صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۵۲۲۸۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۱۶ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۹
ناصر ایمانی، فعال اصول‌گرا در گفتگو با «انتخاب»:
یک فعال سیاسی اصول‌گرا معتقد است، مشی محمد باقر قالیباف اساسا میانه‌روانه و عقلانی است. ممکن است برخی نمایندگان اختلاف نظر‌هایی با رییس جدید پارلمان داشته باشند، اما باید توجه داشت این اختلافات امری عادی و ممکن هستند که اساسا نادیده انگاری آن‌ها ممکن نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یک فعال سیاسی اصول‌گرا معتقد است، مشی محمد باقر قالیباف اساسا میانه‌روانه و عقلانی است. به گفته او، کارنامه 12 ساله در شهرداری تهران و مدیرانی که او در دوران خدمت خود به کار گرفت همگی نشان می‌دهد که قالیباف در مسائل اجرایی و ملی کاملا معتدل و عقلانی رفتار می‌کند. قاعدتا ممکن است برخی نمایندگان اختلاف نظر‌هایی با رییس جدید پارلمان داشته باشند، اما باید توجه داشت این اختلافات امری عادی و ممکن هستند که اساسا نادیده انگاری آن‌ها ممکن نیست.

ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصول‌گرا در ارتباط با مسائل و اولویت‌های مجلس یازدهم پس از آغاز به کار در هشتم خرداد به خبرنگار «انتخاب» گفت: «اولین بحثی که در شرایط کنونی پیش‌روی مجلس یازدهم قرار دارد، تشکیل کمیسیون‌ها طی یک ماه آینده است. همچنین تعیین مسئولین مرکز پژوهش‌های مجلس یکیدیگر از اقدامات کوتاه مدتی است که می‌بایست در دستور کار قرار گیرد. این اقدامات مدت‌زمانی کوتاه را به خود اختصاص خواهد داد. »

بیشتر بخوانید:

وی‌ افزود: «متعاقب این اقدامات کوتاه مدت مجلس یازدهم یکسری اقدامات میان‌مدت را باید از سر بگذراند، مواجهه با مسائل اقتصادی کشور در قالب تورم، رشد نقدینگی، اصلاح نظام بانکی، اشتغال، توسعه تولید، مشکلات پیشروی فراورده‌های تولیدی، اجرایی کردن اصل 44 قانون اساسی، مسئله واگذاری اموال و املاک دولتی و ... از جمله اقداماتی هستند که از همین ابتدای کار، مجلس باید پیگیری‌ آن‌‌ها را در دستور کار قرار دهد. همچنین به‌نظر می‌رسد اقداماتی اساسی را در سال جاری در قالب اصلاح قانون نظام انتخابات، اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس و ... در دستور کار پارلمان قرار خواهند گرفت.»

این فعال سیاسی اصول‌گرا در بخش دیگر از گفته‌های خود پیرامون احتمال وقوع برخی اختلافات میان نمایندگان با محمدباقر قالیباف در نقش رییس مجلس یازدهم تصریح کرد: «اساسا مجلس محل تضارب آرا است و اگر خلاف این پنداشته شود اساسا فهم درستی از پارلمان ارئه نشده است، لذا نمی‌توان مجلس را همانند هیئت دولت در نظر گرفت. در هیئت دولت اصل بر این است که کابینه به طور کامل هماهنگ عمل کند؛ یعنی رییس جمهور دستورات را ابلاغ کند و اعضای هیئت دولت موظف به اجرای درست هستند، اما پارلمان اساسا محل اختلاف نظر و تشتت آرا است. در مجموع می‌توان اظهار داشت که وقوع اختلاف‌نظر در مجلس یازدهم امری عادی است.»

ایمانی افزود: «محمد باقر قالیباف اساسا یک مشی‌ میانه‌روانه و عقلانی دارد. کارنامه 12 ساله در شهرداری تهران و مدیرانی که او در دوران خدمت خود به کار گرفت همگی نشان می‌دهدکه قالیباف در مسائل اجرایی و ملی کاملا معتدل عقلانی رفتار می‌کند. قاعدتا ممکن است برخی نمایندگان اختلاف نظر‌هایی با رییس جدید پارلمان داشته باشند، اما باید توجه داشت این اختلافات امری عادی و ممکن هستند که اساسا نادیده انگاری آن‌ها ممکن نیست. البته باید توجه داشت به‌طور حتم برخی بزرگنمایی‌های سیاسی انجام می‌گیرد. اما این سطح از بزرگ‌نمایی ها نیز نمی‌توان تاثیری جدی بر عملکرد و پیش‌برد برنامه‌های مجلس یازدهم داشته باشد.»

این فعال سیاسی اصول‌گرا در بخش پایانی از گفته‌های خود تصریح کرد: «بر این باور هستم که حتی همکاری‌های میان مجلس یازدهم با دولت مستقر به ریاست حسن روحانی می‌تواند از سطح همکاری‌های مجلس دهم نیز بیشتر باشد. همانگونه که در مجلس هفتم شاهد همکاری میان دولت اصلاحات با پارلمان بودیم، اکنون نیز این همکاری احتمالا تکرار خواهد شد.»

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۵
غیر قابل انتشار: ۳
رضا نامی
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
کدوم همکاری؟؟؟ استیضاح یکی از وزرای مهم و تصویب طرح ثابت موندن نرخ حامل های انرژی با وجو مخالفت دولت رو همکاری میگند؟ تازه شانس آورد دولت اصلاحات که حاجی وزیر آموزش و پرورش رو دیگه نشد استیضاح کنند چون در پشت پرده گفتند بس است و مقابله نکنید وگرنه مجلس هفتم ول کن نبود که
ناشناس
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
قالیباف راه لاریجانی را که همان منویات مرحوم رفسنجانیست با قدرت ادامه خواهد داد
انتخاب این جمله یک تحلیل نه توهین داره نه تمسخر اگه منتشر نکنید یعنی حذف نظر مخالف