صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۱ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۸۲۴۵۶
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۱۰ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
وی با بیان اینکه کنترل قیمت ارز در شرایط کنونی واقعی است، ادامه داد: کاهش نرخ دلار پیام خوبی به آمریکایی ها داد، مبنی بر اینکه ایرانی ها با سیاست های ضد تحریمی خود می توانند اقدامی انجام دهند که کشورشان وارد بحران نشود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش خانه ملت؛ رییس کمیسیون امنیت ملی و سیسات خارجی مجلس، گفت: برخی از جریانات سیاسی و رسانه ای حاضرند که فشار بر مردم حفظ شود و دولت نتواند قیمت ارز را کنترل کند به همین دلیل می گویند که دولت نرخ را مصنوعی پایین نگه داشته است.
حشمت‌الله فلاحت پیشه رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند کاهشی قیمت دلار، گفت: برخی این تحلیل را مطرح می کنند که دولت قیمت ارز را به صورت مصنوعی پایین نگه داشته است برای اینکه به مردم اعلام کند که فعالیت های سیاسی نتیجه داده است که برای این نوع تحلیل متاسفم.

نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی، افزود: برخی از جریانات سیاسی و رسانه ای حاضرند که فشار بر مردم حفظ شود و دولت نتواند قیمت ارز را کنترل کند.
کنترل قیمت ارز در شرایط کنونی واقعی است
وی با بیان اینکه کنترل قیمت ارز در شرایط کنونی واقعی است، ادامه داد: کاهش نرخ دلار پیام خوبی به آمریکایی ها داد، مبنی بر اینکه ایرانی ها با سیاست های ضد تحریمی خود می توانند اقدامی انجام دهند که کشورشان وارد بحران نشود.
فلاحت پیشه تاکید کرد: به صورت طبیعی رفت و آمدهای سیاسی بر روی قیمت ارز تاثیر دارد و نشان می دهد که دیپلماسی در فضای مناسبات ایران حتی با آمریکا قالب است.
سفر رییس جمهور ژاپن به ایران سفری چند ماموریتی است
وی با بیان اینکه معنای دیپلماسی لزوما مذاکره نیست، افزود: دیپلماسی به معنای این است که فضای روابط چالشی نمی شود و حفظ این وضعیت به سود کشور بوده و سبب می شود که به مرحله بازگشت از تحریم ها حرکت کنیم.
این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: آن دسته از جریاناتی که از کاهش قیمت ارز و شرایط کنونی ناراضی هستند، هر ظاهری هم که داشته باشند، کاسبان تحریم و ستون پنجم دشمن هستند.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه سفر رییس جمهور ژاپن به ایران سفری چند ماموریتی است که ژاپنی ها سعی می کنند به عنوان نوعی سفر میانجی گرایانه از آن یاد کنند، تصریح کرد: انتظار ما این است سفر دو جانبه شود، البته این موضوع اولین و آخرین سفر مقامات بلندمرتبه خارجی به ایران نخواهد بود، چراکه کشورهای مختلفی هستند که دوست آمریکا هستند اما بر سر برجام با آمریکا مشکل دارند و سعی می کنند که روابط و دیپلماسی را با ایران تقویت کنند.