صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۸۲۸۴۸
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۲۲ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸
فیس بوک یک برنامه جانبی را فعال کرده است که از فرایند اهدای خون در ایالات متحده پشتیبانی خواهد کرد. این برنامه  از 12 ژوئن فعال خواهد شد و اطلاعاتی دقیق را در اختیار کاربران می گذارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فیس بوک یک برنامه جانبی را فعال کرده است که از فرایند اهدای خون در ایالات متحده پشتیبانی خواهد کرد. این برنامه  از 12 ژوئن فعال خواهد شد و اطلاعاتی دقیق را در اختیار کاربران می گذارد.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، زمانی که فردی در شیکاگو، نیویورک، سانفرانسیسکو، بالتیمور و یا واشنگتن دی سی قصد اهدای خون داشته باشد می تواند به راحتی و با مراجعه به فیس بوک تصمیم خود را ثبت و نزدیک ترین نیازمندان به گروه خونی خود را مطلع کند.

با کمک این برنامه هر فردی در ایالات متحده قادر به ثبت نام در فیس بوک برای اهدای خون خواهد بود.البته فعلا تنها افرادی که در این پنج شهر زندگی می کنند اطلاعیه های مربوط به اهدای خون دریافت خواهند کرد. اما فیس بوک وعده داده به زودی این ویژگی را در دیگر شهرهای ایالات متحده نیز فعال می کند.. ثبت نام در فیس بوک تضمین نمی کند که یک کاربر می تواند خون اهدا کند، بلکه این فقط نشانه ای است که فرد مذکور مایل است چنین کاری را انجام دهد. درواقع پس از این مرحله نزدیک ترین پایگاه اهدای خونی محلی اطلاعات فرد را بررسی می کند و واجدین شرایط دریافت خون را مشخص می کند.

دریافت خون همیشه تقاضای بالایی در سراسر جهان دارد. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها برآورد می کنند که حدود 17.2 میلیون واحد خون هر ساله از 13.2 میلیون اهدا کننده در ایالات متحده استفاده می شود. این رقمی بسیار خوب است اما خون عمر مفید محدودی دارد و بیمارستان ها و مراکز مراقبت های بهداشتی به طور مداوم نیاز به عرضه تازه دارند.

بر همین اساس است که فیس بوک تصمیم گرفته راهی برای حل این مشکل پیدا کند. جالب است بدانید فیس بوک از سال 2017 در هند یک سیستم مشابه ایحاد کرده و کشورهایی مثل برزیل، پاکستان و بنگلادش را نیز در فهرست قرار داده است. البته برخی معتقدند این روش آنلاین می تواند منجر به ایجاد بازار سیاه شود، چرا که افراد می توانند به طور مستقیم از طریق فیس بوک خون دریافت کنند و شاید برای نمونه خون های کمیاب تر می تواند منجر به تجارت غیرقانونی خون شود.