صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۷۳۹۴۰
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۱ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
گاهی اوقات نشانه های یک حمله قلبی می توانند بسیار ظریف و نامشهود بوده و فرد حتی متوجه این مساله نشود که یک حمله قلبی را تجربه کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

گاهی اوقات نشانه های یک حمله قلبی می توانند بسیار ظریف و نامشهود بوده و فرد حتی متوجه این مساله نشود که یک حمله قلبی را تجربه کرده است.

همه ما اطلاعاتی درباره بیماری قلبی داریم، اما آنها تا چه اندازه درست هستند؟ شما ممکن است باورهایی اشتباه درباره بیماری قلبی داشته باشید که میزان خطر را افزایش می دهد.

 

به گزارش "کر2"، گاهی اوقات حقیقتی در باورهای رایج وجود دارد که بدون پژوهش کافی ممکن است هرگز قادر به یافتن آن نباشید. در ادامه با برخی از باورهای اشتباه درباره بیماری قلبی بیشتر آشنا می شویم.

 

ویتامین ها و مکمل ها خطر بیماری قلبی را کاهش می دهند

مکمل های ویتامین و آنتی اکسیدان ممکن است به عملکرد مطلوب بدن کمک کنند، اما شواهد چندانی مبنی بر این که خطر بیماری قلبی را کاهش می دهند، وجود ندارد. طی یک پژوهش دانشمندان دریافتند که مکمل های آنتی اکسیدان و ویتامین تاثیری در کاهش خطر بیماری قلبی عروقی ندارند.

پژوهشگران طی مطالعه ای دیگر این گونه نتیجه گیری کردند که شواهد کافی برای کاهش خطر بیماری قلبی عروقی به واسطه مصرف مکمل ویتامین D وجود ندارد، اگرچه مطالعات مشاهده ای نشان داده اند که سطوح کم ویتامین D می تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.

به جای استفاده از مکمل ها برای تقویت سلامت قلب، شما می توانید مصرف غذاهای پردازش نشده و گیاهی را در دستور کار خود قرار دهید. طیف گسترده ای از مواد غذایی تازه و مغذی از رنگ های مختلف را مصرف کنید.

 

نشانه های حمله قلبی آشکار هستند

گاهی اوقات نشانه های یک حمله قلبی مانند احساس درد ناگهانی و ناتوان کننده در سینه، تعریق یا احساس درد در دست چپ آشکار هستند.

اما گاهی اوقات نشانه های یک حمله قلبی می توانند بسیار ظریف و نامشهود بوده و فرد حتی متوجه این مساله نشود که یک حمله قلبی را تجربه کرده است. در همین راستا، برخی افراد ممکن است حمله قلبی را با سوء هاضمه اشتباه بگیرند.

با نشانه های حملات قلبی خاموش آشنا شوید. علائم کمتر مشهود یک حمله قلبی مانند خستگی، احساس سوزش سردل، ضعف، تنگی نفس و غیره را نادیده نگیرید.

در صورت ابتلا به بیماری قلبی باید ورزش را کنار بگذارید

زمانی که به بیماری قلبی مبتلا هستید، فعال نبودن از نظر جسمانی نه تنها مفید نیست بلکه می تواند آثار ناخوشایندی به همراه داشته باشد. این شرایط می تواند به تشکیل لخته های خون در پاها منجر شده و عملکرد جسمانی شما را کاهش دهد.

انجام ورزش در واقع احتمال تجربه مجدد حمله قلبی را کاهش می دهد. ورزش قلب را تقویت می کند، فشار خون را کاهش داده و گردش خون را بهبود می بخشد.

با پزشک خود درباره تنظیم یک برنامه ورزشی مناسب و چگونگی انجام آن صحبت کنید.

 

شما نمی توانید از بیماری قلبی ارثی پیشگیری کنید

ابتلای یکی از اعضای خانواده به بیماری قلبی لزوما به معنای آن نیست که شما نیز به این بیماری مبتلا خواهید شد. اگرچه میزان خطر ابتلا به بیماری قلبی در این شرایط بیشتر است، اما با دنبال کردن یک سبک زندگی سالم می توانید خطر را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.

سطح مطلوب از فعالیت جسمانی را حفظ کرده و هر روز بر تعداد گام های که راه می روید اضافه کنید. همچنین، شما باید یک رژیم غذایی دوستدار قلب را دنبال کرده و سیگار را ترک کنید.

 

زنان تنها پس از یائسگی تحت تاثیر بیماری قلبی قرار می گیرند

برای سال ها مردم تصور می کردند که بیماری قلبی یک مشکل مردانه است. اما در حال حاضر می دانیم که بیماری قلبی یکی از دلایل اصلی مرگ زنان پس از 65 سالگی محسوب می شود.

اما این به معنای آن نیست که زنان جوان‌تر در منطقه امن قرار دارند. حقیقت این است که زنان در هر سنی می توانند در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی قرار داشته باشند.

بدون در نظر گرفتن سن، انتخاب های سبک زندگی سالم را مد نظر قرار دهید. توجه داشته باشید که زنان طی نخستین بارداری خود در معرض خطر بیشتری برای بیماری قلبی قرار دارند.