صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۰۹۰۳
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۱۳ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۰
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دومین فراخوان جذب نیمه متمرکز هیئت علمی در دانشگاههای دولتی و موسسات وابسته به دستگاههای اجرایی از نیمه آذرماه سال جاری آغاز شده که در این دوره لیست دانشگاههای پر متقاضی و رشته های مورد نیاز دانشگاهها برای جذب اعلام شده است.

به گزارش انتخاب به نقل از مهر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی دو نوبت در سال جاری، فراخوان جذب نیمه متمرکز هیئت علمی را میان دانشگاههای کشور اعلام کرد تا طبق برنامه ریزیهای پیشین این وزارتخانه، تعداد 7 هزار عضو هیئت علمی جذب دانشگاههای دولتی کشور شوند.

طبق آخرین اخبار، در نخستین فراخوان که مهلت آن هم اکنون به اتمام رسیده، 200 داوطلب به عنوان پذیرفته شده قطعی از سوی مرکز جذب هیئت علمی وزارت علوم اعلام شده اند و پرونده سایر داوطلبان در رشته های مورد نیاز دانشگاهها در حال بررسی است.

به فاصله تقریباً یک ماه از اتمام نوبت نخست این فراخوان، مرکز جذب هیئت علمی در آستانه روز دانشجو دومین فراخوان جذب نیمه متمرکز هیئت علمی را آغاز کرد که فرایند ثبت نام داوطلبان و اعلام نیاز دانشگاهها تا 30 ماه جاری ادامه خواهد داشت.

محمدرضا مردانی - رئیس مرکز جذب هیئت علمی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار مهر، از آخرین وضعیت هیئت علمیهای مورد نیاز دانشگاهها و ظرفیت پذیرش هیئت علمی در موسسات وابسته به دستگاههای اجرای خبر داد.

آمار نیاز دانشگاهها به هیئت علمیهای دکتری و بورس

به گفته رئیس مرکز جذب وزارت علوم از میان 5 هزار و 200 نیازی که دانشگاهها اعلام کرده اند، 3 هزار و 684 نیاز مربوط به استخدام پیمانی دکتری، 583 نیاز مربوط به استخدام طرح سربازی دکتری، 920 نیاز مربوط به بورس دانشجویان دکتری به منظور اعطای بورس تحصیلی، 623 نیاز مربوط به استخدام پیمانی کارشناسی ارشد همچنین 135 نیاز مربوط به استخدام طرح سربازی کارشناسی ارشد، است.

ترینهای فراخوان دوم جذب

رئیس مرکز جذب هیئت علمی وزارت علوم، از رشته های پر نیاز دانشگاهها در دومین فراخوان جذب خبر داد و گفت: آمار نشان می دهد رشته های مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، مهندسی شیمی، مدیریت، فیزیک، ریاضی، حقوق، معماری و حسابداری در فراخوان دوم سال جاری به عنوان رشته های پرنیاز از سوی دانشگاهها اعلام شده اند.

همچنین دانشگاههای شیراز، زابل، اصفهان، مازندران، صنعتی شریف، محقق اردبیلی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، صنعتی امیرکبیر، قم، فردوسی مشهد و غیره، از سوی مردانی به عنوان پر متقاضی ترین دانشگاهها نام برده شد که در صورت تعیین اولویتها از سوی داوطلبان، امکان تغییر ترتیب دانشگاههای مذکور وجود دارد.

هزینه ثبت نام

به گزارش مهر، دانشگاهها تا 15 بهمن ماه فرصت بارگذاری نیازهای جدید و اعلام نشده همچنین متقاضیان تا 30 بهمن علاوه بر امکان ثبت نام، فرصت تعیین اولویتها را دارند.

به استناد مصوبه هیئت وزیران و تصویب مجلس شورای اسلامی، ثبت نام کنندگان باید مبلغ 17 هزار و 800 تومان به شماره حساب اعلام شده خزانه کشور واریز کنند.