صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۴۷۱۰۹
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۲۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور براساس پیش‌بینی سازمان فائو حجم گسترده‌تری از آفت ملخ صحرایی وارد ایران می‌شود، گفت: تاکنون گله‌های ملخ ۱۷۰ هزار هکتار از اراضی ۷ استان را آلوده کرده‌اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سیدمحمدرضا میر عصر امروز در جمع خبرنگاران\ با اشاره به هجوم آفت ملخ صحرایی به استان‌های 7 گانه کشور اظهار داشت: حجم گسترده‌ای از ملخ‌ها به استان‌های مختلف کشور هجوم آوردند که تا امروز 7 استان سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان، بوشهر، فارس، کرمان، خراسان جنوبی و خوزستان درگیر مبارزه با ملخ صحرایی هستند.

وی با بیان اینکه تاکنون گله‌های ملخ 170 هزار هکتار از اراضی 7 استان یاد شده را آلوده کرده‌اند افزود: استان سیستان‌وبلوچستان با 66 هزار هکتار بیشترین آلودگی آفت ملخ دارد و پس از هرمزگان، استان بوشهر با بیش از 26 هزار هکتار آلودگی سومین استان آلوده به این آفت است.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور از مبارزه شیمیایی با آفت ملخ صحرایی خبر داد و بیان کرد: اکنون در آغاز راه هجوم و مبارزه با این آفت هستیم و حجم زیادی از مبارزه باقی مانده است.

میر با اشاره به اینکه براساس پیش‌بینی سازمان فائو حجم گسترده‌تری از آفت ملخ صحرایی وارد ایران می‌شود گفت: برای این تهدید چاره‌اندیشی شده و برای سطحی معادل یک میلیون هکتار مبارزه شیمیایی امکانات آماده است.

وی از آغاز ورود گله‌های ملخ به استان‌های جنوبی خبر داد و تصریح کرد: براساس ارزیابی انجام شده موج جدید ملخ‌ها به استان‌های سیستان‌وبلوچستان، خوزستان، هرمزگان و بخشی از استان بوشهر هجوم خواهند آورد که آمادگی لازم برای مبارزه فراهم شده است.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور با بیان اینکه امیدواریم هجوم ملخ‌ها هیچ خسارتی به مزارع و اراضی وارد نکند، خاطرنشان کرد: دو برابر سم مورد نیاز سال در کل کشور برای تمامی آفات مانند ملخ تهیه و ذخیره شده و هیچ کمبودی در این باره وجود ندارد.

سیدمحمدرضا میر با اشاره به این‌که در تمامی استان‌ها هواپیمای سم‌پاش مستقر شده است گفت: تنها 20 درصد عملیات مبارزه با آفات ملخ، با بهره‌گیری از هواپیما و 80 درصد عملیات مبارزه زمینی انجام می‌شود.

منبع: تسنیم