صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۶۸۸۲۰
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۸ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفت: با تلاش‌های نیرو‌های سپاه و راهداری تاکنون در ۲۳ نقطه پل‌های موقت برای ارتباط بین شهر‌ها و روستا‌های سیل‌زده انجام شده که با احداث این ۱۱ پل مجموع پل‌ها به ۳۴ پل می‌رسد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفت: با تلاش‌های نیرو‌های سپاه و راهداری تاکنون در ۲۳ نقطه پل‌های موقت برای ارتباط بین شهر‌ها و روستا‌های سیل‌زده انجام شده که با احداث این ۱۱ پل مجموع پل‌ها به ۳۴ پل می‌رسد.

به گزارش تسنیم، مهدی میقانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران درباره بازگشایی محور‌های استان اظهارداشت: یکی از مسیر‌های ترانزیتی و اقتصادی گلستان مسیر آق‌قلا-اینچه‌برون است که این محور در ۸ نقطه برش خورده است که در این مسیر احداث پل موقت توسط راهداران گلستان در حال انجام است و در مسیر روستایی گامشلی نزار در ۳ نقطه برای عبور سیلاب، این مسیر توسط افراد محلی تخریب و برش داده شده که با توجه به فروکش کردن سیلاب عملیات احداث ۳ پل موقت توسط راهداران و برادران سپاه آغاز شده است.

وی افزود: همه مصالح به محل احداث پل‌ها منتقل شده و به روسای ادارات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ماموریت دادیم در اسرع وقت محور‌هایی که بر اثر سیل اخیر تخریب شده را شناسایی و برای ایمن‌سازی و شرایط برقراری تردد توسط شهروندان اقدام کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفت: برای جلوگیری از سیلاب و آبگرفتگی به داخل روستا‌ها و شهر‌های مستعد سیل‌خیز بیش از ۱۰۰ نقطه ارتباطی در استان گلستان توسط افراد محلی تخریب و برش شده است.

وی افزود: با بالا آمدن آب در برخی مناطق سیل‌زده و مسدود شدن آن‌ها کار امدادرسانی بسیار سخت بود و تلاش شبانه‌روزی انجام شد تا این مسیر‌ها بازگشایی شود.

میقانی اظهار داشت: با تلاش‌های نیرو‌های سپاه و راهداری تاکنون در ۲۳ نقطه پل‌های موقت برای ارتباط بین شهر‌ها و روستا‌های سیل‌زده انجام شد که با احداث این ۱۱ پل مجموع پل‌های احداثی به ۳۴ پل می‌رسد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه این پل‌ها کم‌عرض بوده محدودیت ترافیکی انجام شده تا کار امدادرسانی با سرعت بیشتری انجام شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور اظهار کرد: این پل‌ها به صورت موقت است، پس از فروکش کردن آب و خشک شدن راه‌ها، اقدامات اساسی برای احداث پل‌های ثابت و ایمن‌سازی در این مسیر‌ها انجام خواهد شد.

میقانی با اشاره به تخریب محور‌های مواصلاتی و ابنیه فنی راه‌های استان در سیل اخیر گلستان و آسیب‌های اساسی که بر اثر آب‌گرفتگی به راه‌های بین شهری و روستایی وارد شده است، گفت: برخی از خسارت‌ها به راه‌های استان در دوران پس از فروکش کردن آب نمایان خواهد شد و با توجه به جنس خاک مناطق سیل‌زده در آینده باید برخی راه‌ها تخریب، زیرسازی و آسفالت شوند.