صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۷۰۴۶۷
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۴ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۸
شکر یکی از طعم دهنده های محبوب برای بسیاری از افراد در سراسر جهان است اما متاسفانه شیرینی شکر با تلخی بیماری های مختلف همراه می شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شکر یکی از طعم دهنده های محبوب برای بسیاری از افراد در سراسر جهان است اما متاسفانه شیرینی شکر با تلخی بیماری های مختلف همراه می شود.

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، این موضوعی واضح است که شکر برای بدن ضرر دارد. اما بسیاری از افراد نمی دانند این ضررها دقیقا شامل چه مواردی می شود:

_مصرف مکرر شکر باعث مشکلات قلبی و ضعف دیواره رگ ها می شود

_مصرف شکر به مرور زمان موجب بروز بیماری دیابت می شود

_مصرف شکر برای دندان ها خطرناک است و سلامت دندان ها را به خطر می اندازند

_مصرف شکر به مرور زمان منجر به مشکلات کبدی می شود

_مصرف مداوم شکر بدن را مستعد چاقی مفرط می کند

_مصرف مکرر شکر می تواند زمینه ساز سرطان شود

_مصرف شکر به مرور زمان باعث می شود بدن به شکر اعتیاد پیدا کرده و بدون شکر حالات عصبی، ضعف و لرزش عضلات را احساس می کنید

_مصرف شکر بدن را مستعد سکته های قلبی و مغزی می کند

_مصرف شکر نقش موثری در بر هم زدن متابولیسم بدن و افزایش دور شکم افراد ایفا می کند

_مصرف شکر می تواند التیام بخشی زخم ها را به تعویق بیندازد

_مصرف بیش از حد شکر می تواند بدن را با مشکلات کلیوی رو به رو کند

به طور کلی توصیه می شود سعی کنید شکر و قند کارخانه ای را با شیرینی های طبیعی مثل خرما، کشمش، توت و عسل جایگزین کنید. البته در مصرف این مواد نیز نباید افراط کنید.