پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : عبدالهاشم حسننیا در تشریح آخرین وضعیت جادههای استان سیستان و بلوچستان پس از سیلاب اخیر، اظهار داشت: در حال حاضر همکاران ما در ادارات کل راه و شهرسازی استانهای سیستان و بلوچستان و هرمزگان در جادههای آسیبدیده از سیل، مستقر هستند تا عبورهای فرعی را در جادههای آسیبدیده ایجاد کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی که در حال حاضر بابت رصد وضعیت جادهها در مناطق سیلزده استان سیستان و بلوچستان حضور دارد، بیان کرد: در مسیر جاده چابهار ـ. کنارک ـ. جاسک هستیم که به علت بروز سیلاب تا اندازهای آسیب دیده است، این جاده در استان سیستان و بلوچستان و مرز مشترک استان هرمزگان است که به علت سیلاب دچار تخریب شده است؛ امیدواریم محور مذکور تا پایان وقت امروز بازگشایی و تردد برقرار شود.
* انسداد جادههای ۸۵۰ روستا در سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای افزود: در سیلاب اخیرِ سیستان و بلوچستان، محورهای مواصلاتی ۸۵۰ روستا مسدود شده بود و ۵ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه در کل سیستان و بلوچستان آسیب دید که شامل راههای روستایی، اصلی و فرعی است.
حسننیا اضافه کرد: در حال حاضر اغلب محورهای استان سیستان و بلوچستان بازگشایی شده است، اما در حدود ۵۰ روستا جادهها مشکلاتی دارد که در حال تلاش هستیم تا بازگشایی شوند.
* فعالیت ۶۵۰ راهدار با ۴۰۰ دستگاه ماشینآلات برای بازگشایی جادههای سیستان و بلوچستان
وی تأکید کرد: ۶۵۰ نفر از همکاران ما با ۴۰۰ دستگاه انواع ماشینآلات راهداری در حال بازسازی جادههای آسیبدیده از سیلاب هستند ضمن آنکه شرکتهای پیمانکار و بخش خصوصی نیز که در منطقه فعال هستند، ادوات و ماشینآلات خود را بابت بهسازی راههای آسیبدیده به کار گرفتهاند.
* ۱۱۰ دهنه پل جادهای در سیلاب سیستان و بلوچستان آسیب دید
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۱۱۰ دهنه پل درمحورهای جادهای استان سیستان و بلوچستان آسیب دیده است که سعی میکنیم عبور موقت برای این پلها ایجاد کنیم البته تا کنون بخش زیادی از عبور موقتها، ایجاد شده است.
* روز شنبه جاده مسدود به دلیل سیلاب در سیستان و بلوچستان نداریم
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای تأکید کرد: برنامهریزی و هدفگذاری کردهایم با تلاش جهادی، تا روز شنبه همه راهها و جادههای استان سیستان و بلوچستان برای تردد باز باشد.
* بررسی کامل خسارات جادهها پس از فروکش کردن سیلاب
حسننیا در تشریح خسارات وارده شده به جادهها در سیستان و بلوچستان در سیلاب اخیر گفت: بررسیها ادامه دارد هنوز به جمعبندی نهایی نرسیدهایم، زیرا باید ابتدا آب فروکش کند و سپس بخشهای آسیب دیده به صورت دقیق بررسی و میزان خسارت وارد شده، احصا شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: این سیلاب در استان هرمزگان نیز به برخی محورهای مواصلاتی و جادههای اصلی و فرعی آسیب وارد کرد، در این راستا گروهی از همکاران با سرپرستی معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، امشب به استان هرمزگان اعزام میشوند تا در کنار رفع مشکلات این مسیرها، نسبت به احصا خسارات وارد شده اقدام کنند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای تأکید کرد: روز شنبه گزارش دقیقتری از بازگشایی و بازسازی محورهای آسیبدیده در سیلاب در دو استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان اعلام خواهد شد.