صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۴۴۵۵۹
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۲۱ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
آژانس خبری فرانسه:
آلمان، که از تحسین بین المللی برای آزمایش گسترده و ظرفیت بسیار زیاد در معالجه بیماران کروناویروس برخوردار است، هنوز هم درگیر افزایش تعداد تختخواب‌های مراقبت‌های ویژه مجهز به دستگاه‌های ونتیلاتو و تخصیص منابع گسترده برای مبارزه با این ویروس است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


آلمان، که از تحسین بین المللی برای آزمایش گسترده و ظرفیت بسیار زیاد در معالجه بیماران کروناویروس برخوردار است، هنوز هم درگیر افزایش تعداد تختخواب‌های مراقبت‌های ویژه مجهز به دستگاه‌های ونتیلاتو و تخصیص منابع گسترده برای مبارزه با این ویروس است.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب به نقل از آژانس خبری فرانسه، آلمان در حال ساخت یک منطقه جدید است که به میزبانی حداکثر یک هزار بیمار خواهد پرداخت. درواقع حتی با وجودی که آلمان برای جلوگیری از ابتلا به ویروس، محدودیت‌های زندگی عمومی را کاهش می‌دهد، مقامات مشغول افزایش ظرفیت خود برای مقابله با موج دوم ابتلا هستند.


صدراعظم آلمان، آنگلا مرکل بار‌ها و بار‌ها هشدار داده است که حتی اگر میزان موارد ابتلا کاهش یافته باشد، آلمان نباید استراحت کند و گفت که این کشور هنوز "روی یخ نازک" است. کریستین دروستن، ویروس شناس از بیمارستان Charite برلین نیز هشدار داده است که ویروس می‌تواند با "نیرویی کاملاً متفاوت" برگردد. دروستن در این خصوص گفت: «این ویروس در طی هفته‌ها و ماه‌های بعدی گسترش می‌یابد. ما ممکن است در حال سرگردانی کامل از شرایط آتی خود باشیم.»


بنابراین آلمان که بخاطر سیستم آزمایش گسترده خود و همچنین ظرفیت عظیم در معالجه بیماران، افتخار بین المللی کسب کرده است، هنوز هم با افزایش تعداد تختخواب‌های مراقبت ویژه مجهز به دستگاه‌های ونتیلاتور، منابع گسترده‌ای را در اختیار شما قرار می‌دهد.


تقریباً ۱۳۰۰۰ تخت از ۳۲۰۰۰ تختخواب مراقبت‌های ویژه آلمان همچنان خالی اند. از زمان شروع بحران، آلمان تعداد تخت‌های بسیار بیشتری نسبت به همسایگان اروپایی خود داشت و ۳۳.۹ تختخواب مراقبت‌های ویژه به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ایجاد کرد که در مقایسه با ۸.۶ در ایتالیا و ۱۶.۳ در فرانسه چشمگیر بود. از آن زمان تا کنون، این کشور ظرفیت‌های مراقبت‌های ویژه و غربالگری را به شدت افزایش داده است.


جرالد گاس، رئیس انجمن بیمارستان‌های آلمان (DKG) گفت: «آلمان برای موج دوم احتمالی آماده است. در ماه‌های آینده، ما قصد داریم حدود ۲۰ درصد از تختخواب‌های مجهز به ونتیلاتور خود را آزاد نگه داریم.» بزرگترین اقتصاد اروپا در حال حاضر میزان مرگ و میر ۳.۵ درصدی در برابر کرونا را ثبت کرده است. در حالی که این رقم در حال افزایش است، بسیار پایین‌تر از سایر کشور‌ها مانند اسپانیا یا ایتالیا است. جایی که میزان مرگ و میر ۱۰ درصد است.


با تشدید سیستم بهداشت و درمان آلمان، گاس از بیمارستان‌ها خواسته است که به آهستگی به معالجه بیمارانی بپردازند که پرونده آن‌ها در هنگام بحران به حالت تعلیق درآمده است. وی گفت: «به طور کلی، بیمارستان‌های ما در حال حاضر کمتر از حد معمول مشغول کار هستند.»


استراتژی فعلی برلین دنبال کردن گام به گام دستورات برای رسیدن به حالت عادی است که با صد‌ها هزار آزمون کرونا در هفته همراه است. مرکل گفت که هدف این است که بتوانیم به مرحله‌ای برگردیم که تعداد موارد ابتلا به اندازه‌ای کم باشد که قابل اعتنا نباشد.