صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۳۶۰۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۱۳ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸
«چاندرا ویکراماسینگ» (Chandra Wickramasinghe) از مرکز اخترشناسی بیرمنگام انگلیس در فرضیه‌ای مدعی شده که ویروس کرونا که تاکنون تقریبا ۱۳۰ هزار نفر از مردم سراسر جهان را مبتلا کرده، از فضا به زمین آمده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک؛ این فرضیه جدید توسط اخترشناسی انگلیسی در حالی مطرح شده که کشورهای سراسر جهان اقدامات خود را برای متوقف کردن این بیماری عفونی و مسری تشدید کرده اند.

این در حالی است که شمار جان باختگان ناشی از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ تاکنون در جهان از ۵ هزار نفر گذشته است.

این دانشمند انگلیسی سریلانکایی تبار مدعی شده که این ویروس از حیوانات منشا نگرفته است بلکه یک شهاب سنگ آن را با خود آورده و با رسیدن به زمین به وسیله وزش باد شیوع پیدا کرده است.

بسیاری از متخصصان بیماری ها این نظریه او را رد کرده اند و گفته اند که کووید ۱۹ هم مانند دیگر اشکال ویروس کرونا همچون سارس و مِرس است که منشا آنها به ترتیب از خفاش ها و شترها بوده اند.

با این حال این دانشمند اصرار دارد که این بیماری جدید با مسائل کیهانی در ارتباط است.

او مدعی است که این شهاب سنگ ۱۹ مهر ۱۳۹۸ (۱۱ اکتبر ۲۰۱۹) بر فراز چین منفجر شده و ذرات آلوده منتشر شده است.

این دانشمند همچنین در تاکید بر این ادعای خود به این حقیقت اشاره می کند که شهاب سنگ در منطقه ای که گفته می شود ویروس از آنجا شیوع پیدا کرده است، رویت شده است.

وی در مصاحبه با روزنامه اکسپرس انگلیس ادعا کرد که ما بر این باوریم که عامل عفونت در همه جای فضا پخش شده است و شهاب سنگ آن را با خود به زمین آورده و ممکن است از طریق تروپوسفر (پایین ترین لایه جو زمین) به زمین افتاده باشد.

ویکراماسینگ از حامیان نظریه پان اسپرمیا (panspermia theory) است که به وجود حیات در جهان و پراکنده شدن آن با خاک های فضایی، شهاب سنگ ها، ستاره های دنباله دار و دیگر اجرام آسمانی اعتقاد دارد. وی قبلا هم مدعی شده بود که منشا آنفولانزای سال ۱۹۱۸، فلج اطفال، سارس نیز عوامل فرازمینی بوده اند.

با وجود این ادعا بر اساس اطلاعات رسمی ویروس کرونا در نتیجه خوردن خفاش در شهر ووهان چین شیوع پیدا کرد. برخی گمانه زنی ها درباره استفاده از این ویروس به عنوان سلاح بیولوژیک مطرح است.

دمیتری نویکوف معاون اول رئیس کمیته دومای کشوری در امور بین‌الملل روسیه به صورت غیرمستقیم نقش داشتن آمریکا در بروز کرونا را رد نکرد و گفته است که: بعید نیست این ویروس یک سلاح بیولوژیک باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین هم این موضوع را مطرح کرده که احتمالا ارتش آمریکا ویروس کرونا را به شهر ووهان چین منتقل کرده است؛ موضوعی که باعث شد وزارت امور خارجه آمریکا سفیر چین در واشنگتن را احضار کند.

بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت چین در روز شنبه (امروز) شمار کل مبتلایان به کرونا در چین به ۸۰ هزار و ۸۲۴ تن و شمار کسانی که به دلیل ابتلا به این ویروس جان باخته اند هم به سه هزار و ۱۸۹ نفر رسیده است.

همزمان اعلام شده که آمار کل مبتلایان به کرونا در خارج از چین به ۵۱ هزار و شمار جان باختگان هم به یک هزار و ۹۱۰ تن رسیده است.

منبع: ایرنا