صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۵۶۵۹۰
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۲۳ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
خبرگزاری رویترز روز جمعه نوشت: دولت‌های اروپایی در حال برنامه ریزی برای انجام اصلاحات اساسی در سازمان بهداشت جهانی با ایالات متحده هستند. به گفته یک مقام اروپایی، ما در حال بحث در مورد روش‌های جداسازی مکانیسم مدیریت اضطراری سازمان بهداشت جهانی از هرگونه نفوذ کشور واحد هستیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

خبرگزاری رویترز روز جمعه نوشت: دولت‌های اروپایی در حال برنامه ریزی برای انجام اصلاحات اساسی در سازمان بهداشت جهانی با ایالات متحده هستند.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع مقام عالی بهداشت اروپا نوشت: انگلیس، فرانسه، آلمان و ایتالیا برای انجام اصلاحات در سازمان بهداشت جهانی با آمریکا بحث و گفتگو کردند.

مقام اروپایی گفت: هدف از این گفتگو‌ها تضمین حفظ استقلال سازمان بهداشت جهانی است.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در ماه گذشته طی ادعا‌هایی سازمان بهداشت جهانی را به نزدیک شدن به چین در مورد پاسخ اولیه به ویروس کرونا متهم کرد.

به گفته مقام اروپایی، ما در حال بحث در مورد روش‌های جداسازی مکانیسم مدیریت اضطراری سازمان بهداشت جهانی از هرگونه نفوذ کشور واحد هستیم.

رئیس جمهوری آمریکا که در ادامه خروج سریالی از پیمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی، با متهم کردن سازمان جهانی بهداشت به عدم استقلال عمل در برابر چین، تهدید به لغو عضویت آمریکا در این نهاد جهانی کرده بود ۱۰ خرداد خروج کشورش از این سازمان بین‌المللی را اعلام کرد.

ترامپ در کنفرانس خبری گفت: از آنجا که آن‌ها نتوانسته‌اند اصلاحات لازم را انجام دهند، ما امروز روابط خود با سازمان جهانی بهداشت را پایان خواهیم داد.

ترامپ پیشتر در یک کنفرانس خبری در کاخ سفید اعلام کرده بود که سازمان جهانی بهداشت در انجام وظیفه خود در واکنش به شیوع ویروس کرونا ناکام بوده است. او سازمان جهانی بهداشت را که وابسته به سازمان ملل است به جانبداری از چین متهم کرد و گفت که این سازمان واقعیت را درباره آنچه که در مرکز شیوع ویروس کرونا در شهر ووهان در چین روی داده، بیان نکرده است.

به گفته ترامپ سازمان جهانی بهداشت اطلاعات نادرستی در خصوص ویروس کرونا منتشر کرده و با اقدام آمریکا در ممنوعیت ورود مسافران از چین مخالفت کرده است.

این در حالی است که مدافعان سازمان جهانی بهداشت می‌گویند، در صورتی که این سازمان با چین وارد چالش می‌شد، این کشور از ارایه اطلاعات به سازمان جهانی بهداشت درباره کرونا خودداری می‌کرد.

ایالات متحده آمریکا، بزرگترین اهداکننده کمک مالی به سازمان جهانی بهداشت به شمار می‌آید؛ به‌طوری که سال گذشته، ۴۰۰ میلیون دلار کمک مالی به این سازمان کرده است.