پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
پروانه سلحشوری، نماینده اصلاح طلب مجلس درباره سانسور وزیر ارتباطات در صداوسیما و حواشی پیش آمده در این خصوص گفت: اساسا رویکرد اتخاذی صداوسیما بسیار فراتر است و این گونه نیست که فقط شامل کسانی شود که بالقوه کاندیدای ریاست جمهوری، مجلس یا نهادهای انتخابی باشند. تلویزیون هر جا محبوبیتی دیده شود، پروژه حذف او را رقم می زند.
پروانه سلحشوری در گفت و گو با خبرنگار «انتخاب» در خصوص شایعات پیرامون احتمال کاندیداتوری وزیر ارتباطات در 1400 و ارتباط این موضوع با سانسور او در صداوسیما گفت: دیروز کامنتی از آقای جهرمی خواندم که در ازای سوالی که از ایشان شده بود، گفته بودند شوخی می کنید؛ یعنی موضوع را به شوخی گرفته بود. از ابتدای وزارت ایشان شایعه کاندیداتوری ایشان وجود داشت و ارتباطات پررنگ رسانه ای ایشان در توئیتر این شائبه را بیشتر می کرد. من خودم به شخصه نمی توانم درمورد کاندیدا شدن یا نشدن ایشان نظری بدهم.
ریاست صداوسیما در حوزه سیاسی آنقدر اختیار ندارد؛ حتی رهبری هم اخیرا از سریال گاندو ابراز نارضایتی کرده اند
او ادامه داد: تلویزیون سیاست های خاص خودش را دارد را که جدیدا رهبری هم از سریال گاندو و وجهه ای که از وزیر امور خارجه توسط صداوسیما نشان داده شده، ابراز نارضایتی کرده اند. یعنی نشان داده شده که ریاست فعلی صداوسیما حداقل در حوزه سیاسی آنقدر اختیار ندارد. اگرچه به نظر من در حوزه های دیگر هم این چنین است و ایشان توانایی اداره را ندارند و به نظر می رسد از جای دیگری این سیاست ها گفته می شود.
تلویزیون سلیقه ای عمل می کند؛ برخورد با جهرمی الزاما به خاطر احتمال کاندیداتوری او نیست
سلحشوری افزود: اگر تلویزیون با آقای جهرمی مشکل پیدا کرده، ایشان هم به کسان دیگری اضافه می شود که تلویزیون با آنها برخورد خوبی نداشته. یعنی حتی در مصاحبه با افراد و دعوت هایی که صورت می گیرد، تلویزیون بسیار سلیقه ای عمل می کند. من خودم نمی توانم این را به این موضوع ربط بدهم که سیاستی که صداوسیما در قبال آقای جهرمی در پیش گرفته، الزاما به خاطر احتمال کاندیداتوری ایشان برای ریاست جمهوری است. ممکن است آقای جهرمی چند باری انتقادی از صداوسیما داشته اند و همین انتقادها باعث برخورد با ایشان شده باشد.
تلویزیون هر جا محبوبیتی دیده شود، پروژه حذف او را رقم می زند
این نماینده اصلاح طلب مجلس ادامه داد: اساسا رویکرد اتخاذی صداوسیما بسیار فراتر است و این گونه نیست که فقط شامل کسانی شود که بالقوه کاندیدای ریاست جمهوری، مجلس یا نهادهای انتخابی باشند. تلویزیون هر جا محبوبیتی دیده شود، پروژه حذف او را رقم می زند. مثلا شما دیدید که چگونه پروژه حذف عادل فردوسی پور رقم زده شد یا مزدک میرزایی احتمالا بیشتر دوست داشت در کشور خودش کار کن د تا اینکه به کشور دیگر و رسانه ای برود که آن هم از سوی کشوری حمایت می شود که روابط خوبی با ما ندارد. اما این سیاست های اتخاذی آنها را به این سمت و سو سوق داده.
هرکس به سلیقه و ذائقه مردم نزدیک تر باشد، مغضوب صداوسیما می شود
سلحشوری همچنین افزود: مشاهده می کنیم که بعضی از بازیگران همین طور مورد غضب قرار می گیرند. بعضی از سیاسیون هم همین طور. این طور نیست که فقط بخواهند به کاندیداهای ریاست جمهوری یا مجلس روی خوش نشان ندهند. به نظرم موضوع بسیار فراتر است. در واقع موضوع این است که هرآنکس که به سلیقه و ذائقه مردم نزدیک تر باشد، مغضوب صداوسیما قرار می گیرد.
عملکرد جهرمی موفق بوده / او آنقدر هوشمندی دارد که درباره کاندیداتوری اش نظر صریح ندهد
سلحضوری درمورد احتمال کاندیداتوری جهرمی در انتخابات 1400 هم گفت: من جای ایشان نیستم که بخواهم نظر بدهم. این سوال را باید از خود ایشان بپرسید و فکر می کنم ایشان هم آنقدر هوشمندی دارند که صراحت به خرج نداده و جواب شما را ندهند. همچنان که تا کنون چنین جواب صریحی را نداده اند. اما ایشان تا کنون توانسته موفق عمل کند. ایشان فارغ از موضوع صداوسیما، حاشیه خاصی هم در حوزه سیاسی نداشته اند. هرچند حرف هایی هم زده اند که به وقوع نپیوسته؛ مثلا ایشان از تلگرام دفاع می کردند اما اتفاقی نیفتاد. درباره توئیتر هم همین طور. به هر حال درمورد نهادهای اجرایی، اگر صحبتی می شود که توانایی انجام آن وجود ندارد، شاید مانور دادن روی آن هم درست نباشد. اما در مجموع با توجه به جوانی ایشان و اینکه ما سال ها از این حوزه فارغ و دور بودیم، عملکرد ایشان بد نبوده است.