پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نیروی ویژه پلیس هند در جریان تفتیش محل سکونت رئیس کمیسیون اقلیت دهلینو در "جامیا نگار" با اعتراضات گستردهای مواجه شد به طوری که مجبور شد پیش از آغاز تحقیقات محل را ترک کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از زینیوز، به ظفر اسلام خان، رئیس کمیسیون اقلیت دهلی دستور داده شده تا تلفن همراه و لپتاپ خود را تحویل دهد.
پستهای وی در رسانههای اجتماعی نیز تحت کنترل و نظارت قرار دارد.
وی در پستهای خود در رسانه اجتماعی "متعصبان هندو" را تهدید کرده بود که از آنها به خاطر کمپینهای نفرت و بدنامسازی و ایجاد آشوب در هند نزد کشورهای عربی و جهان اسلام شکایت میکند.
اسلام خان در پست خود مورخ ۲۸ آوریل سال جاری میلادی در فیسبوک نوشت: زندانیان تبلیغی و بسیاری دیگر از مردم ۲۸ روز را به جای مراکز بازداشت در قرنطینه کرونا گذراندند که دو برابر حکم قرنطینه ۱۴ روزه برای مظنونین ابتلا به این ویروس طبق دستورالعملهای آمریکا و سازمان بهداشت جهانی است.
وی افزود: نگه داشتن مردمی که تست کرونای آنها منفی بوده در قرنطینه و گذراندن مدتی دو برابر دوره قرنطینه کرونا معادل بازداشت غیرقانونی است.
ظفر اسلامخان همچنین لایحه "سه طلاقه" را اقدامی "نادرست" و "ناعدالتی بزرگ" در حق جامعه مسلمانان هند به ویژه مردان مسلمان توصیف کرد.
وکلای او از نیروهای پلیس خواستند در برخورد با موکلشان سلسله مراتب قانونی را رعایت کنند و با توجه به سن اسلامخان و وجود خطر احتمال ابتلا به کووید- ۱۹ حق ندارند او را وادار به رفتن به مقر پلیس کرده یا از او در هر مکانی غیر از منزلش بازجویی کنند.
فعالان و حقوقدانان هندی نیز یورش به منزل ظفر اسلام را قبل از افطار محکوم کردند. آنها گفتند، این اقدام از تعصب پلیس دهلی نو پرده برمیدارد.
آنها در ادامه از مقامات هند خواستند به مقابله با مسؤولان واقعی آشوب و خشونت علیه مسلمانان بپردازند.
چند روز پیش پلیس رسما او را به نقض قانون اساسی، برانگیختن آشوب متهم کرد در حالیکه او در راس کمیته اقلیتها در دهلی که یک کمیته قانونی است، فعالیت دارد.
همچنین یک شکایت علیه او در دادگاه عالی دهلی نو ثبت شده که در آن بر عزل ظفر اسلام از ریاست این کمیته تاکید شده است.
اتهام وارد شده به او تحریک کشورها برای مقابله با هند است. پیشبینی میشود جلسه رسیدگی به این شکایت ۱۱ ماه مه برگزار شود.
ظفر اسلام اخیرا در فیسبوک از کویت به دلیل حمایتش از مسلمانان هند تشکر کرده بود.
اخیرا کمپینهای خصمانه و انزجار علیه مسلمانان در هند گسترش یافته و از بیماری کرونا برای مقاصد اسلامهراسی استفاده میشود.