صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۰۹۵۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۶ - ۰۶ آبان ۱۳۹۸
سایت قوه قضاییه اعلام کرد: پس از توقیف فیلم خانه پدری از سوی دادسرای فرهنگ و رسانه، مشخص شد عدم اصلاح صحنه‌های خشن که تعهد شده بود حذف شود علت توقیف این فیلم است. چون براساس آنچه عوامل فیلم متعهد شده بودند، مقرر بوده برخی از صحنه‌های این فیلم که خشونت علیه خانواده صورت گرفته است پیش از اکران اصلاح شود؛ اما اصلاحیه‌های مدنظر صورت نگرفته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فیلم سینمایی «خانه پدری»، به علت عدم تعهدات صورت گرفته در رابطه با حذف برخی از صحنه‌ها از سوی دادسرای فرهنگ و رسانه توقیف شد.

به گزارش سایت قوه قضاییه، پس از توقیف فیلم خانه پدری از سوی دادسرای فرهنگ و رسانه، مشخص شد عدم اصلاح صحنه‌های خشن که تعهد شده بود حذف شود علت توقیف این فیلم است. چون براساس آنچه عوامل فیلم متعهد شده بودند، مقرر بوده برخی از صحنه‌های این فیلم که خشونت علیه خانواده صورت گرفته است پیش از اکران اصلاح شود؛ اما اصلاحیه‌های مدنظر صورت نگرفته است.

منتقدان سینما نیز تاکید کرده‌اند که فیلم با نسخه اصلی تفاوتی نداشته است. در همین زمینه جبار آذین منتقد سینما گفت: نسخه قبل و بعد از اصلاحیه فیلم خانه پدری را دیده‌ام، در نسخه جدید اصلاحیه انجام نشده است.

حذف نکردن صحنه‌های خشن علت توقیف فیلم «خانه پدری» است
«خانه پدری» فیلمی به کارگردانی، نویسندگی و تهیه‌کنندگی کیانوش عیاری محصول سال ۱۳۸۹ است که پس از توقف نمایش آن در سال ۱۳۹۳، مجدد از اول آبان ۱۳۹۸ روی پرده سینماها رفت. پیش از این و در دی ۹۳ نیز این فیلم برای نخستین بار در گروه هنر و تجربه اکران شد که تنها یک روز دوام آورد و از پرده سینماها پایین کشیده شد.

مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی نیز ساعتی پیش از ابلاغ حکم توقیف فیلم «خانه پدری» خبر داد و گفت: با ابلاغ دستور قضایی بازپرس شعبه ۱۶ دادسرای فرهنگ و رسانه تهران به سازمان سینمایی اکران فیلم خانه پدری متوقف شد.

فروش اینترنتی این فیلم نیز در سامانه سینما تیکت متوقف شد.

این فیلم که قصه اتفاق‌های یک خانه قدیمی را از سال ۱۳۰۸ (اواخر دوره قاجار) تا ۱۳۷۹ روایت می‌کند با بازیگرانی همچون متین کتکی، مهدی هاشمی، شهاب حسینی و مهران رجبی، ناصر هاشمی، مینا ساداتی، نازنین فراهانی و… در چند اپیزود ساخته شده و مسائل و مشکلات زنان ایران را در هفتاد سال اخیر به تصویر کشیده‌است. در این فیلم ناصر هاشمی (نقش جوانی) و مهدی هاشمی (نقش میانسالی) کاراکتر اصلی این فیلم را، که روایت زندگی‌اش از ۱۵ تا ۸۰ سالگی به تصویر کشیده شده، بازی می‌کنند.