صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۵۲۳۴۳
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۲۱ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۹
​فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه کارمندان و ارباب رجوع در ادارات باید ترجیحا از ماسک استفاده کنند، گفت:کارمندانی که دارای علائم کرونا هستند از حضور در محل کار خودداری کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

علیرضا زالی، فرمانده ستاد مبارزه با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به فعالیت کارمندان دولت در ادارات، گفت: یکی از مهمترین مسایلی که در بازگشت به کار کارمندان مطرح می‌شود اجتناب از حضور کارمندان در مراکز پرتجمع ادارات از قبیل: نمازخانه‌ها و رستوران هاست تا میزان ابتلا به بیماری کرونا به حداقل برسد.

به گزارش ایلنا، وی ادامه داد: به همین دلیل کارشناسان بهداشت حرفه‌ای و محیط سه دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اساس شیوه نامه ابلاغی بازدید‌های دوره‌ای و تصادفی خود را انجام می‌دهند. در خواست ما از همه کارمندان این است که با توجه به اینکه هنوز در تهران ما به شرایط نقطه مطلوب قطعی نرسیده‌ایم و هنوز به دلیل اینکه موارد جدید ابتلا و بستری در بخش‌های عادی ویژه وجود دارد، باید هرگونه تغییر الگو الگوی اداری، شهری و مدنی در تهران همراه با رعایت استاندارد‌های قبلی باشد.

زالی خاطرنشان کرد: دلیل این موضوع این است که ممکن است در ذهن شهروندان این موضوع اینگونه متبادر شود که اوضاع عادی است؛ طبیعتاً آنچه ما بار‌ها اعلام کردیم حداقل در استان و شهر تهران لازم است کماکان بحث بهداشتی و ملاحظات مربوطه را جدی بگیریم. یکی از راه‌های پرخطر که در ادارات می‌تواند منجر به انتقال ویروس شود فضا‌هایی است که در هنگام تناول غذا یا در هنگام معاشرت مانند نمازخانه اتفاق می‌افتد.

وی تصریح کرد: نکته بسیار مهم که باید به آن توجه شود اینکه اگر افرادی دچار علائم شوند مانند تب، سرفه، تنگی نفس، احساس درد عضلانی، آبریزش بینی، تغییر در الگوی تنفسی، علائم گوارشی و احساس خستگی حتماً باید به پزشک مراجعه کنند. با توجه به اینکه ما در اپیدمی قرار داریم باید همه علائم را در قالب بیماری اپیدمی در نظر بگیریم واین افراد از مراجعه به ادارات خودداری کنند و مسئولان ادارات نیز باید از حضور این افراد جلوگیری کند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به علائم شایع بیماری کرونا تصریح کرد: در تهران در بررسی در طول دو ماه گذشته نشان می‌دهد که کمتر از ۴۰ درصد بیماران ما که به صورت قطعی مبتلا به کرونا بودند، تب داشتند؛ بنابراین علامت تب یا فته خیلی شایع در شهروندان بوده و نباید فردی که فکر کند، چون تب ندارد علائمی از ابتلا ندارد. افرادی که در دو هفته اخیر در منزلشان فرد یا اقوام نزدیک آن فرد کرونا مثبت بوده و یا تماس نزدیک داشته اند، حضور این افراد در ادارات می‌تواند خطرناک باشد و باید به مسئولان ادارات خود این موضوع را اعلام کنند.

زالی تصریح کرد: نکته مهمی که بر آن تاکید داریم و باید به آن توجه شود این است که افرادی که در زمان کار اداری و حضور در ادارات ثابت شود که دچار بیماری کرونا هستند مطلقاً نباید این موضوع را اختفاء کرده و آن را کتمان کنند؛ چرا که می‌تواند بقیه افراد را دچار مشکل کند. باز هم تاکید دارم کارمندان رعایت فاصله گذاری اجتماعی را داشته باشند و ترجیحاً خود و ارباب رجوع از ماسک استفاده کنند.

وی ادامه داد: اگر در اتاق‌های مسقف در بسته قرار دارند پنجره‌ها باز باشد تا امکان جابجایی هوا فراهم شود؛ به خصوص اگر از از کولر استفاده می‌شود با بسته شدن تمام روزنه‌های پنجره اتاق‌ها شانس ابتلای ویروس در فضای بسته می‌تواند افزایش پیدا کند. اگر افراد می‌خواهند از کولراسفاده کنند باید بخشی از پنجره باز باشد تا امکان تهویه هوا وجود داشته باشد.