ها یک باگت خوب قبل از خوردنش بیات می شود. آیا تا به حال از خودتان پرسیده اید که چه چیزی باعث بیات‌شدن نان می‌شود؟ وقتی در فرایند آماده‌کردن نان، به آرد آب اضافه می‌کنند، مولکول‌های سخت نشاسته تبدیل به ماده‌ای شبیه ژل می‌شود و به نان بافت پف‌داری می‌دهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بیشتر وقت‌ها یک باگت خوب قبل از خوردنش بیات می شود. آیا تا به حال از خودتان پرسیده اید که چه چیزی باعث بیات‌شدن نان می‌شود؟ وقتی در فرایند آماده‌کردن نان، به آرد آب اضافه می‌کنند، مولکول‌های سخت نشاسته تبدیل به ماده‌ای شبیه ژل می‌شود و به نان بافت پف‌داری می‌دهد.

وقتی نان سرد می‌شود، آب از نشاسته بیرون می‌رود و چیزی که باقی می‌ماند مولکول‌های سخت نشاسته است که به نان مزه‌ای خشک و ترد می‌دهد. در ادامه به نکاتی در این باره اشاره می کنیم :

1- بهترین کار این است که همان روزی که باگت را خریدید از آن استفاده کنید.

2- نان‌هارا در فویل آلومینیومی قرار دهید. اگر می خواهید نان‌ها را فریز کنید، باید قبل از فریز نان ها را تکه تکه کنید.

نکته:مهم است که نان باگت، سرد یا هم دمای اتاق باشد. اگر نان گرم را در فویل آلومینیومی بگذارید، بخارش را به دام می اندازد و نان سریع تر بیات خواهد شد.

3- برای نگهداری طولانی مدت نان ابتدا بگذارید نان کاملا سرد شود سپس در کیسه تمیز قرار دهید و داخل فریزر بگذارید.موقع انجام این کار، تا جایی که می‌شود کیسه را از هوا خالی کنید.

4- اگر نان‌تان را به صورت قرص کامل فریز می‌کنید، برای آب‌کردن یخ‌اش آن را چهار تا پنج ساعت در دمای اتاق بگذارید.

 

 روزنامه خراسان