صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۷۰۰۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۰۸ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
معاون رئیس جمهور آمریکا پس از نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره ونزوئلا گفت که روسیه و ایران هیچ کاری برای انجام دادن در ونزوئلا ندارند. وی افزود: "هواپیما‌های روسی در ونزوئلا فرود آمدند و نظامیان را برای انجام بعضی از وظایف در زمینه امنیتی یا به عنوان مشاور به آنجا آوردند. این به سادگی غیر قابل قبول است. "
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون رئیس جمهور آمریکا پس از نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره ونزوئلا گفت که روسیه و ایران هیچ کاری برای انجام دادن در ونزوئلا ندارند.

به گزارش تسنیم به نقل از اسپوتنیک، «مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا پس از جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره وضعیت انسانی در ونزوئلا در روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت که ایالات متحده معتقد است که روسیه و ایران هیچ کاری برای انجام دادن در ونزوئلا ندارند.

پنس گفت: رئیس جمهور ترامپ روشن ساخت که ایران و روسیه هیچ کاری برای انجام دادن در روسیه ندارند. آن‌ها باید کنار بروند و به مردم ونزوئلا اجازه دهند تا دموکراسی را بازگردانند.

وی افزود: "هواپیما‌های روسی در ونزوئلا فرود آمدند و نظامیان را برای انجام بعضی از وظایف در زمینه امنیتی یا به عنوان مشاور به آنجا آوردند. این به سادگی غیر قابل قبول است. "

پیش از این، روزنامه "کامرسیا" گزارش داده بود که هواپیمای آن-۱۲۴ و ایل-۶۲ همراه با پرسنل نظامی روس و ۳۵ تن بار در ۲۳ مارس وارد فرودگاه کاراکاس شدند. دیوسدادو کابلو، رئیس مجلس موسسان ونزوئلا ورود دو هواپیمای روس را به این کشور تایید کرد.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اظهار داشت که کارشناسان روس در اجرای توافقنامه در زمینه همکاری‌های نظامی-فنی در این کشور فعالیت می‌کنند و تا زمانی که نیاز باشد و دولت ونزوئلا نیازمند کارشناسان روس باشد، آن‌ها در این کشور براساس توافقنامه‌های دو جانبه امضا شده در ماه مه ۲۰۰۱ حضور دارند.

شایان ذکر است که اعتراضات گسترده علیه نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا در تاریخ ۲۱ ژانویه آغاز شد و خوان گوایدا، رئیس پارلمان ونزوئلا در روز ۲۳ ژانویه خود را رئیس جمهور موقت این کشور اعلام کرد. کشور‌های روسیه، بولیوی، ایران، کوبا، نیکاراگوئه، السالوادور، ترکیه، بلاروس و چین ضمن حمایت از مادورو، از طرفین درگیر در خواستند از راه مسالمت آمیز به حل و فصل این بحران بپردازند و مخالفت خود با دخالت‌های خارجی در امور داخلی کشور‌ها را اعلام کردند.

دبیر کل سازمان ملل نیز طرفین به گفتگوی مسالمت آمیز برای حل و فصل این بحران فراخواند، اما «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، خوان گوایدو را به عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا به رسمیت شناخت و از مادورو خواست تا قدرت را به وی انتقال دهد.