صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۸۹۸۲۴
تاریخ انتشار: ۵۶ : ۱۲ - ۲۵ تير ۱۳۹۸
ابراهیم داروغه‌زاده معاون پیشین نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی  به بررسی بعضی مسائل روز سینمای ایران پرداخته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ابراهیم داروغه‌زاده معاون پیشین نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی  به بررسی بعضی مسائل روز سینمای ایران پرداخته است.

داروغه‌زاده که هفته پیش از نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی خداحافظی کرد و جای خود را به طباطبایی‌نژاد داد در بخشی از این گفت‌وگو در پاسخ به سوالی درباره فیلم‌هایی که در زمان تصدی او بر سمت نظارت و ارزشیابی موفق به دریافت مجوز نمایش نشدند گفت: «هر کدام از این فیلم‌ها داستان جداگانه خود را دارند، از اکران فیلم «رستاخیز» با نظر مخالف بعضی از مراجع عظام جلوگیری شد. درباره فیلم‌های «خیابان‌های آرام» آقای تبریزی یا «گزارش یک جشن» آقای حاتمی‌کیا واقعیت این است که در این دو سالی که من در معاونت نظارت و ارزشیابی بودم از سوی تهیه کننده اقدامی برای پیگیری نمایش آن‌ها صورت نگرفته است.

‎درباره فیلم «خانه پدری» آقای عیاری که مجوز نمایش دارد فکر نمی‌کنم دیگر با رده‌بندی مشکلی برای اکران در سینماها داشته باشد و اگر جدی‌تر پیگیری شود مشکلی برای اکران ندارد اما فیلم «کاناپه» را ندیده‌ام؛ یعنی نه من دیده‌ام، نه شورای پروانه نمایش و نه حتی شورای پروانه نمایش قبلی. فقط یادم هست مصاحبه‌ای از آقای عیاری خواندم که فیلم با مجوز آقایان جنتی و ایوبی تولید شده است. البته این را هم بگویم که هیچ وقت مراجعه‌ای برای دریافت پروانه نمایش این فیلم نشده است. ‎به طور کلی به نظرم فیلم‌های توقیفی دیگر مسئله سینمای ایران نیستند و فضای مساعد برای ساخت فیلم‌های خوب و تأثیرگذار اجتماعی و انتقادی در سازمان سینمایی وجود دارد.

ابراهیم داروغه‌زاده در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به سوالی درباره اینکه در مدت تصدی معاونت نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی از هیچ تصمیمی پشیمان شدید هم گفت: ‎دو مورد به نظرم می‌آید که اگر به عقب برگردم رفتار و برخورد دیگری می‌داشتم؛ یکی درباره سریال «ممنوعه» که باید دقت بیشتری درباره آن می‌کردم. البته نه فقط من بلکه همه ما و خصوصاً آقای پارسایی باید توجه بیشتری می‌داشتیم چون با توجه به هشدارهایی که مدنظر داشت مجموعه خوب و ارزشمندی بود، اما برخی سکانس‌ها در چند قسمت اول این سریال قابل دفاع نبودند و در شورای پروانه نمایش ویدئویی و توسط همه ما باید با دقت بیشتری بررسی می‌شد هر چند من خودم تذکرات لازم را داده بودم اما باید جدی‌تر پیگیری می‌کردم تا آن اتفاق‌ها نیفتند چون با زیاده‌روی‌ای که در آن قسمت‌ها شد هم فرصت‌طلبان بهانه پیدا کردند و هم به سریال و شبکه نمایش خانگی با هم آسیب زده شد. ‎مورد دوم به توییت‌هایم برمی‌گردد که چند وقت قبل درباره برنامه‌های «نقد سینما» و «هفت» توییتی زدم که که تند بود.

منبع: ایسنا