صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۲۶ دی ۱۴۰۳
کد خبر: ۵۴۷۸۰۱
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: عمده‌ترین علت افزایش تعداد مبتلایان به کرونا، تقویت بیماریابی در استان است؛ مردم از رعایت موازین بهداشتی ملال آور مقابله با کرونا خسته شده اند، اما باید بدانند که اگر مراقبت نکنند سلامتشان به خطر می افتد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: عمده‌ترین علت افزایش تعداد مبتلایان به کرونا، تقویت بیماریابی در استان است؛ مردم از رعایت موازین بهداشتی ملال آور مقابله با کرونا خسته شده اند، اما باید بدانند که اگر مراقبت نکنند سلامتشان به خطر می افتد.

به گزارش ایلنا، سید محمد علوی در خصوص علت افزایش آمار ابتلا به ویروس کرونا در روزهای اخیر در خوزستان، اظهار کرد: عمده‌ترین علت افزایش تعداد مبتلایان به کرونا، تقویت بیماریابی در استان است؛ پیش از این در کل استان خوزستان فقط یک آزمایشگاه وجود داشت و در حال حاضر دو آزمایشگاه در اهواز، یک آزمایشگاه در آبادان و یک آزمایشگاه نیز در دزفول در حال فعالیت هستند.

وی سیر تزایدی ابتلا به کرونا را از موارد طبیعی این بیماری دانست و افزود: این مسأله مختص استان ما نیست؛ در همه دنیا روند بیماری رو به افزایش است.

علوی بازگشایی مشاغل، اماکن عمومی و بیرون آمدن مردم از خانه را یکی دیگر از علل افزایش آمار ابتلا و گسترش ویروس خواند و عنوان‌ کرد: مردم از رعایت موازین بهداشتی ملال آور مقابله با کرونا خسته شده اند، اما باید بدانند که اگر مراقبت نکنند سلامتشان به خطر می افتد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در ادامه، تاکید کرد: لازم است در قبال مقررات در خانه ماندن، تسهیلاتی برای مردم در نظر گرفته شود که مردم خریدهایشان را بصورت تلفنی و اینترنتی انجام دهند.

علوی ادامه داد: کارمندانی که امکان دورکاری دارند کارهای خود را در خانه انجام دهند و مشاغلی که امکان دورکاری ندارند ضروری است، در محیط کار تهویه هوا تعبیه شده و پروتکل های بهداشتی رعایت شود؛ همچنین فاصله ی اجتماعی معین حفظ گردد و امکان شستشوی مکرر دست‌ها برای کارگران مهیا شود.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه جندی شاپور اهواز با اشاره به اینکه هیچ گونه کمبودی در خصوص تخت های بیمارستانی، دارو، icu و امکانات درمانی نداریم، تصریح کرد: هیچ بیماری در صف بستری قرار نخواهد گرفت، اما ما باید تمام تلاشمان را بکنیم که به این ویروس مبتلا نشویم.

وی در خصوص استفاده از ماسک در مکان های مختلف، بیان کرد: مردم باید سعی کنند حدالامکان در مکان‌های پرتردد حاضر نشوند، ولی اگر حضورشان در این مکان‌ها ضروری است باید از ماسک استفاده کنند و در صورت عدم دسترسی به ماسک می توانند از پارچه ی کتان برای تهیه ماسک استفاده کنند؛ از آنجایی که اندازه‌ی ویروس از منافذ پارچه ی کتان بزرگ‌تر است امکان نفوذ ویروس وجود ندارد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه جندی شاپور اهواز فضای مجازی را به شمشیر دولبه ای تشبیه کرد و یاد آور شد: فضای مجازی به منظور وسیله‌ی برای تبادل اطلاعات بسیار مفید است و از جنبه شایعه سازی و شایعه پراکنی میتواند بسیار مخرب باشد. مانند شایعاتی که در مسئله الکل موجب مرگ و کوری تنی چند از هموطنانمان شد.

علوی در پایان گفت: برای کنترل این ویروس باید چهار اصل رعایت بهداشت فردی، رعایت فاصله‌ی اجتماعی، استفاده از ماسک در مکان‌های پرتردد و از همه مهمتر در خانه ماندن رعایت کنیم.