صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۲۶ دی ۱۴۰۳
کد خبر: ۵۵۴۸۵۸
تعداد نظرات: ۹ نظر
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۱۳ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۹
رییس‌جمهوری با تاکید بر اینکه تحریم‌ها نمی‌تواند بر اراده مردم ما تاثیر بگذارد، گفت: کشور به یک کارگاه بزرگ تولیدی تبدیل شده است. روحانی افزود: بارها در دولت توصیه کردم و امروز هم به وزارت صمت توصیه می‌کنم یکی از کارهای مهم این است که معادن را آزاد کنید معادن روی کاغذ به افرادی واگذار شده و حبس شده است، این معادن را باید از حبس نجات دهیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رییس‌جمهوری با تاکید بر اینکه تحریم‌ها نمی‌تواند بر اراده مردم ما تاثیر بگذارد، گفت: کشور به یک کارگاه بزرگ تولیدی تبدیل شده است و همه در حال فعالیت هستند و در هفت سال گذشته تولید فولاد نسبت به تولید تمام تاریخ ایران دو برابر شده است.

به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در آیین بهره برداری از طرح های صنعتی و معدنی در استان‌های خراسان رضوی و اصفهان که به ‌شکل ویدیو کنفرانس برگزار شد، گفت: خداوند بزرگ را سپاسگزاریم که در پنجشنبه‌ای دیگر توانستیم بخشی از دستاوردهای ملت بزرگ ایران کارگران و مهندسان را در معرض دید ملت فهیم ایران و همچنین جهانیان برسانیم.

بیشتر بخوانید:

رییس جمهوری گفت: امیدوارم امسال سالی پرکار و پر شتاب برای همه مسئولان و کارگران باشد. امسال سال «جهش تولید» است و باید همه توانمان را به کار ببریم و به گونه‌ای حرکت را افزایش دهیم که سال ما سال پر افتخاری برای ملت و کشور عزیز باشد.

تولید فولاد در دولت تدبیر و امید ۲ برابر گذشته شده است

روحانی افزود: چند نکته مهم درباره افتتاح‌های امروز این است که تولید فولاد کشور در دولت یازدهم و دوازدهم به ۲ برابر تولید فولاد تاریخ کشور رسید یعنی هر چه تولید داشتیم در ۷ سال دوبرابر شده است. این به این معنا است که سرمایه‌گذاران و کارآفرینان و مهندسان شبانه‌روز برای آبادانی کشور تلاش می کنند.

رییس جنهوری خاطرنشان کرد: نکته مهم این است که در تولید فولاد از رتبه دهم به رتبه هشتم می رسیم و امروز ظرفیت تولید فولاد ما ظرفیت ۵۵ میلیون تن است. در زنجیره فولاد یعنی معدن، کنسانتره و گندله هم آهن اسفنجی و شمش فولاد زنجیره ما منظم و کامل شده است. این که می بینید جایی کنسانتره افتتاح می‌شود و جای دیگر گندله، یعنی زنجیره اجرا می‌شود و باید کاری کنیم که در بخش فولاد که از معدن که شروع می کنیم بتوانیم زنجیره بعدی را هم محقق کنیم که سریعتر به محصول نهایی برسیم.

ایران به کارگاه بزرگ تبدیل شده است

روحانی گفت: امروز تمام ایران به یک کارگاه بزرگ تبدیل شده است. در هر استانی همه تلاش و کار می‌کنند. اینکه در بخش صنعت و معدن ما ۳۸۰۰ طرح مشغول فعالیت هستند و در سال جاری تا پایان سال ۲۰۰ طرح مهم افتتاح می شود، به این معنی است که همه کشور در حال حرکت است.

وی یادآور شد: در بخش‌های مختلف صنعت، کشاورزی، خدمات، حمل و نقل و انرژی امروز شاهد یک تحول هستیم و بحمدالله موفق هستیم و هر هفته طرح‌های مهمی را افتتاح می‌کنیم.

روحانی گفت: ۴۷۲۶ میلیارد تومان ارزش طرح‌هایی است که امروز افتتاح شد و این پاسخ بسیار خوبی است به آنهایی که می‌خواستند در سال ۹۷ و ۹۸ کشور ما را به زانو در بیاورند.

رییس جمهوری یادآور شد: گزارشی که در همین بخش لوازم خانگی داده شد نشان داد که در سال ۹۸ که فشار ۹۷ را داشتیم و فشار مضاعف شد، تولید لوازم خانگی در سال ۹۸ نسبت به ۹۷، ۱۰ درصد افزایش یافت و در برخی موارد ۳۳ درصد و در برخی موارد۱۲ درصد افزایش یافته است؛ یعنی تحریم نتوانسته ما را از پا درآورد.

تحریم نتوانست در اراده ملت ایران تاثیر گذارد

روحانی گفت: اینکه کشور در شرایط تحریم روند افتتاح‌ها ادامه دارد یعنی ما این مسیر را ادامه و تولید را توسعه داده‌ایم. اینکه در یک افتتاح دیدیم که تولید یخچال فریزر ۳۰۰ هزار دستگاه از امروز افزایش داشته است یعنی تحریم در اراده ملت ما نمی‌تواند تاثیر بگذارد.

رییس جمهوری اظهار داشت: البته تحریم به ما فشار می‌آورد و کار ما را سخت می‌کند؛ همین اینکه مدیران واحدهای تولید تقاضای تخصیص ارز بیشتری هستند تا بتوانند سرعت تولید را افزایش دهند نشان می‌دهد که دشمن نتوانسته ما را از خودمان باز دارد و ما را تسلیم کند.

وی بیان کرد: ما علاوه بر اینکه اجازه ندادیم دشمن به هدف خود برابر ملت ایران دست پیدا کند، راه خود در ادامه دادیم البته ممکن است مقداری حرکت و مسیر ما کندتر شده باشد اما است مسیر و حرکت ادامه خواهد یافت.

روحانی به سه موضوع مهم در بخش صنعت اشاره کرد و افزود: تامین مواد اولیه یعنی وجود معادن غنی کشور برای صنعت مهم است زیرا مواد اولیه را برای این بخش فراهم می‌کند.

رییس جمهوری گفت: ما در فولاد از کشور دیگری گندله تامین نمی‌کنیم که آن را به آهن اسفنجی یا شمش فولاد تبدیل کنیم، همه این فرایند از معدن شروع تا خط نهایی در کشور انجام می شود، یعنی در زمینه مواد اولیه کشوری غنی داریم که در اکثر موارد، مواد اولیه را خودمان می توانیم از معادن استخراج کنیم.

معادن واگذار شده به برخی افراد را باید آزاد کنید

روحانی افزود: بارها در دولت توصیه کردم و امروز هم به وزارت صمت توصیه می‌کنم یکی از کارهای مهم این است که معادن را آزاد کنید معادن روی کاغذ به افرادی واگذار شده و حبس شده است، این معادن را باید از حبس نجات دهیم.

رییس‌جمهوری افزود: این ورق پاره هایی که به برخی داده شده است، مهلت و زمان بدهید، اگر در این بازه زمانی نتوانستند بهره برداری کنند کاغذها را ابطال کنید و معادن را به مردم واگذار کنید.

سهام معادن در بورس عرضه شود

روحانی، معادن را بزرگ‌ترین سرمایه برای اشتغال کشور دانست و یادآور شد: حتی در سخنان قبلی گفتم معادن را می‌شود به شکل سهام در بورس عرضه کرد؛ اجازه دهید معادن، آباد شود.

رییس جمهوری با اشاره به اقدامات دولت یازدهم و دوازدهم در زمینه اکتشاف معدن، گفت: کارهای بزرگی در این زمینه انجام شده است، همین که مسئول ایمیدرو اعلام کرد در این دولت صد هزار کیلومتر مربع برای اکتشاف فعالیت کردیم خیلی مهم است. اکتشاف به عنوان اولین گام، ما را راهنمایی می‌کند که در کجا و در کدام ارتفاعات و چه عمقی چه نوع مواد معدنی وجود دارد و اقدامات بعدی پس از این مرحله انجام می‌شود.

اتکای ۷۰درصدی صنایع به داخل کشور

روحانی، فناوری را نکته مهم دوم پس از مواد اولیه عنوان کرد و گفت: امروز در فناوری در مسیر خودکفایی قرار داریم، امروز اعلام شد ۶۰ تا ۷۰ درصد از صنایع ، متکی به صنعت داخلی کشور است.

رییس جمهوری با اشاره به گزارش مسئولان صنعت فولاد، اظهار داشت: طرح‌هایی که بخش خارجی که به دلیل شیوع کرونا نتوانست برای تکمیل کند از سوی جوانان ایرانی تکمیل و به بهره برداری رسید که افتخار بزرگی برای کشور و ملت ایران است.

وی تصریح کرد: اکنون افتتاح طرح‌ها در یک شرایط عادی صورت نمی‌گیرد بلکه در شرایط تحریم شدید و کرونا انجام می‌شود. اینکه استاندارد اصفهان گفتند در روزهای تعطیل و سیزده بدر فعالیت می‌کردیم و صنایع تعطیل نبوده است، بسیار مهم است.

تحریم و کرونا نتوانست تولید را متوقف کند

روحانی در ادامه به گزارش‌های آماری در زمینه تولید لوازم خانگی اشاره کرد و افزود: در دومین ماه سال ۹۹ در شرایط شدت شیوع کرونا نسبت به مدت مشابه سال گذشته، که کرونایی نبوده است، در زمینه تولید ماشین لباس شویی ۱۵۲ درصد افزایش داشته ایم، در زمینه تولید تلویزیون ۴۹ درصد افزایش داشته ایم که نشان می‌دهد کرونا ما را متوقف نکرده است.

رییس جمهوری با بیان این که کرونا و تحریم نتوانست تولید کشور را متوقف کند گفت: امروز شاهد یک حرکت بسیار خوب در کشور هستیم.

روحانی، میدان صادرات را یکی از مهمترین موارد بخش تولید در صنعت و معدن دانست و افزود: باید کاری کنیم که بخشی از تولیدات صادر شود زیرا در این بخش است که تولید کننده ناچار است کیفیت محصول را افزایش دهد و مجبور است قیمت را متعادل کند.

وی افزود: اگر بنا باشد محصولی در داخل تولید شود و فقط به مردم خودمان بفروشیم مانند صنعت خودرو خواهیم شد، وقتی فقط به مردم خودمان فروختیم آن را امروز گران و فردا کیفیت را پایین و پایین‌تر می آوریم

روحانی تصریح کرد: اگر روزی برسد که خودروسازی ما ۳۰ درصد محصولاتش را صادر کند؛ ناچار می‌شود قیمت را متعادل کند و کیفیت را افزایش دهد. صادرات برای ورود به دنیای رقابت و اینکه بتوانیم در عرصه رقابت حرکت و مسیر خود را تصحیح و تسریع کنیم، بسیار مهم است.

رییس جمهوری گفت: ۳ مساله امسال به دلیل شرایطی که داریم برای ما مهم است گرچه سال‌های قبل هم برای ما مهم بوده، اول اینکه ما باید تولید ملی خود را افزایش دهیم. در برخی از زمینه‌ها کرونا باعث شده که برخی از حرکت‌های اشتغال آمیز در زمینه گردشگری تضعیف شود و در بخشی از زمینه خدمات این مشکلات را داریم.

روحانی افزود: ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا از این ویروس خلاص شویم و نمی‌توانیم پایان دقیقی برای این پیش‌بینی کنیم؛ بنابراین باید حواس ما جمع باشد. بنابر این در هر بخشی که می‌توانیم باید تولید ملی را افزایش دهیم.

رییس جمهوری عنوان کرد: البته به اعتقاد من اگر مردم دستورالعمل‌های بهداشتی را مراعات کنند تمام مشاغل و حتی آنهایی که الان ممنوع هستند و جلوی آن را گرفته شده، و مدارس، دبیرستان، دانشگاه‌ها می‌توانند بازگشایی شوند و مساجد نیز می‌توانند به طور کامل فعال شده و تالارها، بخش گردشگری و حتی گردشگری خارجی نیز می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند.

روحانی خاطرنشان کرد: یکی از علتهای اینکه ما قدم به قدم و آرام حرکت می‌کنیم به این دلیل است که اگر خدای ناکرده برای مردم عادی شود و فکر کنند دوران کرونا سپری شده واقعاً دچار مشکل بزرگی برای سلامت مردم بسیار خوب و عزیز کشورمان می‌شویم.

رییس جمهوری با بیان اینکه امروز باید تولید ملی را بالا ببریم و به دنبال اشتغال پایدار باشیم، تصریح کرد: همین امروز تمام این طرح هایی که به پایان رسید و افتتاح شد در کنار آن همه اشتغال‌ها نوشته شده، یکی ۷۰۰ و دیگری هزار اشتغال مستقیم ایجاد کرد و ما می‌بینیم که طرح‌هایی که افتتاح می کنیم هزاران اشتغال مستقیم و گاهی دهها هزار اشتغال غیرمستقیم برای ما ایجاد می ‌کند.

روحانی ادامه داد: این اشتغال ها برای ما بسیار مهم است چرا که امسال کرونا به اشتغال ما آسیب زده است و باید از جای دیگری این اشتغال را جبران کنیم.

تاکید رییس‌جمهوری بر صادرات مستمر

روحانی گفت: مساله سوم صادرات مستمر است. صادرات اگر مستمر نباشد گاهی تبدیل به سابقه بد می‌شود. یعنی اگر ما به یک جایی صادر می‌کنیم و طرف به ما اطمینان پیدا می‌کند و سه ماه بعد بگوییم که نمی‌توانیم صادر کنیم این مشتری و فضا از دست ما برای همیشه می‌رود.

روحانی افزود: بنابراین صادرات و کیفیت محصولات باید مستمر باشد. اگر صادرات با کیفیت خوب داشته و امروز مشتری داریم، فردا کیفیت پایین بیاید، آن فضای صادراتی را کاملاً از دست داده ایم. پس باید به دنبال یک صادرات مستمر باشیم.

رییس جمهوری با بیان اینکه در هفته های دیگر هم افتتاح‌هایی خواهیم، گفت: همانطور که امروز هم دیدیم در بسیاری از این افتتاح ها، سرمایه گذاری از سوی بخش خصوصی بود و بخشی هم شرکت های دولتی بود.

روحانی بیان کرد: خواهش من از همه شرکت‌ها این است که کارها را عمدتا به مردم واگذار کنیم. دولت باید زمینه‌ها را برای مردم مهیا کند تا مردم بتوانند در یک حرکت پرشتاب، هم تولید و هم صادرات را بالا ببرند و ان شاءالله اشتغال خوبی برای کشور داشته باشد.

رییس جمهوری تصریح کرد: امیدوارم طرح‌های افتتاح شده برای مردم عزیز مخصوصاً مردم استان خراسان رضوی و استان اصفهان برای آنها مبارک باشد و مردم ما در سلامت باشند و ما شاهد پیشرفت و آبادانی ایران باشیم.

استان اصفهان قلب ایران است

رییس جمهوری در جریان آیین بهره برداری طرح تولید لوازم خانگی در اصفهان درباره درخواست فرایند تخصیص ارز و تامین منابع نقدی گفت: این موضوع در دولت و از دستگاه های مربوطه پیگیری می کنیم و این قول را هم می دهم اما مشروط به این که شما هم متقابلا قول بدهید صادرات محصولات لوازم خانگی را افزایش دهید تا ارزاوری مطمئنی را به وجود بیاورد و ما نیز همه آن ارزها را به تولیدکنندگان برای تامین کیفیت و قطعات مورد نیاز تخصیص دهیم.

روحانی همچنین پس از گزارش استاندار اصفهان درباره وضعیت اقتصادی استان و روند مقابله با بیماری کرونا گفت: استان اصفهان قلب ایران است و از مردم این استان که همیشه در زمینه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی و امروز در تولید ملی جزو پیشتازان در کشور است، تشکر می کنم.

رییس جمهوری تصریح کرد: با هم خلوص نسبت به کارکران و مهندسان و فعالان تولید تواضع می کنم و دست تمام افرادی که برای توسعه و تولید کشور شبانه روز می کنند، می بوسم.

روحانی با گرامیداشت نام و یاد شهیدان خرازی کاظمی و سردار سلیمانی گفت: امیدوارم روز به روز اصفهانی پرنشاط تر و ایرانی سربلند داشته باشیم.

شیعه و سنی در کنار هم برای اعتلای ایران

روحانی در آیین آغاز بهره برداری دو واحد بزرگ صنعتی و معدنی در منطقه سنگان شهرستان خواف واقع در جنب شرقی خراسان رضوی هم گفت: برادران شیعه و سنی در جای‌جای کشور در کنار یکدیگر برای اعتلا و توسعه ایران تلاش می‌کنند.

رییس جمهوری افزود: خوشحالیم امروز این افتتاح مهم در خراسان رضوی و منطقه خواف تحقق می‌یابد؛ این افتتاحیه نتیجه تلاش و فعالیت همگی برادران شیعه و اهل سنت در کنار یکدیگر است.

وی گفت: کارگران و مهندسان کار بزرگی در سنگان خواف انجام دادند و این منطقه به پایگاه بزرگ معدنی در کشور تبدیل شده که برای همه باعث افتخار است و امیدواریم طرح کنسانتره جدید نیز در این منطقه آماده بهره‌برداری شود.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۴
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
چه عجب؟!
علی
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
باید موادی خامی که اینجا نمیشه فرآوری کرد بزارند صادر بشه یا خود دولت بیاد و سرمایه دار بیاره تا مواد معدنی رو فرآوری کنن و بیشتر محدوده ای معدنی به ثبت کسانی هست که نمیدونن ماده معدنی این محدوده چیه فقط ثبت کردن ولی کسانی که معدن کار هستن نمیتونن او منطقه رو ثبت و فعال کنن همانجور مونده غیر فعال دولت برای تولیداتی کوچک باید وام به صورت پول نده باید دستگاه تولید کوچک بده تا در محیط های کوچک بتونن تولید کنن و مثل اسباب بازی جوراب لباس زیر زیور آلات وغیره
نجاتی
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
رئیس جنهور؟
باید کاری کنیم که در بخش فولاد که از معدن که شروع می کنیم؟
سه تا که در یک خط
ویراستار ندارید؟
ناشناس
|
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۲
شما خودتون را ناراحت نکنید،
ناشناس
|
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۲
مگه میشه اینهمه شعار شما که رئیس جمهور هستید اصل کارید اگر شما واقعا بخواید حق به دست حقدار برسه مگه زیردست شما میتونه تبعیت نکنه
علی
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۲
دست از شعار بردارید؛ مردم کیانند؟ آنهایی که قبلا منابع و معادن کشور را به انحصار بردند نیز با شعار واگذاری به مردم به غارت پرداختند!
برای واگذاری منابع و معادن کشور به صاحبان اصلی آن یعنی آحاد ملت، اولا باید لفظ «مردم» دقیقا تعریف شود و آنگاه «شیوهٔ» واگذاری بدون تبعیض و «نحوهٔ مدیریت» شفاف و مردمی آن در حین واگذاری و پس از واگذاری دقیقا در قانون بیاید و سپس بطور شفاف سازوکاری برای نظارت خود مردم بر دارائی هایشان ایجاد و اجرایی شود. تاریخ ایران و جهان پر است از آدم هایی که بنام مردم غارت و تجاوز کردند ... مادام که شیوه های خصوصی سازی (واگذاری به مردم) و نحوه مدیریت شفاف و مردمی عملا تبیین و تعیین نشود، واگذاری شعاری به مردم با واگذاری روی کاغذ فرقی نمی کند!
ناشناس
|
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۲
انتخاب عزیز که برای خبر پیشنهاد نماینده اصولگرا برای جورج فلوید کامنت ها رو باز میگذاری، جرات داری بیا از رئیس جمهور قلب ها تو یه تیتر بپرس این معادن به چه کسانی واگذار شده؟! اسم اون افراد رو به مردم بگید بگید در چه زمانی و در چه پروسه ای صورت گرفته.
شما که همیشه! سایت خبری بی طرف هستید!!!
یادمون نرفته که چقدر برای رفتن وزیر صمت بی تاب بودید ولی وزیر کشاورزی در سکوت گم بود!
محمد
|
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۲
رییس جمهور در سال آخر ریاستش دستورهای صحیحی می دهد که معلوم نیست در 7 سال گذشته چرا برای انجام آنها حتی دستور هم نداده چه برسد به پیگیری و اجرا . فکر کنم میخاد خاطره خوبی از خودش تو ذهن مردم بذاره .
ناشناس
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۲
خوب برید پس بگیرید!!!!!