پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد که شش کشور عربی خلیج فارس برخی از تحریمهای ایالات متحده علیه شبکه مالی سپاه پاسداران و حزب الله لبنان را اجرا خواهند کرد.
به گزارش انتخاب به نقل از بی بی سی، در بیانیه وزارت خزانهداری آمریکا آمده است که کشورهای بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی و امارات همراه با آمریکا ائتلافی با نام "مرکز مقابله مالی با تروریسم یا "تیافتیسی" ایجاد کردهاند.
براساس اعلام این وزارتخانه تمامی ۲۵ شرکت و نهاد و افرادی که پیشتر توسط آمریکا تحریم شده بودند از این پس از سوی این شش کشور عربی نیز تحریم خواهند بود.
استیو منوچین، وزیر خزانهداری آمریکا که به منطقه خاورمیانه سفر کرده، گفته است که "فعالیتهای مرکز تیافتیسی با توجه به سفر من و دیدار با همتایانام در منطقه صورت خواهد گرفت تا جنگ علیه حمایت مالی از تروریسم را تقویت کند".