صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۲۶ دی ۱۴۰۳
کد خبر: ۵۴۹۰۵۲
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۱ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
متوسط نرخ تورم بزرگ‌ترین اقتصاد جهان در ۱۲ ماه منتهی به آوریل با ۱.۲ درصد کاهش نسبت به دوره مشابه منتهی به ماه قبل به سطح ۰.۳ درصد رسید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش ایسنا به نقل از اسوشیتدپرس، متوسط نرخ تورم بزرگ‌ترین اقتصاد جهان در ۱۲ ماه منتهی به آوریل با ۱.۲ درصد کاهش نسبت به دوره مشابه منتهی به ماه قبل به سطح ۰.۳ درصد رسید. این نرخ تورم که کم ترین سطح تورمی ثبت شده در آمریکا از اکتبر ۲۰۱۵ تاکنون بوده، بیش از همه تحت تاثیر کاهش قیمت محصولات انرژی قرار گرفته؛ به گونه ای که تورم بنزین از منفی ۱۰.۲ درصد در ماه مارس به منفی ۳۲ درصد کاهش پیدا کرده است.

بیشترین عامل افزایشی نرخ تورم آمریکا در ماه آوریل مربوط به گروه مواد غذایی بوده است که تورم ۳.۵ درصدی برای آن به ثبت رسیده است. از سوی دیگر هسته تورمی که تغییرات گروه اقلام انرژی و مواد غذایی را به دلیل نوسانات بالای آن‌ها در نظر نمی‌گیرد تا پایان ماه آوریل به ۱.۴ درصد رسید که ۰.۷ درصد کمتر از تورم ثبت شده در ماه قبل محسوب می‌شود.

بر مبنای ماهانه نیز نرخ تورم آمریکا در ماه آوریل با ۰.۴ درصد کاهش نسبت به ماه قبل به منفی ۰.۸ درصد رسید که بیشترین کاهش ماهانه تورم آمریکا از دسامبر ۲۰۰۸ تاکنون محسوب می شود. متوسط نرخ تورم در بازه زمانی ۱۹۱۴ تا ۲۰۱۹ معادل ۳.۲۵ درصد بوده است که بالاترین تورم ثبت شده مربوط به تورم ۲۳.۷ درصدی ژوئن ۱۹۲۰ و کمترین تورم ثبت شده نیز مربوط به تورم منفی ۱۵.۸ درصدی ژوئن ۱۹۲۱ بوده است.

کریس راپکی، کارشناس ارشد مسائل اقتصادی در بانک میتسوبیشی گفت: فاصله گرفتن تورم از سطح دو درصدی می تواند یک نشانه هشداردهنده نسبت به بر هم خوردن تعادل در بخش عرضه و تقاضا باشد. بانک مرکزی امسال کار سختی برای تعادل بخشی به سیاست‌های پولی و نرخ تورم خواهد داشت.

پس از دوازده سال رشد مثبت متوالی انتظار می رود رشد اقتصادی آمریکا تحت تاثیر شیوع کرونا و تعطیلی کسب و کارها در سال جاری منفی شود.

منبع: ایسنا