صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۳۳۳۸۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۲۰ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸
فرماندار گرگان با بیان اینکه هر نانوایی که مسئول فروش نداشته باشد، پلمب می‌شود، گفت: سهل‌انگاری برخی نانوایی‌ها و عدم رعایت برخی نکات بهداشتی، عاملی برای انتشار ویروس کرونا است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

محمد حمیدی عصر امروز در گفت‌وگویی خبری اظهارداشت: تنها راه مقابله با بیماری کرونا رعایت نکات بهداشتی و انجام اقدامات پیشگیرانه است.

وی افزود: یکی از اماکنی که باید نکات بهداشتی را مورد توجه جدی قرار دهند چون مستقیما با سلامت مردم در ارتباط هستند، واحدهای نانوایی است که متأسفانه سهل‌انگاری برخی از آنها می‌تواند عاملی برای شیوع این بیماری باشد.

فرماندار گرگان خاطرنشان کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته از سوی دادستانی مرکز استان برای رعایت بهداشت از طریق نانوایی‌های سطح شهرستان، نانوایی‌هایی که مسول فروش نداشته باشند پملب خواهند شد.

وی افزود: یکی از راه‌های انتقال این ویروس از طریق دستگاه‌های کارتخوان و پول نقد بوده که ضروری است همه نانوایی‌ها یک مسئول مختص فروش نان داشته باشند.

حمیدی گفت: گشت‌های مشترک و بازرسی از صنوف مختلف در سطح شهرستان در حال انجام است و نانوایی‌ها نیز از اولویت قرار دارند. اتحادیه خبازان موظف است تذکرات لازم را به واحدهای صنفی داده و خود نیز عنوان متولی امر اهتمام و نظارت جدی را در دستور کار داشته باشد.

منبع: تسنیم
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۴
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
نانوایی ها یکی از مراکز اصلی گسترش کرونا
اگر جهت خرید نان به یک نانوایی (مثلا" سنگکی)بروید می بینید که شاطر با همان دستهایی که نان را تحویل میدهد اسکناس یا رسید پول را گرفته وسپس باهمان دستها داخل اسکناسهای کثیف میگردد تا باقیمانده پول مشتری را بدهد مشتری نیز پول کثیف ونان را همزمان گرفته و به منزل میبردو هرخانواده سه نوبت در شبانروزمستقیما" از این نان تغذیه میکنند.نانوایی ها از سحر تاساعاتی از شب دایر بوده وبه همین شکل نان به خریداران عرضه میکنند.
حال با توجه به اینکه نان غذای اصلی ما ایرانیان بوده وتعدد وتکرر مراجعه به نانوایها در طول شبانروز ، ملاحظه میکنید که ویروس کرونا چاره ای جز گسترش سریع ندارد .
راه حل: بایستی تدبیری بیندیشند تا شاطری که نان تحویل میدهد به هیچ عنوان تماسی با پول یا دستگاه پوز و رسید آن نداشته یاشد.