پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : همه ی ما می دانیم که مصرف آهن چقدر برای بدن ما مهم و ضروری است. از متابولیسم تا عملکردهای سلولی گرفته تا سنتز بافتهای همبند و هورمونهای خاص، ما برای رشد و نمو کلی به این ماده غذایی خاص نیاز داریم. آهن برای ساخت هموگلوبین، پروتئین RBC که اکسیژن را به سایر قسمت های بدن منتقل می کند بسیار مهم است. خستگی شدید، رنگ پریدگی، سرگیجه، سر درد، درد زبان و ناخن های شکننده برخی از علائم کمبود آهن هستند.
در حالی که گوشت، غذاهای دریایی و سبزیجات دارای برگ سبز دارای سطح بالایی از آهن هستند، اما چندین ماده مغذی نیز می توانند در تامین سهمیه روزانه این ماده معدنی کمک کنند.
مردان ۱۹ تا ۵۰ ساله روزانه به ۸ میلی گرم آهن نیاز دارند در حالی که زنان ۱۹ تا ۵۰ ساله به ۱۸ میلی گرم آهن نیاز دارند. در دوران بارداری، زنان به ۲۷ میلی گرم آهن نیاز دارند.
آجیل هایی که غنی از آهن هستند، عبارتند از:
بادام هندی
این آجیل خاص مقدار زیادی آهن را در خود جای داده است. بنابراین، هر زمان احساس گرسنگی کردید می توانید تعدادی از آنها را میل کنید.
بادام زمینی
بادام زمینی دارای چندین ماده مغذی از جمله آهن است. هر اونس بادام زمینی می تواند حدود ۱.۳ میلی گرم از این ماده معدنی را تحویل دهد.
پسته
بسیاری از افراد عاشق پسته هستند. آنها معمولاً در چندین دسر و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرند. حتماً آنها را روزانه برای تأمین نیازهای آهن خود مصرف کنید.
بادام
بادام یک ماده مغذی است که یک اونس بادام حدود ۱.۰۵ میلی گرم آهن دارد.
گردو
اگرچه بسیاری گردو را به دلیل طعم کمی کره آن دوست ندارند، اما بسیار مغذی است و باید در رژیم غذایی روزانه مصرف شود. یک اونس گردو با نام آکرهوت ۸۲/۰ میلی گرم آهن به شما می دهد.
دیگر آجیل ها
از دیگر آجیل های سرشار از آهن می توان به فندق اشاره کرد. دانههای سرشار از آهن عبارتند از: تخم کدو، دانه کنجد، تخم کتان و دانه آفتابگردان.
شفقنا