صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۰۹۸۱۲
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۸ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت گفت: در شرایط کنونی با هدف تنظیم بازار گوشت ماهانه بین ۵ تا ۶ هزار تن گوشت وارداتی به بازار عرضه می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت گفت: در شرایط کنونی با هدف تنظیم بازار گوشت ماهانه بین ۵ تا ۶ هزار تن گوشت وارداتی به بازار عرضه می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)، کلامی با اشاره به تصمیم ستاد تنظیم بازار برای مدیریت بازار گوشت، افزود: حجم ذخایر گوشت شرکت پیشتیبانی امور دام بیش از ۴۰ هزار تن است و در این راستا عملیات عرضه با نظر سازمان دامپزشکی در حال انجام است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت با اشاره به اینکه بازار گوشت به تعادل رسیده و اتفاقا بررسی‌ها نشان می‌دهد ادامه این روند زمینه را برای کاهش بیشتر قیمت‌ها نیز فراهم خواهد کرد، گفت: خوشبختانه افزایش قابل توجه تولید و عرضه دام داخلی سبب شده است، بازار گوشت با کاهش محسوس قیمت‌ها مواجه شود.

به گفته کلامی، عرضه گوشت‌های وارداتی با هدف تامین نیاز مصرف‌کنندگان عمده این ماده غذایی نیز در دستور کار است و ستاد تنظیم بازار با هدف پیشگیری از بروز مشکل، حساسیت ویژه‌ای نسبت به زمان عرضه گوشت‌های وارداتی با توجه به تاریخ تولید و تاریخ انقضا دارد.

او اضافه کرد: این حساسیت با هدف ممانعت از عرضه گوشت غیر استاندارد صورت می‌گیرد از این رو سازمان دامپزشکی و شرکت پشتیبانی امور دام و سایر مراجع قانونی موضوع را به صورت دقیق رصد می‌کنند تا گوشت استاندارد به دست مصرف‌کننده برسد.

به گفته مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت، با تدابیر اتخاذ شده، بازار گوشت حتی در ماه‌های پایانی سال با هیچ مشکلی روبرو نیست و اقدامات لازم برای تامین بازار گوشت از همین حالا انجام گرفته است.

کلامی تاکید کرد: میزان تولید و حجم ذخایر گوشت، هر دو نشان دهنده موقعیت با ثبات در بازار این کالای مهم سبد غذایی خانوار است.

او با اشاره به اینکه در هفته‌های اخیر قیمت دام زنده سبک از حدود ۴۷ تا ۴۸ هزار تومان به محدوده ۴۲ هزار تومان و قیمت دام سنگین زنده از حدود ۳۷ تا ۳۸ هزار تومان به ۲۷ تا ۲۸ هزار تومان رسیده است، گفت: این موضوع سبب کاهش قیمت گوشت بسته‌بندی در فروشگاه‌ها شد.

گفتنی است که قیمت ران گوساله بدون استخوان، پاک شده و بسته‌بندی در فروشگاه با احتساب تمام هزینه‌ها و سود فروشگاهی از ٩٥ هزار تومان به ٨٦ هزار تومان کاهش یافته است.

همچنین قیمت دست گوساله داخلی پاک شده بدون استخوان، با بسته‌بندی و احتساب تمام هزینه‌های تولید و عرضه و سود فروشگاهی از ٩٤ هزار تومان به ٨٤ هزار تومان رسیده است.

نرخ ران گوساله نیز از ٨٩ به ٨٠ هزار تومان و نرخ دست گوساله نیمایی از ٨٨ به ٧٩ هزار تومان رسید.