صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۸۳۶۶۷
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۱۲ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸
نایب رییس مجلس گفت: برخی مطرح می کنند که با اجرای FATF افراد متوجه می شوند که ما پول را چکار کرده ایم و همه چیز شفاف می شود که در پاسخ به این افراد باید گفت که اصلا می توان این اطلاعات را به کارگروه ویژه اقدام مالی نداد، ولی حداقل خودمان متوجه شویم که پول در کشور چه می شود، البته دلیل مخالفت برخی افراد این بوده که برخی افراد گردن کلفت که به راحتی در کشور پول ها را جا به جا می کنند شناسایی می شوند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

نایب رییس مجلس معتقد است که صدها نفر امثال هادی رضوی در کشور وجود دارند و دلیل مخالفت برخی با FATF شناخته شدن گردن کلفت‌هایی است که به راحتی در کشور پول جا به جا می‌کنند.

مسعود پزشکیان نایب رییس مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خانه ملت، با بیان اینکه اگر در قالب یک سیستم و چارچوب، قوانین موجود کشور اجرایی می‌شد بسیاری از مشکلات کنونی اتفاق نمی افتاد،گفت: اگر قوانین به درستی اجرا شود هیچ کس نمی‌تواند دزدی کند و یا اینکه منابع کشور جابه جا شود.

دلیل مخالفت برخی با FATF شناخته شدن گردن کلفت هایی است که به راحتی در کشور پول جا به جا می کنند

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، افزود: برخی مطرح می کنند که با اجرای FATF افراد متوجه می شوند که ما پول را چکار کرده ایم و همه چیز شفاف می شود که در پاسخ به این افراد باید گفت که اصلا می توان این اطلاعات را به کارگروه ویژه اقدام مالی نداد، ولی حداقل خودمان متوجه شویم که پول در کشور چه می شود، البته دلیل مخالفت برخی افراد این بوده که برخی افراد گردن کلفت که به راحتی در کشور پول ها را جا به جا می کنند شناسایی می شوند.

صدها نفر امثال هادی رضوی در کشور وجود دارند

وی با بیان اینکه حتی اگر هادی رضوی محاکمه شود صدها نفر دیگر امثال این فرد در کشور وجود خواهند داشت، ادامه داد: یکی از موضوعات مهم این بوده که باید جلوی وقوع چنین فسادهایی را گرفت و نظارت ها را سامان و افزایش داد، مگر می توان چند نفر را دستگیر کرده و محاکمه کرد؟

مسئولان کجا بوده اند که فردی 4 هزار میلیارد تومان اختلاس کرده است؟

پزشکیان با بیان اینکه اگر یک میلیون تومان اضافه در این کشور جابه جا شود فرد خاطی باید پاسخگو باشد، تاکید کرد: عده ای پس از اختلاس های با رقم های بالا همانند 4 هزار میلیارد تومانی تازه مطرح می کنند که فرد خاطی را دستگیر کرده ایم، این سوال مطرح می شود که تاکنون کجا بوده اید که این فرد رقم به این بزرگی اختلاس کرده است، لذا باید در همان مرحله اول که پای فردی می لغزد حاکمیت مانع آن فرد می شد و تا زمانی که بستر برای این لغزش ها آماده است هر فردی ممکن است چنین لغزشی داشته باشد و محاکمه مشکلی را حل نمی کند.

وی افزود: برخورد با افراد مشکل را حل نمی کند، بلکه باید سیستم اصلاح شود تا افراد اصلاح شوند حتی اگر فردی دزد باشد و سیستم اصولی در کشور وجود داشته باشد فرد دیگر نمی تواند دزدی کند، اما اگر فردی انسان سالمی باشد و زمین لغزنده ای پیش روی وی وجود داشته باشد پایش لغزیده و زمین می خورد، بنابراین هنر این نیست که فردی زمین بخورد و سپس برای آن پرونده درست کنیم، بلکه هنر این است که اجازه ندهیم انسان ها بیفتند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: سرمایه انسانی یک شبه ایجاد نمی شود و هر انسانی اگر زمین لغزنده باشد ممکن است لغزیده و زمین بخورد، بنابراین حاکمان، ناظران و سیاستگذاران باید مراقبت کنند تا افراد زمین نخورده و پاها نلغزد.