صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۹۱۲۷۷
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۸ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸
معاون وزیر خارجه روسیه روز سه‌شنبه گفت سفارت کشورش در تهران با مقام‌های ایران درباره خدمه روسی کشتی توقیف‌شده انگلیسی در تماس هستند.سفارت در حال تلاش است. همه دارند تلاش می‌کنند. همه خدمات و کانال‌ها فعال هستند. با ایرانی‌ها در تماس نزدیک هستیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

یکی از معاونان وزیر خارجه روسیه گفته کشورش با مقام‌های ایران درباره اتباع روسی کشتی توقیف‌شده انگلیسی در تماس است.

به گزارش فارس، «میخائیل بوگدانوف»، معاون وزیر خارجه روسیه روز سه‌شنبه گفت سفارت کشورش در تهران با مقام‌های ایران درباره خدمه روسی کشتی توقیف‌شده انگلیسی در تماس هستند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، بوگدانوف در جمع خبرنگاران گفت: «سفارت در حال تلاش است. همه دارند تلاش می‌کنند. همه خدمات و کانال‌ها فعال هستند. با ایرانی‌ها در تماس نزدیک هستیم.»

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جمعه 28 تیرماه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد یک فروند نفتکش انگلیسی با نام «استینا ایمپرو» هنگام عبور از تنگه هرمز به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شده است.

خبرگزاری اسوپنیک نوشته از میان 23 خدمه این کشتی سه نفر شهروند روسیه هستند. مالک سوئدی این نفتکش (شرکت استینا بالک) گفته با ارائه یک درخواست رسمی به مسئولان خواستار دیدار با ملوان‌های این کشتی شده است. ایران گفته تمامی خدمه در سلامت کامل هستند.

به گزارش فارس، سردار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تشریح چرایی و چگونگی توقیف نفتکش انگلیسی در عصر جمعه (28 تیر) در تنگه هرمز، اظهار کرد: «نفتکش انگلیسی تحت اسکورت ناوچه جنگی بریتانیایی که با بی‌توجهی به قوانین و مقررات دریایی و در مسیر معکوس در حال ورود به تنگه هرمز و برخورد احتمالی با کشتی های دیگر قرار داشت، با درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شد.»

وی افزود: «نفتکش انگلیسی بر خلاف قوانین و مقررات دریانوردی دستگاه موقعیت یاب خود را خاموش و به جای حرکت به سمت ورودی خلیج فارس در تنگه هرمز از مسیر خروجی در جنوب در حال ورود بود که پس از بی توجهی به هشدارها و تذکرات یگان دریایی سپاه و حتی مقاومت و نیز دخالت ناوچه جنگی نیروی دریایی سلطنتی انگلستان و به پرواز در آوردن 2 فروند بالگرد و تلاش برای بازداشتن تکاوران دریایی سپاه از اجرای مأموریت خود، با قاطعیت و سرعت عمل نیروهای خودی متوقف و جهت بررسی ها و اقدامات لازم قانونی به لنگرگاه ساحلی هدایت شد.»