صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۱۹۲۱۴
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۱۰ - ۰۱ دی ۱۳۹۸
جراح و فوق تخصص چشم به تشریح علل بروز قوز قرنیه و راه‌های درمان آن پرداخت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جراح و فوق تخصص چشم به تشریح علل بروز قوز قرنیه و راه‌های درمان آن پرداخت.

 

حسینعلی شهریاری جراح و فوق تخصص چشم با اشاره به دلایل بروز قوز قرنیه و راه‌های درمان آن، گفت: نابینایی به معنای از دست دادن بینایی در این بیماری رخ نمی‌دهد، اما تغییر شکل قرنیه و نازک شدن آن دور از ذهن نیست.

وی با بیان اینکه روش‌های درمانی زیادی برای بهبود قوز قرنیه وجود دارد، افزود: اوج پیشرفت این بیماری فرد را مستعد پیوند قرنیه می‌کند.
بیشترین نتیجه مثبت پیوند اعضا متعلق به پیوند قرنیه است

شهریاری با تاکید بر اینکه بیشترین نتیجه مثبت در پی پیوند اعضا متعلق به پیوند قرنیه است، تصریح کرد: اگر عمل پیوند قرنیه به درستی انجام شود بیش از ۹۸ درصد موفقیت آمیز خواهد بود.

این فوق تخصص چشم با بیان اینکه افرادی که به بیماری قوز قرنیه به صورت پیشرونده مبتلا هستند در لیست پیوند قرنیه قرار می‌گیرند، گفت: خوشبختانه اکنون پیوند قرنیه در اکثر استان‌های کشور با داشتن پزشکان فوق تخصص در این حوزه انجام می‌شود.

شهریاری با تاکید بر اینکه عمل با لیزر می‌تواند روند پیشروی بیماری قوز قرنیه را کند کند، افزود: راه‌های درمانی بسیاری همچون قرار دادن رینگ داخل قرنیه نیز وجود دارد که می‌تواند به عنوان روش‌های درمانی مدنظر قرار بگیرد.


وی با بیان اینکه در این نوع بیماری چشم درگیر آستیگمات می‌شود، گفت: تا ۶ ساعت بعد از مرگ فرد می‌توان قرنیه وی را به افراد درگیر این بیماری پیوند زد.

شهریاری با اشاره به اینکه هنوز دلیل مشخصی برای این بیماری پیدا نشده است، افزود: پیوند‌های فامیلی و وراثت بیشترین تاثیر را در بروز این بیماری داشته اند.

این فوق تخصص چشم یادآور شد: افرادی که ورم ملتحمه داشته و خارش‌های چشم زیاد دارند که مجبور به مالیدن چشم خود می شوند این افراد در معرض قوز قرنیه قرار دارند.

 

میزان