پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فرمانده مرزبانی کشور با اشاره به اینکه تا به امروز هیچ حمایت، پشتیبانی و همکاری واقعی میدانی از سازمانهای بینالمللی درخصوص مبارزه با مواد مخدر با ایران دیده نشده است، گفت: اگر سازمانهای بینالمللی واقعاً میخواهند شعارهای آنها عملی شود، انتظار داریم تجهیزات مورد نیاز ما در بحث مبارزه با مواد مخدر در اختیار مرزبانی جمهوری اسلامی قرار گیرد.
سردار قاسم رضایی در حاشیه مراسم تودیع و معارفه فرمانده مرزبانی خوزستان که امروز سهشنبه (۲۴ اردیبهشتماه) در اهواز برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما یک دشمن داریم که از ۲۲ بهمن ۵۷ به بعد تمام منافع نامشروع آن از بین رفته است و ۴۰ سال است توطئه میکند و رجز میخواند، البته هرجا به میدان آمده است شکست خورده است و پوزه او به خاک مالیده شده است. نمونههای مختلفی از جمله طبس داریم که دشمن تهدید خود را عملی کرد و دیدید که چه اتفاقی افتاد.
وی افزود: دشمن بارها و بارها از این رجزهای بیهوده خوانده است. امروز رجزی که میخواند مورد استهزا مردم و ملت ما قرار گرفته است. این حرفها هیچ تأثیری در ملت و مردم ما ندارد و برعکس میتوان گفت انسجامبخش مردم و مسئولین است. ملت جمهوری اسلامی ایران محوری به نام ولایت فقیه دارد.
فرمانده مرزبانی کشور گفت: به تفسیر خود تئوریسینهای استکباری، جمهوری اسلامی دو بال سبز و سرخ دارد. بال سرخ آن همان شهادت است که از عاشورا گرفته شده است. بال سرخ یعنی از مرگ نمیترسد و خود را برای آن آماده کرده است. بال سبز آن بال انتظار است یعنی همیشه امیدوار و خوشبین است. جمهوری اسلامی یک زره دارد به نام ولایت فقیه و آنقدر اوج گرفته است که هیچگاه تیرها به آن نمیرسد. این تفاسیر چیزی است که خود تئوریسینها به آن رسیدهاند.
رضایی تصریح کرد: اینکه ناوی بیاید یا ناوی برود، تفاوتی برای این ملت ندارد. وقتی دشمنان فشارهای اقتصادی را وارد کردند، فکر میکردند به هدف رسیدهاند. در شهریورماه یا مهرماه بود که کشور از نظر اقتصادی وضعیت مناسبی نداشت لکن رهبری در نشستی که پرسیده شد آیا ۲۲ بهمن کسی بیرون میآید؟ رهبری فرمودند، راهپیمایی ۲۲ بهمن ۹۷ تماشایی خواهد بود. این مساله رابطه بین رهبری و مردم را شکستناپذیر کرده است. همه این یاوه گوییها و رجزخوانیهای بیجا، ما را شکستناپذیر کرده است. ممکن است کشورهای دیگر از این مساله احساسی داشته باشند اما برای جمهوری اسلامی و آرمان آن جز انسجامبخشی داخلی تأثیری ندارد.
وی در خصوص تحرکات داعش و طالبان در افغانستان گفت: در کشورهای پیرامون ما همه نوع تهدیداتی وجود دارد از جمله تهدیدات تروریستی که دشمن درست میکند. دیدید که در سوریه، افغانستان و پاکستان چه میکنند. اینها طرحها و برنامههای استکباری است که خودشان درست میکنند. ما هیچ دغدغهای در مزرها نداریم. همه پیشبینیها انجام شده، مرزنشینها توجیه شدهاند و پشتیبان ما هستند. تمام دستگاههای امنیتی نیز وضعیت را رصد میکنند.
فرمانده مرزبانی کشور افزود: اگر الان در سوریه و عراق شکست خوردهاند خبرها این را نشان میدهد که گروه داعش را به افغانستان انتقال میدهند اما در مرزهای شرقی و غربی ما دغدغهای نداریم. چیزی که الان در مرزها بیشتر با آن درگیر هستیم مساله مواد مخدر است. در افغانستان در حدود ۲۰ سال گذشته کشت و تولید مواد مخدر به بیش از ۴۵ تا ۵۰ برابر رسیده است. اگر در سال ۲۰۰۰ حدود ۲۰۰ تن کشت و تولید مواد مخدر وجود داشت این مقدار حالا به بیش از ۹ هزار تن رسیده است.
رضایی تصریح کرد: امسال در طول یک ماه و خردهای جلوی ورود بیش از ۸۰ تن مواد مخدر در مرز را گرفتهایم. اینها توطئههایی است که از مرز افغانستان و پاکستان میآمد. در توافقی که شده است و با هماهنگیهای انجام شده با افغانستان، مرزبانی افغانستان به خوبی به صحنه آمده است و هماهنگی و همکاری در حال انجام است. با پاکستان نیز به جهت اینکه این همکاریها تعریف نشده بود، در یکی دو ماه گذشته ارتباطات خوبی برقرار شده است. میتوان گفت امروز یکی از زمانهایی است که بهترین فرصتها برای مرزبانی دو کشور پاکستان و ایران به وجود آمده است.
وی گفت: ما شعارهای سازمانهای بینالمللی را در خصوص مبارزه با مواد مخدر میبینیم اما تا به امروز هیچ حمایت، پشتیبانی و همکاری واقعی میدانی از سازمانهای بینالمللی ندیدهایم. در حالی که خود آنها اقرار کردهاند که جمهوری اسلامی در خط مقدم مبارزه و مقابله با مواد مخدر است اما در این زمینه ما هیچ پشتیبانی عملی از این سازمانها ندیدهایم.
فرمانده مرزبانی کشور تاکید کرد: اگر سازمانهای بینالمللی واقعاً میخواهند شعارهای آنها عملی شود، انتظار داریم تجهیزات مورد نیاز ما در بحث مبارزه با مواد مخدر در اختیار مرزبانی جمهوری اسلامی قرار گیرد.
رضایی افزود: ما نیروهای مرزبانی کشور را صرفاً در حوزه مرزبانان یونیفرمپوش نمیبینیم. بر اساس آرمان انقلاب اسلامی، عملکرد یونیفرمپوشهای مرزبانی را با عملکرد و همکاری و تعامل مرزنشینیان ارزیابی میکنیم. ما مرزنشینیان را مرزبان میشناسیم. در این استان همکاری مرزنشینیان با مرزبانان جزو شاخصهها بود. امروز یک نمونه از مرزبانی واقعی یعنی همکاری مرزنشینان در کشور را در خوزستان شاهد هستیم.
وی گفت: خط مرزی خطی است که در دو طرف آن قوانین مختلفی وجود دارد. از مردم به ویژه مرزنشینیان و کسانی که از مرزها تردد میکنند درخواست میکنم به قوانین و مقرارت مرزی توجه کنند. در یک دهه گذشته به ویژه ۵ سال گذشته با مشارکت مرزنشینان تردد غیرمجاز که خود یک جرم محسوب میشود به حداقل رسیده است. در خوزستان نیز میتوان گفت این میزان به کمترین مورد رسیده است اما باز یک مورد نیز شایسته نیست.
فرمانده مرزبانی کشور افزود: در حوزه اروند، قبلاً مشکلاتی داشتیم که با هماهنگی و همکاری که با مرزبانی عراق در سالهای گذشته داشتیم امروز مشکلی در این حوزه نداریم. تمام قوانین و مقرارت اجرایی شده است و حتی با مرزبانی عراق توافق کردهایم که در شرق خط تالوگ که خط مرزی ما است گارد ساحلی ایران و در غرب آن گارد ساحلی عراق گشت همزمان داشته باشند، این مساله موجب شد حالا اروند یکی از امنترین مناطق مرزی ما در کشور باشد.