صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۴۷۷۰۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۱۷ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
علی‌اصغر پورمحمدی قائم مقام معاون رئیس صداوسیما:
مدیر باسابقه سیما در میزگرد شفافیت مالی صداوسیما ضمن اشاره به اینکه رقابت‌های ناسالم، منفی و مخربی میان شبکه‌های تلویزیون به‌وجود آمده است، می‌گوید: نظام سرمایه‌داری بر برنامه‌های تلویزیون حاکم شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 علی اصغر پورمحمدی قائم مقام معاون رئیس سازمان صداوسیما در امور سیما در میزگردی تحت عنوان شفافیت مالی صدا و سیما که به میزبانی خبرگزاری تسنیم برگزار شد، گفت: نظام سرمایه‌داری بی‌رحم بر برنامه‌های تلویزیون حاکم شده است. رقابت‌های ناسالم، منفی و مخربی میان شبکه‌ها به‌وجود آمده که برای تلویزیون، سمّ مهلکی است. به همدیگر نگاه می‌کنند، من واقعاً الان از نرخ‌ها خبر ندارم، اما آنچه شنیده‌ام نرخ‌ها خیلی بالا رفته است.

هرکس هم الان بخواهد این نرخ‌ها را تعدیل کند یا جلوی پیشروی‌اش را بگیرد، نمی‌تواند. وی در مورد علت ایجاد چنین رویه‌هایی در صدا و سیما اظهار داشت: وقتی کار به بیرون از سازمان صداوسیما می‌رود، پولش را بازرگانی و حامی مالی، فلان شرکت، توسکا یا اپلیکیشنی خاص می‌دهد، نرخ‌ها به هم می‌ریزد. جالب است که به این نکته اشاره کنم چندی پیش با مدیر شبکه ۳ (علی فروغی) جلسه داشتم، هنوز کرونا جدی نشده بود، ایشان گلایه کردند که نرخ‌های شبکه نسیم ناعادلانه است و بالا رفته و باعث شده نرخ‌ها به هم بخورد. هفته بعد با مدیر شبکه نسیم (محمد احسانی) صحبت کردم از شبکه ۳ گلایه می‌کرد که نرخ‌ها را به هم زدند. این مدیر ارشد صدا و سیما خاطر نشان کرد: من شنیده‌ام یک منتقد در برنامه‌ای که پیش از این ۸۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان دستمزد می‌گرفت الان چند میلیون می‌گیرد که نقد کند. این نرخ واقعی نیست! چرا به او چنین پولی دادند؟ چون می‌گویند اگر این پول را ندهیم او به شبکه رقیب می‌رود. الان از ترس اینکه برود ما چه می‌شویم، این اتفاقات می‌افتد. متأسفانه یکی از اهدافشان این بود که آن شبکه رقیب زمین بخورد. پورمحمدی در پایان تأکید کرد: همه‌چیز پول نیست، به هر حال باید این‌ها راضی و اغنا بشوند و البته تفاوتی هم بین چهره‌های مشهور و ابرچهره‌ها با افراد عادی وجود دارد، اما به هر حال یک حد و مرزی باید رعایت شود. متأسفانه شنیده‌ام خیلی از شرکت‌های وابسته به سازمان صداوسیما وضعیت مالی خوبی ندارند. من اعتقاد دارم یا باید شرکت نداشته باشیم یا باید اقتصادی باشیم. از طرفی دیگر رابطه دولت با تلویزیون هنوز خوب نیست و ما در دوران‌های مختلف مشکلات اقتصادی و مالی زیادی داشتیم و کماکان هم ادامه دارد، البته الان بیشتر هم شده است. باید هزینه‌های تلویزیون به صورت واقعی دیده شود.

منبع: تسنیم
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
۲۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
قام مقامه ولی شنیده!!! چطور قام مقامی؟؟؟
ناشناس
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
سالهاست رسانه ملی را به قهقرا کشانده اند. نمی شود هم درستکار و معقول بود و هم عمله جهل ارزیاب واقعی عملکرد شماها مردم اند که نزد ایشان سالهاست که رفوزه شده اید اما تا وقتی ورشکست نشده بودید صدایتان در نمی آمد.