صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۴۴۴۶۴
تعداد نظرات: ۸۶ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۲ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
حجت الاسلام میرباقری، عضو خبرگان رهبری و رئیس فرهنگستان علوم اسلامی قم، در صفحۀ مجازی خود، احتمال طراحی ویروس منحوس کرونا را از سوی دشمن مطرح کرد و گفت: خطرناک‌ترین پدیده در جهان پساکرونا این است که جامعه بشری را به فضای حکمرانی مجازی ببرند؛ فضایی که حکمرانی آن در دست قدرت‌های بزرگ است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حجت‌الاسلام سیدمحمدمهدی میرباقری  در صفحۀ مجازی خود، احتمال طراحی ویروس منحوس کرونا را از سوی دشمن مطرح کرد و گفت: خطرناک‌ترین پدیده در جهان پساکرونا این است که جامعه بشری را به فضای حکمرانی مجازی ببرند؛ فضایی که حکمرانی آن در دست قدرت‌های بزرگ است.

به گزارش انتخاب، مشروح سخنان این استاد حوزه را می‌خوانید:

این احتمال وجود دارد که برخی قدرت‌ها، این توطئه خطرناک را طراحی کرده باشند که از فضای به وجود آمده شیوع کروناویروس استفاده کنند. جنگ‌های جهانی اول و دوم هم با توطئه برخی کشورها پی‌ریزی شد که پس از آن، جامعه جهانی طرح صلح پایدار و شکل گیری حاکمیت جدید با تأسیس سازمان ملل متحد را پذیرفتند.

احتمال قوی این است که در جهان پساکرونا پیامدهای خطرناک‌تر از شکل‌‌گیری سازمان ملل متحد و ایجاد نظم جهانی بعد از جنگ جهانی، در انتظار جوامع بشری باشد و آن حمکرانی مجازی دنیا است. یعنی فضای سایبر را کاملاً در دنیا حاکم کنند.

غرب در دوره رنسانس، بشریت را از عالم غیب تنزل داد و انسان را در ذهن، محصور و ارتباطش را با خدا قطع کرد. این بار قدرت‌های جهانی می‌خواهند انسان‌ها را از چال به سیاه‌چال ببرند. بنابراین خطرناک‌ترین پدیده در جهان پساکرونا این است که جامعه بشری را به فضای حکمرانی مجازی ببرند؛ فضایی که حکمرانی آن در دست قدرت‌های بزرگ است، مدیریتش به صورت شبکه‌ای در جهان اداره می‌شود و ما هم کاربران آن هستیم. اگر قدرت‌های بزرگ در این کار موفق شوند، جهان را مستقیماً اداره می‌کنند.

میلیاردها انسان را به قرنطینه بردند و رزمایش بزرگ حضور فعال در فضای مجازی را شکل دادند. آموزش استفاده از فضای مجازی در دو ماه اخیر بیش از چند سال گذشته است. جامعه مؤمنین تسلیم حکمرانی مجازی نخواهد شد و این طرح قدرت‌های جهانی با شکست مواجه می‌شود.

در هر زمینه‌ای که مسلمانان مقاومت کردند، قدرت‌های جهانی شکست خوردند. آن‌ها جنگ 8 ساله را به ما تحمیل کردند و بعد از جریان 11 سپتامبر، داعش را خلق کردند اما شکست خوردند و ما قدرتمندتر شدیم. الان هم اگر در این توطئه‌ای که برای ما طراحی کردند مقاومت کنیم، آن‌ها با شکست مواجه می‌شوند.

توطئه‌گران جهانی می‌خواهند دین را کمرنگ، زمین‌گیر و استحاله کنند. مسجد و هیأت نباید رخنه‌پوشِ دولت مدرن باشد. فعال عمل کردن معنایش این نیست که اصول بهداشتی مسلم را رعایت نکنیم اما اینکه محافل مذهبی، مساجد و هیأت‌های مذهبی را تعطیل کنیم خطرناک است. آنها می‌خواهند مساجد و هیأت‌ها را منزوی کنند؛ ما باید این پایگاه‌ها و محافل را فعال‌تر کنیم.

رزمایش همدلی و مواسات که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، نقش دین در عرصه حکمرانی را افزایش می‌دهد. این رزمایش یک اقدام عملی برای گسترده شدن نقش مثبت دین در اداره جامعه است و مساجد می‌توانند در اجرای این طرح فعال باشند.

مسجد باید به کانونی تبدیل شود که روی همه عرصه‌های اجتماعی سایه بیندازد. مسجد باید محور حیات اجتماعی جامعه باشد و ائمه جماعات خودشان را برای کارهای بزرگ آماده کنند. هیچ ضرورتی ندارد که با پروتکل‌های وزارت بهداشت مقابله کنیم اما مسجد باید به نقطه کانونی ارتباط مردم و عرصه‌های اجتماعی تبدیل شود و آرام آرام مدل فرهنگ، اقتصاد، سیاست و... را تحت‌تأثیر قرار دهد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸۶
در انتظار بررسی: ۳
غیر قابل انتشار: ۸۵
ناشناس
|
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
فکر نمی کنیدوقتی کتابچه بودجه را نگاه میکنید و انواع موسسات فرهنگی و حوزه ها بودجه های ده ها میلیاردی از دولت میگیرند همین باعث بدبینی میشود؟ آیا حوزه های علمیه نجف از ردیف بودجه دولت عراق استفاده میکنند قطعا نه .
ناشناس
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
انتخاب از تو بعیده که همچین مقاله های رو انتشار می دی؟؟؟ مگه قبل از انتشار کارشناس هایی رو ندارید که بررسی کنه بعد منتشر کنه؟؟؟
صدای مردم
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
#کمپین ما به هیچ عنوان اینگونه فکر نمی کنیم#
روشنفکر دینی
|
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
دل نوشته هایی از یک روحانی دهه 30. 10 سال آینده ایران در دست نسل دهه های 60 - 70 - 80 است. ان ها به هیچ عنوان این تفکرات را بر نمی تابند. این تفکرات با رفتن نسل های شما برای همیشه از دنیا رخت خواهد بست. انشاالله.
والله مستعان
روشنفکر دینی
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
واقعیت را باید قبول کرد هر چند سخت باشد نسل این تفکرات تمام شده است. پایان کرونا = جهانی شدن.
و الله مستعان
حسین
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
این که کار آمریکا نیست. این کار چینه. همون که به سیصد میلیون مسلمان اویغور ظلم میکنه و امثال شما یک کلمه درموردش حرف نمی نزنید
ناشناس
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
ایشون بهتره همون مرام و شیوه قبل از انقلابشون رو ادامه بدن . اون موقع چقدر به فکر حکومت و سازمان ملل و حکمرانی و.... بودید ؟؟؟؟حالا که زدن این حرفها خطر و هزینه ای نداره دغدغه دین و اجتماع رو پیدا کردید ؟؟ کسی از شما این دغدغه رو باور نمی کنه .موضوع چیزهای دیگه ایه ....
ناشناس
|
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
مسجد باید به نقطه کانونی ارتباط مردم و عرصه‌های اجتماعی تبدیل شود و آرام آرام مدل فرهنگ، اقتصاد، سیاست و... را تحت‌تأثیر قرار دهد؟! این حرف ها بوی چپ گرایی آمرانه و اجباری درلوای بسط الگوی خاص مذهبی را می دهد به ایشان توصیه می شود کرد که نظرات جناب محمد مجتهد شبستری و نیز دکتر عبدالکریم سروش و امثال این عزیزان را با دقت بیشتری مرور کنند با باید باید گفتن که واقعیات ناخوشایند و نا مطلوب و حتی ناهنجار بیرونی تغییر نمی کند؟! و فرضیات مسلم انگاشته شده عزیزانی همچون ایشان پیاده سازی نمی شود؟! اگر می شد که امار مشارکت متدینین در نمازهای جماعت روزانه و جمعه پس از جهار دهه تبلیغ و موعظه و توصیه و نصیحت و تشویق آن نبود که بود و هست و شاید به قول شما در دوران پسا کرونا؟! هم باشد!! عربستان سعودی مسجد الحرام و مسجد مدینه مکرمه را در طول ماه مبارک رمضان تعطیل اعلام کرده است چرا؟ مگر فرض بر این نیست که ویروس کرونا سرما دوست است و در حجاز گرمای هوا به نسبت بالاست چه دلیل دیگری غیر از حفظ جان مردمان خودشان می تواند محتمل یا منظور نظر باشد ؟! لطفا" بیان کنید! مردمان نظر شما را هم بشنوند. الگو اسوه و سرمشق زندگی حضرت علی (ع) با چند نفر از شخصیت های کنونی مدعی پیروی ایشان مطابقت دارد؟بستن مجال طرح منتقدان منصف و مودب و مبادی آداب بی انصافی نیست؟! تعالیم صدر اسلام و همان مساجدی که شاید مورد نظر جناب میرباقری است نافی رویه رسانه ها در سانسور نظرات مخالف به قصد تعظیم و تکریم شخصیت هایی خاص است که به فرموده یا برداشت ارباب رسانه ها نباید مورد سنجش و انتقادات تند مخالف قرار گیرند؟! و اگر مطالب حذف شده به زعم شما تند و بی انصافانه و خدای نکرده مغرضانه و توهین گرایانه بوده اند باز هم جستار دلایل می بایست مد نظر شماها قرار گیرد!! چون هیچ کس برتر از نقد منصفانه و مودبانه و منطقی نیست!! ...
ناشناس
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
انتشار یافته: ۴۰ غیر قابل انتشار: ۳۷ ؟!! ... هر گاه این تعداد نظرات غیر قابل انتشار نداشتید و نداشتیم می شود گفت کرسی آزاد اندیشی در رسانه ها را می شود راه انداخت
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
حالا شده 87 به 83. نظر خود من منتشر نشده.
ناشناس
| |
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
عالیییییییییییی
ناشناس
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
حاج آقا چرا دستور نمی دهید تا ایران سارمان ملل را تحریم کنه.
اگر کرونا رفت، مرگ بر سازمان ملل را هم اضافه کنید.
نمیدانم حاج آقا خبر دارد که سازمان ملل همان جامعه ملل نیست یا نه؟
ناشناس
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
بخدا نجات این مملکت و مردمش در گرو بکارگیری خواسته ها و نظرات ایشون هست. هر چند هزینه داره ولی فایده اش برای نسل ها قابل مقایسه با هزینه کوتاه مدتش نیست. من شخصا آرزو میکنم که ایشون و یارانشون در پیشبرد خواسته هاشون موفق باشن.
ناشناس
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
جالبه...مثل همیشه مخالفت بدون راه حل!
ناشناس
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
لطفا با دقت بیانات آیت الله میرباقری رو بخونید بعد شروع کنید همه چی رو به هم دیگه ربط بدید.
عدالت
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
((غرب در دوره رنسانس، بشریت را از عالم غیب تنزل داد و انسان را در ذهن، محصور و ارتباطش را با خدا قطع کرد. این بار قدرت‌های جهانی می‌خواهند انسان‌ها را از چال به سیاه‌چال ببرند. بنابراین خطرناک‌ترین پدیده در جهان پساکرونا این است که جامعه بشری را به فضای حکمرانی مجازی ببرند؛ فضایی که حکمرانی آن در دست قدرت‌های بزرگ است، مدیریتش به صورت شبکه‌ای در جهان اداره می‌شود و ما هم کاربران آن هستیم. اگر قدرت‌های بزرگ در این کار موفق شوند، جهان را مستقیماً اداره می‌کنند.))
قطع ارتباط با خدا که مد نظر حضرت آیت الله است که در غرب اجرا شده است این بود که غرب فهمید کلیسا داره سر مردم را کلاه می گذارد به اونها بهشت را می فروشد و سند ملکی صادر می کند .مردم هوشیار شدند و قانون مدرن عقلی را پایه گذاری کردند سئوال و جواب را قانونی کردند و هیچ کس در برابر قانون نمی توانست و نمی تواند گردن درازی کند .چه حاکم باشد چه فرد عادی باشد همه باید در مقابل قانون جوابگو باشند .
ناشناس
|
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
توطئه‌گران جهانی می‌خواهند دین را کمرنگ، زمین‌گیر و استحاله کنند. مسجد و هیأت نباید رخنه‌پوشِ دولت مدرن باشد. فعال عمل کردن معنایش این نیست که اصول بهداشتی مسلم را رعایت نکنیم اما اینکه محافل مذهبی، مساجد و هیأت‌های مذهبی را تعطیل کنیم خطرناک است. آنها می‌خواهند مساجد و هیأت‌ها را منزوی کنند؛ ما باید این پایگاه‌ها و محافل را فعال‌تر کنیم.
ناشناس
|
۰۰:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
قسمت بزرگ جامعه این حرفها را باور نمی کند دوش حرام باشد و قند با غسل دادن حلال شود و درس خوان وبرق حرام باشد.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
آقا محمد مهدی شعر سرودی؟
ناشناس
| |
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
اینا که تفکرات حسن روحانیه
ناشناس
| |
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
حاج آقا یادمان نرفته علمی که شما دارید و آن هم یک نوع درس است برای شما خوب بود ولی خواندن دروس دیگر را شماها زمانی برای مردم حرام کرده بودید درحالیکه فرزندانتان در آن زمان در مدسه و دانشگاههای خارج از کشور مشغول درس خواندن بودند!
ناشناس
|
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
"خطرناک‌تر از شکل‌‌گیری سازمان ملل متحد " حاجی تا این لحظه نگفته بودید که سازمان ملل هم خطرناکه و مضر. این یکی خدایی جدید بود. دمت گرم.... مرگ بر سازمان ملل متحد
ناشناس
|
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
خطر سازمان ملل . . . خطر صلح پایدار . . .
ایشون دنبال چه دنیاییه ؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
اگر سازمان ملل آمریکا را بخاطر تحریم ایران محکوم کنه سازمان خوبیه! اگر ایران را بخاطر افزایش فاصله طبقاتی محکوم کنه میشه از نظر اقای میر باقری جای بد!
ناشناس
| |
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
اینقدر به خواب زدن هم نوبره فایده این سازمان ملل به کی رسیده غیر از آمریکا و اسراییل و انگلیس
ناشناس
|
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
قبل کرونا مسجد محل ما کلا 10 نفر میرفتن مشکل جای دیگست .
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۵:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
مسجد محل ما پر است از انسانهای خیر که در هر اتفاقی برای کمک به دردمندان همت میگمارند از جنگ تحمیلی گرفته تا نیازمندان قرنطینه کرونا ، واقعا یک نعمت است
خدا حفظ کنه مدیرانش رو وانشاله الگوی دیگران شوند
امیر
|
۲۰:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
دیگه مونده مثل مولی علی با چاه صحبت کنیم
من دیگه رد دادم
می دونم نظرم رو نمیکذارید اینو واسه تو انتخاب نوشتم
معزالدینی
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
سبحان الله مگر غرب میتواند ارتباط مردم را با خدا قطع کند،در دعای سحر میخوانیم:الحمد لله الذی انادیه کلما شئت لحاجتی و اخلو به حیث شئت لسری بغیر شفیع فیقضی لی حاجتی
وانگهی غرب مردم را از غیب تنزلداده مفهوم نشد
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۶:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
خودت فهمیدی جی گفتی؟
شهید
|
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
مخالفت ایشان با رنسانس و سازمان ملل ودر مقابل استفاده از فضای مجازی برای تاختن به فضای مجازی
ناشناس
|
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
كرونا يكً بيماري عالم گير و بر اساس نتايج علمس پزشكي يك رفتاري توصيه شده است . اينكه چه كسي ميخواد اين هيئت را از ما بگيرد چه كسي هست من نميدانم . ما صاحب هيئتي هستيم كه از سال ١٣٣١ تاسيس شده است و تا بحال كسي نگرفته
حمید
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
سوال من ار حاج اقا اینه که :فرض بگیریم حرفهای جنابعالی درست ،اما!
اگه واقعا ویروس کرونا دست ساخته دشمنان اسلام و برای نابودی دین ساخته شده شما به عنوان عالمان و پشتیبانان دین غیر از حرف راهکار عملی مفابله با ویروس را می دانید؟

سوال دوم دینی که با یک ویروس کرونا به حاشیه می رود و شما نکران بسا کرونا هستید که دینداران به مسیر دبگر هدایت شوند ،ایا طرفداران واقعی دارد ؟اینکه کورکورانه چیزی را می پذیرند و از ترس به راحتی رهایش می کنن!
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
کی رهاش کرده؟
شعر نگو
ناشناس
| |
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
همیشه دینداران واقعی اندک بودن اون هم دین الهی، مهم اون عده خاکستری هستن که خیلی راحت میچرخن و دنیا رو به گند میکشن
ناشناس
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
زمان پیش از کرونا هم که مساجد و هیئتها و مجالس مداحی و ... خیلی برقرار بود وضع ایران تعریفی نداشت .
ناشناس
|
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
مواظب نهادهای رسمی دینی و عملکرد انها باشیم تا به دین صدمه نخورد
مسعود
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
اقا ترا بخدا نزنيد اين حرفهارو ، بخدا دنيا ميخندند، دنيا كه هيچ همين نسل دهه ٦٠- ٧٠ - ٨٠ ميخدند، همين ها كه تماما در ايران بزرگ شدند ، تربيت يافته همين سيً ، چهل سال هستند
پاسخ ها
ناراضی وضع موجود
| |
۰۱:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
خوب یه ذره فکر کنی نمیخندی میری توی خودت ببینی چی میشه آینده
ناشناس
| |
۰۶:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
ااینکه دنیای پساکرونا با دوران قبل متفاوت است بحثی داغ در محافل بین المللی و اندیشمندان جهان است
ناشناس
| |
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
احسنت، عالی بود. 10 سال اینده ایران در دست نسل دهه های 60 - 70 - 80 است. ان ها به هیچ عنوان این تفکرات قرون وسطایی را بر نمی تابند. این تفکرات با رفتن نسل های شما برای همیشه از دنیا رخت خواهد بست. انشاالله.
ناشناس
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
یه عده بعد از انقلاب خیلی انقلابی شدن و فریاد وااسلاما می زنن. قبل از انقلاب که زدن این حرفها هزینه داشت کجا بودن ؟؟؟
ناشناس
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
جناب میرباقری و فرهنگستان علوم ایشان با این همه هزینه چقدر در فهم دنیای مدرن ماقبل کرونا و مشکلات آن و راه حل برای آن موفق بوده اند، تا دوران پسا کرونا را درست درک کرده باشند و بخواهند برای آن نسخه به پیچند.
ناشناس
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
حاج اقا چه منظوری داره
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
حاج آقا منظوری نداشت شما کوتاه بیا...
ناشناس
| |
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
منظور خاصی نیست، شما 1984 رو بخون میفهمی
ناشناس
| |
۰۰:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
هیچی نگرانی آگاهی مردم از ایام پسا کروناست
ناشناس
| |
۰۶:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
باورشون نشده که خدا بر ما بندگان خوب منتظر راستین حضرت حجت! بلای آسمانی نازل کند.
یه ایرونی
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
واقعا انسان از سخنان عالمانه و خواندن دست دشمن و احتمالات هر قضیه لذت می برد
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۶:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
دلتون برای هیات تنگ شده یا ودتون مداح هستین و ماه رمضانی دکان تخته شده ؟
ناشناس
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
تحلیل های حضرت آیت الله میرباقری بسیار هوشمندانه و دقیق است
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۳:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
رائفی پورهم خیلی هوشمنده ها
ناشناس
| |
۰۶:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
خیلی هم دقیق و هوشمندانه نیست.
طیب
|
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
با سلام
چه بگم از این تفاسیر بعضی از حاج اقایان ولی حاجیه خانم های محترم!!!!
جز اینکه دایی جان ناپلیون ،شخصیت یک سریال قدیمی،یادتت بخیر که می گفتی:
«کار ،کار انگلیسی هاست»
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۶:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
اینقدر خودمان را بر حق میدانیم که باورمان نمیشود این بلای آسمانی باشد
سینا
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
بقول استاد محقق داماد، وبا و طاعون آنقدر انسان نکشته که این نفرت دینی انسان کشته است.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
هم اون استاد!!! بیربط گفته هم تو
مجتبی
| |
۱۸:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
آمار جنگ های آمریکا علیه کشورهای جهان فقط بعد از 239 سال تشکیل آمریکا: (البته اگه سایت انتخاب غربزده این متنو بذاره که احتمالش خیلی کمه):

1901 — ورود مستقیم نیروهای آمریکایی به کلمبیا
1902 — حمله به پاناما
1904 — ورود نیروهای آمریکایی به کره و مغرب
1905 — ورود نیروهای آمریکایی به هندوراس علیه انقلاب این کشور
1905 — حمله به مکزیک (در کمک به دیکتاتور وقت بورویریو دمازبرای سرکوب قیام مردمی این کشور)
1907 — حمله به نیکاراگوئه
1907 — ورود نیروهای آمریکایی به دومینیکن برای سرکوب انقلاب این جمهوری
1907 — نیروهای آمریکایی در جنگ میان هندوراس و نیکارگوئه مشارکت کردند
1908 — نیروهای آمریکایی در خلال انتخابات پاناما در این کشور مداخله کردند
1910 — آمریکا نظامیان خود را برای سرکوب کودتا علیه حکومت نیکاراگوئه به این کشور گسیل داشت
1911 — ورود نظامیان آمریکایی به هندوراس برای حمایت از کودتا به رهبری مانوئل بونیلا بر ضد رئیس جمهور منتخب میگل داویا
1911 — سرکوب قیام ضد آمریکایی در فیلیپین
1911 — مداخله در چین
1912 — حمله و اشغال کوبا
1912 — حمله به پاناما
1912 — حمله به هندوراس
1912 — 1933 — اشغال نیکاراگوئه
1914 — 1934 — هائیتی. نیروهای آمریکایی پس از وقوع چندین انقلاب در هائیتی وارد این کشور کرد و به مدت 19 سال هائیتی تحت اشغال آمریکا در آمد

1916 — 1924- اشغال جمهوری دومینکن به مدت 8 سال
1917 — 1933 — اشغال کوبا.
1917 — 1918 — مشارکت در جنگ جهانی اول
1918 — 1922 — مداخله در روسیه
1918 — 1920 — ورود نظامیان آمریکایی به پاناما
1919 — ورود نظامیان آمریکایی به کاستاریکا

1919 — حمله به هندوراس
1920 — حمله به گواتمالا
1921 — حمایت آمریکا از گروههای مسلحی که برای براندازی کارلوس گیریرو تلاش می کردند

1922 — مداخله در ترکیه
1922 — 1927 — ورود نظامیان آمریکایی به چین
1924 — 1925 — حمله به هندوراس
1925 — حمله به پاناما
1926 — حمله به نیکاراگوا

1927 — 1934 — آمریکا چین را به اشغال در آورد
1932 — حمله به السالوادور
1937 — حمله به نیکاراگوا

1945 — بمباران هیروشیما و ناکازاکی ژاپن
1947 — 1949 — حمله به یونان
1948 — 1953 — حمله به فیلیپین
1950 — حمله به پورتریکو
1950 — 1953 — حمله به کره
1953 — حمایت از کودتای 28 مرداد علیه دولت منتخب ایران
1958 — لبنان
1958 — جنگ با پاناما
1959 — نظامیان آمریکایی وارد لائوس شدند
1959 — حمله به هائیتی
1960 — عملیات نظامی آمریکا در اکوادور
1960 — حمله به پاناما
1965 — 1973 — تجاوز خونین به ویتنام
1966 — حمله به گواتمالا
1966 — حمایت نظامی از اندونزی علیه فیلیپین
1971 — 1973 — بمباران لائوس
1972 — حمله به نیکاراگوا

1980 — عملیات نظامی علیه ایران در طبس موسوم به پنجه عقاب که باشکست مواجه شد
1983 — دخالت نظامی در گرینادا
1986 — حمله به لیبی و بمباران طرابلس و بنغازی
1988 — حمله آمریکا به هندوراس

1988 — حمله به هواپیمای مسافربری ایرانی و قتل عام تمامی 290 نفر سرنشین این هواپیما

1989 — نظامیان آمریکایی ناآرامی ها در جزایر ویرجین را سرکوب کردند
1991 — عملیات نظامی گسترده در عراق (جنگ اول خلیج فارس)
1992 — 1994 — اشغال سومالی و انجام خشونت بسیار مفرط علیه شهروندان این کشور
1998 — حمله به سودان . هواپیماهای آمریکایی به بهانه تولید گاز اعصاب یکی از کارخانه های ساخت دارو را بمباران کردند

1999 — آمریکا با پوشش ناتو جنگی را علیه یوگسلاوی براه انداخت. بمباران این کشور 78 روز به طول انجامید و یوگسلاوی از هم فروپاشید
2001 — حمله و اشغال افغانستان به بهانه تعقیب گروه القاعده
2003 — حمله و اشغال عراق بدون مجوز سازمان ملل

2011 — حمله به لیبی پس از پیروزی انقلاب این کشور و سرنگونی دیکتاتور قذافی

2011 — حمایت رسمی از گروههای مسلح تروریستی در سوریه با هدف براندازی نظام منتخب ملت سوریه

2011 — اعلام حمایت رسمی از رژیم آل خلیفه در سرکوب قیام مردمی این کشور

2015 — اعلام پشتیبانی رسمی از آل سعود در جنگ این کشور علیه انقلاب ملت یمن

2018 — حمله مستقیم هوایی به خاک سوریه با کمک انگلیس و فرانسه
ناشناس
| |
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
آقا مجتبی که آمار جنگ های آمریکا را داده ای! اگر خوب بررسی کنی می بینی یکی از بهانه های آمریکایی هامبارزه با الحاد و بیدینی بوده است.
ناشناس
| |
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
ناشناس 17:32 اگر فضای مجازی نبود اینهمه اطلاعات را شما با این سرعت نمی توانستید جهت استناد به حرف خودتان در اینجا درج کنید. پس بیخودی و متحجرانه از ادین دفاع نکنید!
ناشناس
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
درود برشما.
زهرا
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
گول کورنا را نباید خورد اینم مثل سایر بیماریها بوده که در طول تاریخ امدن و رفتن اما چرا دین را نشانه گرفتن باید حواسمان باشد انسان ها با معنویت زنده اند چرا این بیماری اینقدر بزرگ می کنند هر روز یک دروغ ازش می سازنند به خورد دنیا میدن ترس و دلهره کورنا وپیامدش داره مردم دنیارو بدبخت می کنه این جای سوال داره؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
دو روز دنیا رو با شجاعت و شرافت و نیکی و عدم مردم ازاری سعی میکنم طی کنم.
ناشناس
| |
۰۶:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
آقا جان اینقدر این بلا آسمانی و خدایی است و اینقدر بزرگ که بشر را راهی در شناخت کامل و توصیفش نیست چه برسد به گنده کردن یا کوچک کردن آن
ناشناس
| |
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
۲۳۴۲ مطمئنا همینطوره!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
مسجد و هیئت را دفاع بد و عملکرد بد می‌تواند منزوی کند،، ابته با ابزار فساد و بی‌عدالتی. فقط همين،
اگر میخواهید نگران باشید،نگران بی‌عدالتی، ظلم،و فساد،هرچند به ظاهر کوچک،باشید،
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۱:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
شما هم ک تا کوچیکترین حرفی زده میشه سریع پای اختلاس و فساد و خاوری و اینا رو وسط میکشید.
داداش چ ربطی داره آخه؟هر چیزی ب جای خودش باید باشه
ناشناس
| |
۲۳:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
نه خیر جناب منزوی کردن دین با ترویج فساد به سبک هالیوود هم امکان پذیره متاسفانه ایمان واقعی کمیابه و گسترش فساد و تباهی جوامع اونطور که امروز شاهدش هستیم با اغوای مردم دنیا با نظریات چرند جنسی مثل آب خوردن شده
ناشناس
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
امان از توهم توطئه
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۱:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
امان از خوش خیالی!
دلواپس
| |
۱۰:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
جالب اینجاست که ما توهم توطئه از دشمن داریم.و این هیلی هم خوبه!
شما توهم توطئه از دوست دارید.!
کودومشون عاقلانه و کودومشون جاهلانه هست.؟
کدومشون خطرناک هست؟
کدومشون ناپسند هست؟
کدومشون باعث کندی حرکت جامعه هست؟
چرا شما کوچکترین مسایل عقلی رو نمیدونید؟
یکی برا من توضیح بده این جماعت چی میگن!
طرف برگشته علنی به مردم ایران میگه تروریست!برگشته مردم ایران رو تهدید به بمباران میکنه(اوبامای باهوش)!
برگشته تو سخنرانیش میگه ایرانی ها ذاتآ(DNA) دزد و تروریست هستن!
اینا نشونه دوستیه؟نشونه دشمنیه؟نشونه رفاقته؟نشونه چیه؟
40 ساله کشورتو تحریم کرده ابله ! حتی تحریم دارویی ! بچه های پروانه ای و سرطانی رو تحریم دارو کرده ! اینا نشونه چیه ؟
بعد میگی دیگران توهم توطئه دارن؟؟؟
8 سال بمب و تانک و هواپیما میداد به صدام بیان شهرای ایران رو و مردم و ملتت رو بمبارون کنن و هنوزم معذرت خواهی نکرده!
بمب اتمی انداخته رو ملت ژاپن هنوزم نه تنها معذرت خواهی نکرده بلکه میگه اگه نیاز باشه دوباره همچین تصمیمی رو بازم میگیریم!
تو میایی از کی دفاع میکنی؟
اگه راننده تاکسی 500 تومن ازت اضاف کرایه بگیره پدرش رو در میاری و میشه دشمن ولی اینا در قاموس فکری شما دوستن!
کجا سیر میکنی!
ما بدبخت بیچاره ها تا آخر مبارزه میکنیم.شما بچه پولدارای بالا شهر راحتید واسه همین نمیفهمید.
ناشناس
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
هنوز پسا کرونا نیومده ... فعلا شما از هزینه هاتون کن کنید و به ریشه کنی کرونا کمک کنید تا برسیم به پسا کرونا ... البته میتونید با هزینه و مسئولیت خودتون، تمام مساجد و مراسم قم رو بازگشایی کنید .
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
مغلطه سفسطه مغلطه سفسطه و دیگر هیچ رسما دیگر هیچ
ناشناس
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
اگر فعال نمودن مساجد در پسا کرونا برای حفظ دین و بقای دین باشد کاری است بسیار پسندیده و مورد قبول و رضای خداوند تبارک و تعالی است اما خدا نیاورد انروزی را که از مساجد برای حفظ مقام و موقعیت برخی مورد استفاده قرار گیرد و ابزاری شود در خدمت دیگران ،بجای استفاده واقعی و کارکرد واقعی مساجد! همه ما نیازمند تذکر و یاد آوری مسائل دین هستیم و نیاز لازم و ضروری برای ما شیعیان است اگر درست عمل کنیم.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
از کسی که سازمان ملل متحد را خطرناک میداند ! چه انتظاری دارید ؟
ناراضی وضع موجود
| |
۰۱:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
خوب سازمان ملل خطرناک است چون شده ابزار حکومت قدرت های بزرگ یعنی 41 سال بعد از انقلاب اسلامی اینو نفهمیدی؟
ناشناس
| |
۰۶:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
درست است که در سازمان ملل زور دولتهای سازنده و پرقدرت آن زیاد است ولی تصور کنید بدون آن را که خون همه کشورهای ضعیف هدر بود.
ناشناس
| |
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
سازمان ملل علنی اعلام کرد نمیتونیم از حقوق کودکان یمنی دفاع کنیم.چون عربستان گفته اگه این کار رو بکنیم دیگه بهمون پول نمیده!
ناشناس
| |
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
آقای میر باقری استفاده از مکان مسجد برای هر گونه فعالیت اجتماعی خیلی هم خوب است بشرط اینکه گونی های برنج و ظرف های روغن را در آن نچیده و بنام افرادی خاص نشان ندهیم. اگر هدف کمک صادقانه به مردم و اقشار آسیب پذیر است نیازی به نشان دادن نیست. اگر ما پنهانی شکم افراد را سیر و نیازهای آنها را بر آورده کنیم کاری انسانی و علی وار انجام داده ایم نه با این ظاهر سازیها و نمایشها؟؟؟؟!!!
ناشناس
| |
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
جناب ۱۳۰۲ بسه عزیزم، با همین هوچی بازیها دین رو به حاشیه بردید
ناشناس
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
پس چرا خودت از فضای مجازی داری سخنرانی می کنی؟
خب بیا در خیابان سخرانی کن. ببین چند نفر می آیند؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
قبل از خوندن نظرات من هم میخواستم همین نظر را بدم. فضای مجازی برای بعضی استفاده ها بد است ولی اگر برای درج و نشر نظر آقای میر باقری باشد خیلی هم خوب است! آقای میر باقر اگر امروز فضای مجازی و رسانه های جمعی نبودند چقدر از مردم ایران از نظرات شما آگاه می شدند؟ آیا این نظر شما در مورد غضای مجازی مصداق نمک خوردن و نمکدان شکستن نیست!؟
حامد
| |
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
این حرف شما نشون از این است که شما مطلب رو نخوندید !!!!!

البته که از انتخاب انتظاری نیست
مدیریت انتخاب از روحانیونی است که حرفش در قم یک ریال هم خریدار ندارد
و به خاطر همین حرف های نظریه پرداز عزیزی چون آیت الله میرباقری را با تمسخر می زند اما یک فرماندار خانم آمریکای با ابتلای بیش از 1000 نفر در دو هفته را به عنوان یک دست آورد بزرگ زنانه به خورد ملت فرهیخته ایرانی می دهد

وای از این همه حقد و حسادت
ناشناس
| |
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
خیلی باحالین! اینقدر مغلطه یه جا؟ داره میگه در حال تسلط روی ذهنها در فضای مجازی هستن اونوقت پیشنهاد شما اینه که پاشه بره تو خیابون سخنرانی کنه؟! سفسطه کافیه
امیر
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
نظر ایشان در مورد حداقل حقوق در جهان پساکرونا، خصوصی سازی بهداشت و فرهنگ و آموزش و ... در جهان پسا کرونا، خط فقر و زیر خط فقر در جهان پساکرونا و ... چی میتونه باشه؟
پاسخ ها
حسین
| |
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
نکته مهم در سخنان شون نشان از یک ایده پنهانی است که در آینده پژوهی قابل توجه است