صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۳۳۷۶۵
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۲ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۸
محسن اروجی مدیرکل مدیریت بحران استان قم نیز اظهار داشت: طبق آمارهای اعلام شده تاکنون ۸۴۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند که تاکنون ۸۵ نفر از آنها بهبود یافته‌اند. اروجی با تأکید به همکاری مردم افزود: طبق بخشنامه معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری از مردم خواسته‌ایم برای انجام امور اداری تا حد ممکن از خدمات الکترونیک استفاده کرده و از حضور در تجمعات پرهیز کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رفت‌وآمدهای زیاد در خیابان‌ها و حتی برگزاری تجمعات برخلاف توصیه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا در قم نشان می‌دهد که کرونا در این شهر هنوز جدی گرفته نشده است.

به گزارش «انتخاب»، این در حالی است که بر اساس آمارها تاکنون ۸۴۰ نفر از مردم قم به‌خاطر کرونا راهی بیمارستان‌ها شده‌اند. البته آنطور که مسئولان دانشگاه علوم پزشکی قم می‌گویند با وجود آن‌که ۸۵ نفر از این بیماران بهبود یافته‌اند اما باز هم روند شیوع این بیماری در استان افزایشی است و اگر مردم به هشدارها توجه نکنند فاجعه بزرگی در راه است.

به نوشته ایران، علی ابرازه، قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم با ابراز نگرانی نسبت به بی‌توجهی مردم به هشدارهای بهداشتی اظهار داشت: مسأله شیوع بیماری کرونا جدی و گسترده است و بهبودی افراد هم به سختی حاصل می‌شود اما مردم آن را هنوز جدی نگرفته‌اند. بارها از مردم خواسته‌ایم از رفت و آمدهای غیرضروری اجتناب کنند اما آنها توجه نمی‌کنند. برای ریشه کنی این ویروس باید زنجیره انتقال آن قطع شود. از این رو از مردم می‌خواهیم با رعایت بهداشت فردی و قرنطینه خانگی نسبت به این مهم اهتمام داشته باشند در غیر این‌صورت روند بستری‌ها رو به افزایش خواهد بود.

وی ادامه داد: با هماهنگی‌های انجام شده از صبح دیروز (سه‌شنبه) اکیپ‌های بهداشتی در خروجی‌های شهر قم مستقر شده‌اند. افرادی که می‌خواهند از شهر خارج شوند مورد بررسی و تب سنجی قرار می‌گیرند و در صورت وجود علائم مشکوک از خروج جلوگیری و قرنطینه خواهند شد.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه هرچقدر تخت به چرخه درمان اضافه می‌کنند، بازهم با کمبود مواجه می‌شوند، افزود: تا کنون ۴ بیمارستان کامکار، فرقانی، امام رضا(ع) و علی ابن ابی طالب خدمات‌رسانی به بیماران مشکوک به کرونا را بر عهده داشته‌اند اما از روز دوشنبه این هفته با افزایش بیماران، بیمارستان شهید بهشتی نیز به تعداد بیمارستان‌ها اضافه شده است. البته این تعداد تخت بیمارستانی نیز کافی نبوده و روند صعودی بیماران ایجاب کرده که اقدام به برپایی بیمارستان صحرایی کنیم.

محسن اروجی مدیرکل مدیریت بحران استان قم نیز دراین زمینه اظهار داشت: طبق آمارهای اعلام شده تاکنون ۸۴۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند که تاکنون ۸۵ نفر از آنها بهبود یافته‌اند.

وی ادامه داد: تمام اقدامات لازم برای جلوگیری از این بیماری در استان انجام شده اما مهمترین مسأله همکاری مردم است. در این راستا تمام مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز حوزوی در قم تعطیل شده است. البته مبارزه با این ویروس بدون شک نیازمند ظرفیت‌های ملی است از این رو تقاضا داریم مسئولان نگاه ویژه‌ای به این قضیه داشته باشند.

اروجی با تأکید به همکاری مردم افزود: طبق بخشنامه معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری از مردم خواسته‌ایم برای انجام امور اداری تا حد ممکن از خدمات الکترونیک استفاده کرده و از حضور در تجمعات پرهیز کنند. همچنین با همکاری هلال احمر، سپاه و دانشگاه علوم پزشکی در تمام خروجی‌های شهر افراد بررسی می‌شوند و در صورت وجود علائم مشکوک قرنطینه خواهند شد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
اسماعیلی
|
۲۰:۳۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
ببخشید بابت تبلیغ سر خونی برای کاشت مو نظر سنجی کنین، تشکر بابت احترامی که به نظر من دادین برای حذف سر خونی و قرمز در تبلیغاتتون
ولی دوباره گذاشتید و حال من بد شد
واقعیتش من اخبار سایت شما رو تو گروه هایی که هستم لینک بازنشر رو میفرستم ولی با این عکس ها هم حال خودم بد میشه هم امکان انتشارش نیست. ببخشید
ناشناس
|
۱۹:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
تشییع هم برگزار میکنن ،
ناشناس
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
پروفسور! مشکوک به کرونا دیگه چیه؟
وقتی تو یه اپیدمی تنفسی بیماران زیادی با علائم تنفسی مراجعه میکنن یعنی کرونا هستن دیگه. اینا برای این از عبارت "مشکوک به کرونا" استفاده میکنن که امار مبتلایان و فوتی های کرونا بالا نره!!!
بطوریکه الان آمار ابتلا و فوت ناشی از بیماری "مشکوک به کرونا" از خود کرونا بیشتره!!
مسعود
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
مسیر رفت و آمد من به محل کار ،از خروجی جاده قدیم قم به اصفهان است و امروز هم که آمدم اصلا هیچ کسی نبود که جلوی من را بگیرد و من از این جاده به راحتی می توانم به شهرهای دیگر رفت و آمد کنم.در حالی که این جاده بسیار پر رفت و آمد و شلوغ است .چرا وقتی مسئولین یک کاری را انجام نداده اند بی خود به مردم اطلاعات اشتباه میدهند.
ناشناس
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
چرا دیر اطلاع رسانی کریدیو از همان اول بهمن به مردم نگفتید که قرنطینه خانگی بشوند؟
کریم
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
همون اول اگه شهر قرنطینه می شد کنترل راحت تر بود . هنوز مردم ما موضوع را جدی نگرفته اند و همه در کار خودشان هستند. مردم باید قبول کنند که امسال عید نداریم . عید ما زمانی است که بیماری کنترل و متوقف شود اون روز می توانیم عید بگیریم.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۵
بدتر از همه اینکه متاسفانه بعضی جاها این مراقبت ها را سوسول بازی میدانند