صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۲۱۵۷۳
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۲۱ - ۱۳ دی ۱۳۹۸
بسیاری از افراد عادت دارند باقیمانده غذاهای خود را در فویل بپیچند، اما به نظر می رسد این موضوع اشتباه است و نباید باقیمانده غذاهای خود را در فویل بپیچید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بسیاری از افراد عادت دارند باقیمانده غذاهای خود را در فویل بپیچند، اما به نظر می رسد این موضوع اشتباه است و نباید باقیمانده غذاهای خود را در فویل بپیچید.

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، اگر باقی مانده های غذاهای خود را ما به طور صحیح بسته بندی  و ذخیره کنید ، بقایای یخچال به طور معمول تا چهار روز دوام می آورند. برای بیشتر افراد ، پوشاندن یک بشقاب با فویل و قرار دادن آن در یخچال یک راه سریع و آسان برای ذخیره مواد غذایی است. با این حال ، بسته بندی مواد غذایی در یک ورق فویل آلومینیومی نیز راهی آسان برای قرار دادن خود در معرض خطرات سلامتی است.

تقریباً همه باکتری ها برای رشد به هوا نیاز دارند. برخی باکتریها مانند استاف و باسیلوس سرئوس که باعث بیماریهای ناشی از غذا می شوند، سمومی تولید می کنند که در اثر حرارت زیاد پخت و پز از بین نمی روند. هنگامی که یک وعده غذایی گرم بیش از دو ساعت در دمای اتاق باقی مانده است، این باکتری ها به سرعت رشد می کنند.

بنابراین استفاده از فویل آلومینیومی برای پوشاندن مواد غذایی خطر دارد. لیندسی مالون ، متخصص تغذیه می گوید: "هنگامی که هوا وجود دارد ، این امکان وجود دارد تا باکتری ها سریعتر رشد کنند ، بنابراین بهتر است فویل را برای بسته بندی مواد غذایی استفاده نکنید."

قانون طلایی برای بسته بندی باقیمانده غذا این است که همیشه غذاها را در ظروف کم عمق و محکم بدون هوا ببندید تا روند خنک شدن را تسریع کنید و باکتری ها را از مواد غذایی خود دور نگه دارید و مطمئن شوید که ظرف دو ساعت پس از پخته شدن مواد غذایی، این مواد را در یخچال قرار دهید تا غذاها خنک شوند. لبنیات و فرآورده های گوشتی به ویژه مستعد رشد باکتری ها هستند ، که نشان می دهد استفاده از ظروف محکم ضد هوا برای باقی مانده غذاها چقدر مهم است.