صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۰۴۵۱۴
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۵ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸
گزارش ویدیویی «انتخاب»:
یک تغییر در سهمیه ایثارگران در کنکور ارشد امسال اعتراضات شدید داوطلبان را به دنبال داشته است که می گویند حق آنها تضییع شده؛ اما در کنار این سهمیه، امتیاز ویژه ای نیز وجود دارد که متعلق است به فرزندان اعضای هیات علمی دانشگاه ها که غالب مردم از آن بی خبرند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یک تغییر در سهمیه ایثارگران در کنکور ارشد امسال اعتراضات شدید داوطلبان را به دنبال داشته است که می گویند حق آنها تضییع شده؛ اما در کنار این سهمیه، امتیاز ویژه ای نیز وجود دارد که متعلق است به فرزندان اعضای هیات علمی دانشگاه ها که غالب مردم از آن بی خبرند.

ویدیوی زیر را تماشا کنید.

 
 
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۱۱۵
غیر قابل انتشار: ۰
اكبر
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۳
جالبه هركسي داره سهميه خودش رو توجيه ميكنه تو اين مملكت همه چي سهميه اي هست معلمين هم فرزندانشون رو تو هر مدرسه اي كه دوست داشته باشن ميفرستن اين وسط واي به حال مردم عادي
هئیت علمی دانشگاه
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۳
واقعا هئیت علمی های دانشگاهها مظلوم ترین قشر کشور شده اند
بعد چندین سال درس خوندن با حقوق و مزایای پایین وظیفه آموزش و پزوهشی سنگین بر عهده دارند
از طرفی هر روز مورد کم لطفی قرار میگیرند
اینکه انتقال فرزند خودشم با شرایط خاصی وجود داره سهمیه حساب نمیشه
اگر چنین سهمیه ایی وجود داشت باید همه فرزندان هئیت علمیها باید در بهترین رشته ها و در بهترین دانشگاهها تحصیل میکردند.
اولا چنین انتقالی برای همه دانشجوها هم وجود داره!
الان چنین پوئن هایی در هر سازمان و ارگانی وجود داره
مثلا معلم ها میتونند فرزندانشون رو فارغ از سهمیه بندی در هر مدرسه ایی ثبتنام کنند یا برای فرزندان نیروهای نظامی شراط خاصی در مورد خدمت سربازی فرزندانشون وجود داره. اینکه بجای سهمیه های زیادی که وجود داره به هئیت علمیها تهمت زده میشه واقعا تاسف باره
ولی
|
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۳
باسلام، متاسفانه هیات های علمی به نفع خود تفسیر و تحیل می کنند و نظر می دهند. بنده شاهد هستم که فرزند یک هیات علمی قراضه در دامپزشکی زابل قبول شده بود با استفاده از سهمیه غیرشرعی هیات علمی برای دندانپزشکی قزوین منتقل کرد!!! ذلت بر این سیستم آموزشی و سازمان سنجش و نمایندگان مجلس.
ناشناس
|
۲۰:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۲
سایت انتخاب لطفا در صورت اشتباه تصحیح کنید و از اعضای هیات علمی هم عذر خواهی کنید
ناشناس
|
۲۱:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
با سلام من کارشناس ارشد در واحد اموزش دانشگاه هستم و بیست سه سال با دانشجویان در ارتباط هستم چه تفاوتی بین کارکنان اموزش و اعضا هیات علمی وجود دارد در صورتی بیش از بیست تا چهل برابر حقوق و مزایای بیشتری می گیرند .متاسفانه با وجود لغو مصوبه استفاده سهمیه فرزندان هیات علمی از طرف دیوان عدالت اداری ولی دولت ووشورای فرهنگی مصوب کرده .اگر فرزندان اعضا هیات علمی نزدیک پدر و مادر باشند نباید فرزندان ما باشند.ایا همه اعضت هیات علمی واقعا در توسعه اموزش ووتحقیق اثر گذارند که دغدغه فرزندان خود را داشته باشند.
عضو هیئت علمی
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
لطفاً خبر را اصلاح کنید. خبری از سهمیه نیست و فقط تغییر محل تحصیل هست. چرا بدون بررسی و مغرضانه خبر رسانی می کنید.
تازه همین تغییر محل رشته را بعد از دو ترم اکثر دانشجویان با پارتی و هزار راه دیگر انجام می دهند.
متاسف هستم برای رسانه ای که .....
رضا
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
کاش مسئول محترم تهیه این گزارش اول ایین نامه تسهیلات مربوط به انتقال فرزندان هیئت علمی را مطالعه میکرد و بعد ان را با اطلاعات کافی و درست منتشر میکرد در این باره چند نکته قابل ذکر هست :
1- این مسئله تسهیلات هست ونه سهمیه و جای هیچکسی گرفته نمیشود
2- فقط در کنکور انجام میشود و در مقاطع کارشناسی و یا ارشد وجود ندارد
3- انتقال با همان رشته پذیرفته شده صورت میکیرد و تغییر رشته به رشته و یا سطح مقطع بالاتر ممنوع هست
4- بنا بر گزارش در طی 4 سال مورد بررسی حدود هفت هزار نفر انتقال داشتیم در صورتیکه فقط درسهمیه گروه پزشکی هر سال چهار هزار نفر پذیرفته میشوند و در حقیقت جای افرادی را با نمره بالاتر میگیرند چون سهمیه دارند و نه تسهیلات
5- اعتراض واقعی باید انجا باشد که در کنکور ارشد پزشکی امسال رتبه 2 قبول نشد و یک نفر با استفاده از سهمیه و با رتبه 400 بجای ان شخص پذیرفته شد !!!!
رهگذر
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
در مورد توضیحی که این دوست عزیز دادن خیییلی هییت علمیه ها یا سفرا و ... با قیمت کم فرزندشونو میفرستیدن کشورای اطراف مثلا روسیه توی یه دانشکده علوم پزشکی درپیتی دو ترم میخونه فرزندتون بعدش انتقالی میگیرید به پیزشکی دانشگاه تهران که حدود ششصد هزار نفر دارن رقابت علمی میکنن و خییلی ها چندین سال عمرشونو برای این هدف میذارن
عدالت آموزشی میخواهیم ما نه پارطی بازی برای اغازاده ها!!!
احمد
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
سهمیه اقازاده ها و وزراء رو چی میگین! پرستاران،پزشگان،نمایندگان مجلس و........براساس شنیده ا چند ساله وخصصا امسال چراغ خاموش سهمیه های گسترده ای گذاشته اند ومردم عادی را کاملا حذف کرده اند
ناشناس
|
۰۷:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
بنده هم به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه اعلام میکنم که آنچه که در این خبر مطرح شده مثل خیلی اخبار دیگر یک کلاغ چهل کلاغ است و سازندگان اینگونه اخبار جعلی و یک کلاغ چهل کلاغ شده لابد انتظار دریافت مدال دارند اینگونه دارند القا میکنند که فرزندان هیات علمی هر رشته و هر دانشگاهی بخواهند بروند میروند!!! خیر آقا هوچی گر اینطور نیست بروید آئین نامه آنرا که بدقت هم اجرا میشود از سایت وزارت که برای همه هم قابل دسترس است در بیارید بخوانید و بعد هوچی گری نمائید وای بحال ما مردم که یک عده نان از هوچی گری میخورند
محمد
|
۰۳:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
سلام
من هم به عنوان یک عضو هیات علمی مطلب بیان شده توسط آقا علیرضا را تایید می کنم با این اصلاحیه که برای جابجا کردن فرزندان هیات علمی، نمره تراز شده آن فرزند باید از 90 درصد نمره آخرین فرد قبولی در رشته و دانشگاه مقصد بیشتر باشد در غیر این صورت قادر به انتقال فرزندش به شهر محل خدمتش وجود ندارد. همچنین من هم تکرار می کنم که با این انتقال، جایی فرد دیگری اشغال نمی شود و این فرد در صورت احراز شرط فوق مازاد بر افراد پذیرفته شده به دانشگاه مقصد منتقل می شود.
اخیرا با انتشار درصد بسیار بالای قبولی افراد با سهمیه های خاص، مخصوصا در رشته های پزشکی، و کاهش درصد پذیرش به افراد بدون سهمیه، این افراد و قشرهای بهرهمند از آن می خواهند مساله را طور دیگری جلوه دهند.
ناشناس
|
۰۳:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
در فلسفه یک چیزی وجود داره به نام استدلال قیاسی و از اون میشه بهعنوان دام استدلالی استفاده کرد به این شکل که یک اتفاق غلط رو برای قیاس با اون چیزی که میخوان ثابت کنن درست هست مقایسه میکنن، بر فرض اینکه سهمیه هییت علمی ها اشتباه باشه، آیا معنی اون این هست که سهمیه ایثارگران درست هست؟ خچالت بکشید! حتما تهیه کننده گزارش خودش سهمیه ای بوده که اینقدر با جسارت و بدون هیچ خجالتی، سعی کرده سهمیه ای بودن رو موجه جلوه بده!
علیرضا-هیات علمی
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
واقعا خجالت آور است. دم انتخابات خوب دارن توجه جلب میکنن. عزیزم من به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه سراسری توضیح میدم. به حد کافی ارزش یک هیات علمل پایین اومده خدا نگذره از مسببینش. ببینید سهمیه وقتی معنی داره که مثلا برای یک رشته در یک دانشگاه 40 نفر ظرفیت هست. وقتی من از سهمیه استفاده میکنم یعنی اینکه:
فرض کنید تا نفر 39 پر شده و دو نفر هم میخوان ظرفیت چهلم بشن. بعد داوطلب اول با نمره کمتر بیاد با استفاده از سهمیه نفر چهلم بشه و نفر بعد با نمره بیشتر نتونه نفر چهلم باشه.
در مورد هیات علمی ها اینجوری نیست. عزیزان مال فرزند من سهمیه نیست یعنی با هیچکس رقابت نمیکنه. در هنگام انتخاب رشته فرزند من هم دقیقا مثل همه هست بعد از اینکه با همه رقابت کرد (بدون سهمیه) بدون سهمیه از یک کد رشته ای قبول میشه و اسامی اعلام شد. در اینجا من میتونم فرزندم رو بیارم تو دانشگاه شهر خودم در همون رشته بدون تغییر رشته. یعن مثلا اگه از شیمی قبول شده نمیتونم ببرمش داروسازی یا پزشکی دقت کنید فقط در همون شیمی میارمش دانشگاه محل خدمت خودم به عنوان نفر اضافه. یعنی جای کسی رو مثل سهمیه نگرفته بلکه شده یکنفر اضافه.
پاسخ ها
عباس
| |
۰۱:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
سلام
توضیحات این آقا به عنوان هیات علمی کاملا اشتباهه...برخلاف گفته ایشون دقیقا تاکنون فرزندان هیات علمی حق تغییر رشته به رشته های پزشکی رو داشتن دلیلش هم اینه که همین امروز وزیر بهداشت در مصاحبه ای این موضوع رو تایید کرد اما گفت دستور داده از سال آینده تغییر رشته فرزندان هیات علمی به رشته های پزشکی ممنوع بشه
ناشناس
| |
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
اصلا اینطور نیست. اگه واقعا اطلاعاتتون اینقدره فقط درحد تغییر شهر پس کلاه سرتون رفته به چه گشادی اقای هیات علمی. چون کافیه فرزند هیات علمی در هر ناکجا ابادی مثلا پردیس زاهدان دامپزشکی قبول بشه در کامال حق به جانبی و احترام میاد پزشکی دانشگاه مورد نظر پدر و مادر .بحث کسب 8د نصاب اخرین قبولی هم الکیه