پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
تخم هندوانه اغلب به اشتباه دور ریخته می شود. درواقع بسیاری از افراد فقط عادت کرده اند آب هندوانه یا بافت نرم هندوانه را مصرف کرده و تخم هندوانه را دور بریزند. این یک اشتباه بزرگ است.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، تخم هندوانه سرشار از خواص بی نظیر برای سلامتی است. خواصی که هر یک باعث می شوند دلیلی جدی برای مصرف تخم هندوانه داشته باشیم. برخی عادت دارند تخم هندوانه را بو داده و مصرف کنند اما حتی جویدن تخم هندوانه تازه و مصرف آن به شکل خام نیز می تواند به شدت مفید باشد.
_تخم هندوانه سرشار از پروتئین است
_تخم هندوانه منبعی مناسب از فیبر است
_تخم هندوانه برای پوست مفید است و به جوانسازی پوست کمک می کند
_تخم هندوانه خواصی برای درمان ناباروری دارد
_با مصرف تخم هندوانه می توانید عملکرد سیستم ایمنی بدن خود را ارتقا دهید
_تخم هندوانه در شادابی و کسب انرژی روزانه نقشی قابل توجه دارد
_تخم هندوانهمانع از بروز پوکی استخوان می شود
_اگر اعصابتان ضعیف است تخم هندوانه مصرف کنید چون در افزایش آرامش شما نقش ایفا می کند
_تخم هندوانه قند خون و کلسترول خون را کنترل می کند
در فصل تابستان و اواخر بهار هندوانه هایی رسیده در بازار موجود خواهند بود که می توان تخمشان را بو داد. درواقع اگر تمایلی به خوردن تخمه هندوانه خام ندارید می توانید خودتان در خانه به راحتی تخم ها را بو دهید. برای این کار کافیست تخم هندوانه ها را در سبدی خوب شسته و در حالتی که رطوبت دارد با نمک یا در صورت دلخواه کمی گلپر آمیخته کنید سپس در یک تابه از قبل داغ شده ریخته و مرتب هم بزنید . مراقب باشید تخمه ها بیش از حد بود داده نشود و به اصلاح نسوزد. می توانید این کار را با تخم طالبی و خربزه نیز انجام دهید.