صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۲۲ دی ۱۴۰۳
کد خبر: ۵۴۹۱۳۶
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۱۹ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
سیاستمداران کاخ سفید نگرانند به دلیل شیوع پردامنه ویروس کرونا، اقتصاد و انتخابات ریاست جمهوری این کشور تحت تاثیر منفی قرار بگیرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش رادیو بین المللی چین، جنگ یونگ نیان استاد پژوشگاه آسیای شرقی دانشگاه ملی سنگاپور در مقاله‌ای که چند روز پیش منتشر کرد خاطرنشان کرد: سیاستبازان آمریکا اهداف سیاسی خود را بالای علم قرار دادند و این دلیل اصلی شکست آمریکا در نبرد با کروناویروس است.

آنگونه که جِنگ اشاره کرده کار‌های مقابله‌ای آمریکا از آغاز شیوع کرونا تا کنون هر روز پیرامون قدرت سیاسی انجام شده است. سیاستبازان آمریکایی در داخل کشور، تحت تأثیر منافع سیاسی و شخصی و تکبر بار‌ها هشدار‌های طرف‌های مختلف را نادیده گرفتند و بار‌ها بهترین زمان و فرصت جلوگیری از شیوع ویروس را از دست دادند. این موجب شد احتمالات شیوع بیماری بر هم افزوده و در نهایت مهارش از دست خارج شد.

آن‌ها صدای دانشمندان را گستاخانه خاموش کردند. آنتونی فاوچی، دانشمند برجسته بیماری‌های عفونی آمریکا که به «رئیس گروه مقابله با کرونا» شهرت دارد، به دلیل اصرار بر پیشگیری علمی از بیماری همه گیر بار‌ها تحت فشار و ارعاب مقامات ارشد دولت و سیاستبازان راستگرای آمریکا قرار گرفته است.

ولی چرا سیاستبازان آمریکایی به روش‌های مختلف با علم مخالفت و صدا‌های منطقی را سرکوب می‌کنند؟

تحلیلگران خاطر نشان می‌کنند که هدف سیاستبازان آمریکا از این اقدامات دیوانه وار این است که نگرانند به دلیل شیوع پردامنه ویروس کرونا، اقتصاد و انتخابات ریاست جمهوری این کشور تحت تاثیر منفی قرار بگیرد. به همین دلیل، با شیوه‌های مختلف خطر ابتلا به این بیماری همه گیر را بی اهمیت جلوه می‌دهند و با ایجاد شایعات، سعی می‌کنند توجه مردم را به سوی دیگری منحرف کنند؛ اما واقعیت این است که آن‌ها منافع ملی کلی کشور و جان گرانبهای مردم را فراموش کرده و نادیده گرفته اند.

در جامعه آمریکا که به «آزادی و دمکراسی» افتخار می‌کند، امنیت مردم بازیچه دست سیاستبازان خودخواه و متکبر شده است. این مسلماً یک فاجعه انسانی است.

جنگ یونگ نیان در مقاله اش به درستی ابراز تاسف می‌کند که هیچ کشوری به اندازه آمریکا نیست که مقامات ارشد و اعضاء کنگره اش در چنان شمار بالایی نیرو و توجه خود را معطوف و خرج سرزنش و فرافکنی مشکلات خود بر چین کرده باشد.

می‌توان تصور کرد که اگر این سیاستبازان به جای فرافکنی، نیروی خود را صرف مبارزه با این بیماری همه گیر می‌کردند، جان ده‌ها هزار آمریکایی از مرگ نجات می‌یافت!

منبع: تسنیم