صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۳۳۲۵۰
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۱۱ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸
سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی درباره ادعای مایک پمپئو مبنی بر آمادگی این کشور برای کمک به ایران و اینکه از از طریق دولت سوئیس یک پیام به ایران ارسال کرده و ترامپ گفته که کشورش آمادگی اعزام تیم‌های پزشکی دارد، گفت: ما در نیت آمریکایی‌ها همواره شک داشتیم و داریم و اگر قصد و نیت خیر داشتند قبل از اینکه موضوع را رسانه‌ای کنند نمی‌کردند و دنبال اهداف تبلیغاتی نبودند. ما مواضع آمریکایی‌ها را رصد می‌کنیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) در نشست خبری با خبرنگاران که از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد، به تشریح آخرین تحولات در حوزه سیاست خارجی پرداخت و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

به گزارش «انتخاب» به نقل از خبرگزاری ها، این دیپلمات ارشد کشورمان عنوان کرد: متاسفانه با بیماری کرونا مواجهیم دولت و ملت با جدیت و تلاش در حال مبارزه با این ویروس و مهمان ناخوانده هستند. از زمانی ویروس در چین پیدا شد آمادگی‌ها در کشورها شروع شد و از زمانی این ویروس اپیدمی شد. مبارزه با آن مستلزم هم افزایی و همکاری جهانی است. کشوری نمی‌تواند بگوید من در این مسیر تنها هستم و یا ایزوله هستم و مشکلی برای من پیش نمی‌آید.

موسوی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با همکاری همه نهادهای درگیر در داخل کشور از جمله وزارت خارجه به جد پیگیر مسائل مختلف است. مسائل اقتصادی و کنسولی و همکاری‌های و مراودات مردمی و نباید وقفه‌ای در آن ایجچاد شود. کشورهای دوست به ما کمک‌های زیادی کردند و کشورهای زیادی آمادگی برای کمک کردند.

وی افزود: امیدواریم هر چه زودتر این ویروس ریشه کن شود. عده‌ای که سعی می‌کنند با خالی کردن دل مردم از این آب گل آلود ماهی بگیرند و به ویژه رسانه‌هایی که ادعای ایرانی بودند دارند توصیه می‌کنیم از درد و آلام مردم در این شرایط سوء استفاده نکنند و اگر ایرانی هستند کمک کنند مردم ایران با روحیه و نشاط به مبارزه با این بیماری بربخیزند و سعی نکنند مانند ارباباشان از این موضوع استفاده سیاسی کنند و البته با همت مردم این تبلیغات اثر ندارد و ره به جایی نمی‌برد.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی درباره ادعای مایک پمپئو مبنی بر آمادگی این کشور برای کمک به ایران و اینکه از طریق دولت سوئیس یک پیام به ایران ارسال کرده و ترامپ گفته که کشورش آمادگی اعزام تیم‌های پزشکی دارد، گفت: ما در نیت آمریکایی‌ها همواره شک داشتیم و داریم و اگر قصد و نیت خیر داشتند قبل از اینکه موضوع را رسانه‌ای کنند نمی‌کردند و دنبال اهداف تبلیغاتی نبودند. ما مواضع آمریکایی‌ها را رصد می‌کنیم.

وی افزود: از وقتی این قضیه در ایران اتفاق افتاد چقدر علیه کشور و توانمندی‌های ما تبلیغات کردند و برای تضعیف روحیه مردم تلاش کرده و هنوز ادامه دارد. از جعل اخبار و آمار مهمترین اقداماتی بود که صورت دادند و از سوی دیگر می‌گویند آماده کمک هستند. از آنجایی که در حسن نیت آمریکا شک داریم خیلی نه روی کمک‌ها حساب می‌کنیم و نه آماده پذیرش کمک‌های لفظی هستیم.

موسوی خاطرنشان کرد: همان کانال مالی سوئیس که بعد از مدت‌ها باز شده و مقداری دارو وارد کشور شد برای همان نیز دولت آمریکا سنگ اندازی می‌کند علیرغم تبلیغاتی که کردند و اجازه ندادند منابعی که خودمان داریم به کانال منتقل کنیم و دلشان برای ملت ایران نسوخته است. من از پیام تا این لحظه خبری ندارم و بعید می‌دانم دولت و ملت ایران کمک‌های ریاکارانه آمریکا را قبل از اقدام رسمی و عملی آنها بپذیرند.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوالی درباره بردن پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل گفت: ساختار حقوقی برجام اجازه چنین کاری را به برخی دولت‌ها نمی‌دهد که پشت آن قایم شده و بی تعهدی خود را با اقدام فرار به جلو که هیچ ماهیت قانونی ندارد جلو ببرند. در کمیسیون اخیر درباره مکانیسم ماشه بحثی مطرح نشد.

وی افزود: برجام دستاوردهای سیاسی و امنیتی داشته و امیدواریم این توافق با این وضعیت ادامه یابد و لازم است هر چه زودتر اروپایی‌ها به تعهداتشان برگردند و اقداماتی را صورت دهند که ایران هم به صورت کامل به تعهداتش پایبند بماند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۶
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۲۱:۲۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
شمانتوانستید.الکل وماسک تامین کنی وبایدخجالت بکشید
کمک امریکارابپذیرید که درست است
ناشناس
|
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
به خدا قسم در کشور امریکا رفتن به دکتر و متخصص سخت تز دیدن یک سیاست مدار است. انقدر مزشک کم تست که مربض انکان مراجعه ندارد. دو سه شرکت بیمه bcbs و وو دارند که پزشکان و کلینیک های خاص می پذیرند و هزاران plan دارند. چشم راست یا چشم چپ شکم یا ثلب پای راست یا پای چپ. اینها بماند تازه باید خارج از جیب out of packet از ۱۲ هزار دلار شروع می شود که تا ان سقف را بیمه نمی دهد و بعد از ان را نیز طبق قزارداد با فرانشیز ۳۰ ۴۰ ۵ ۶۰ و یا ۷۰ درصد است. افریق باید به آمریکا دکتر بفرستد. مردم فکر می کنند تورامپ و کشورش واقعا خدمات بهداشتی و پزشک دارد. انجا همه چیز محدودد و تجاری است.
ناشناس
|
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
جان یک ملت در خطر است باید برای جلوگیری از این اتفاق دشمن را نیز محک بزنید اگه اقدام عملی کردند چه خو ب است وگرنه به عیان بر ملت دشمنی آنها حتی از نوع غیر انسانی ثابت خواهد شد