صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۶۰۲۹
تعداد نظرات: ۷۶ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۵ - ۱۱ آذر ۱۳۹۰
"انتخاب" بررسی می کند؛
اینکه اقدام انجام گرفته مقابل سفارت انگلستان کدامیک از ملاحظات مورد نظر رهبر معظم انقلاب را مدنظر قرارداده نیازمند بررسی و دقت نظر نخبگان و آگاهان عرصه سیاست است...شبیه دانستن این اتفاق با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا هم ناصحیح است ، چراکه آن زمان این اقدام صف بندی های مشخصی را ایجاد می کرد و مخالفان و موافقان آمریکا را در بخش های مختلف حاکم مشخص می ساخت ، اما اقدام اخیر نه تنها در تشخیص چنین تفاوتهایی یاری رسان نیست ، که در مواردی تئوری توطئه را هم تقویت می کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی "انتخاب"؛ حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی در دیدار وزیر امور خارجه، مسئولان وزارت امور خارجه و سفرا و رؤسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور در اسفندماه سال 1388، انقلاب اسلامی را پدیدآورنده یک منطق و سیاست نو در عرصه روابط بین المللی، با عنوان «سیاست تعاملی ضدنظام سلطه» دانستند و تأکید کردند: وظیفه سفیر و نماینده جمهوری اسلامی ایران، به‌کارگیری دیپلماسی کیفی، قوی و کارآمد برای پیشبرد «سیاست ضدنظام سلطه» است که لازمه آن نیز ایستادگی منطقی بر اصول انقلاب و مبانی شرعی و رودربایستی نداشتن نسبت به این اصول و مبانی است.

همچنین ایشان پیشتر در خصوص سیاست خارجی و لزم رعایت برخی نکات اساسی در ارتباطات بین الملل فرموده اند : عزت و حكمت و مصلحت، يك مثلث الزامى براى چارچوب ارتباطات بين‏المللى ماست. ... عزت يعنى تحميل هيچ‏كس را قبول‏نكردن. ... حكمت، يعنى حكيمانه و سنجيده كار كردن. ... مصلحت، يعنى مصلحت انقلاب، و اين مصلحت همه‏جانبه است.

اگر بخواهيم اصول سياست خارجى را كه بر پايه‏ى عزت و حكمت و مصلحت استوار است، بر اوضاع و شرايط پيچيده‏ى امروز دنيا و وضع خاص خودمان تطبيق كنيم، بلاشك فراست، ابتكار عمل، پُركارى، دقت و پايبندى شديد به اصول و آرمانها، جزو وظايف عمومى دستگاه ديپلماسى ماست.

حال با توجه به این سخنان اینکه اقدام انجام گرفته مقابل سفارت انگلستان کدامیک از ملاحظات مورد نظر رهبر معظم انقلاب را مدنظر قرارداده نیازمند بررسی و دقت نظر نخبگان و آگاهان عرصه سیاست است.

به گزارش خبرنگار سیاسی "انتخاب"؛ ما در اینجا علاوه بر صحبت پیرامون ملاحظات اخلاقی و ارزشهای مورد نیاز در سیاست خارجی و امنیتی کشور که بر مبنای آن بتوان تدبیر رسیدن به غایت را کمی در دسترس قرار داد ، به تبعات کوتاه مدت این اقدام نیز اشاره ای گذرا می کنیم .

ملاحظات اخلاقی ، سیاستهای کشورها را تحت تاثیر قرار می دهد و در رفتار و اعمالشان محدودیت ایجاد می کند ، این بدان معنا نیست که صفت درنده خویی حاکم بر نظام سلطه بین الملل را نپذیریم ، اما در همین وضعیت هم کشورها بر اساس جایگاهشان در نظام بین الملل در مورد موضوعات حادث شده ، مسئولند و در برابر موضوعات مختلف باید واکنش نشان دهند. این واکنش بر اساس نظامات حاکم بر هر کشوری است که در ساختار بین الملل تعریف شده و مورد پذیرش قرار گرفته است. 

در کشور ما براساس قانون اساسی مجلس در راس امور قرار دارد و مصوبات آن پس از تایید شورای نگهبان لازم الاجرا خواهد بود. بر اساس تعاریف فوق ، آنچه مجلس مصوب می کند برای نظام ما ارزش محسوب می شود و هرگونه تخطی از آن ضرباتی جبران ناپذیر بر امنیت ملی وارد می سازد.



درخصوص برخورد با دولت انگلستان مجلس قانون "کاهش رابطه با دولت انگلیس"  را تصویب و رییس مجلس نیز در 8 آذر آن را به دولت ابلاغ کرد. همزمان با همین ابلاغیه که به منزله نظر رسمی و به حق  ایران درخصوص ارتباط با دولت خبیث انگلیس می باشد ، گروهی از جوانان بسیجی دانشگاهها به مقابل سفارت انگلیس رفتند و برای ورود به داخل سفارت به گونه ای غیر متعارف اقدام نمودند. اقدامی که در هر صورت و با هر انگیزه ای انجام شده باشد ، غیر معقول و خلاف سیاستهای کلی نظام می باشد.

این اقدام که شاید مهمترین نکته در بروز آن را می توان وجود نهادهای موازی در سیاست خارجی دانست ، تبعات منفی را هم برای دستیابی به هدف "  سیاست تعاملی ضدنظام سلطه " خواهد داشت ، چراکه تصمیمات احساسی در تعاملات بین المللی هیچگاه نتایج مطلوبی به بار نیاورده و در بیشتر موارد کشور متخاصم در این ارتباط با بهره مندی از سلاح رسانه ای خود را مظلوم و ذی حق جلوه می دهد. 

اینکه استعمار پیر تمام تلاشش را به کار برده تا نظام جمهوری اسلامی ایران را دستخوش خطر نماید و در این راه از هیچ اقدامی فروگذار نکرده غیر قابل انکار است ، اما در تمام اقدامات خصمانه خود هیچگاه جانب احتیاط را از دست نداده و قوانین حاکم بر نظامات بین المللی را به مخاطر نیفکنده است ، اندکی تامل در اقدام انجام گرفته در تهران می تواند زوایای بسیاری از اتفاقات را روشن کند.

شبیه دانستن این اتفاق با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا هم ناصحیح است ، چراکه آن زمان این اقدام صف بندی های مشخصی را ایجاد می کرد و مخالفان و موافقان آمریکا را در بخش های مختلف حاکم مشخص می ساخت ، اما اقدام اخیر نه تنها در تشخیص چنین تفاوتهایی یاری رسان نیست ، که در مواردی تئوری توطئه را هم تقویت می کند. 

اتفاق اخیر نیازمند توجه بیش از پیش احزاب موجود ، گروهها و سازمان ها در مواجهه با آن می باشد . احزاب بايد به دنبال منافع، اقتدار و امنيت ملي بوده و در چارچوب اصول «عزت، حكمت و مصلحت» فعاليت خود را در ايران اسلامي سازماندهی كنند و چنين احزابي به طور حتم با توجه به بصيرت سياسي مردم، مورد توجه و اقبال عمومي قرار مي‌گيرند.  لذا ایجاد مرزبندی برای تقابل میان جناح ها در رابطه با این موضوع هم چندان قابل پذیرش نمی باشد.

به هر روی اتفاق روی داده و رسانه های غربی هم بهترین فرصت را یافتند تا بسیاری از مسائل بین المللی را در زیر سایه این حادثه به فراموشی بسپارند ، که مهمترین آنها عبارتند از : 

چالش بیداری اسلامی :

اتفاق پیش آمده مقابل سفارت انگلیس ، جهت حرکت تمام بنگاههای خبر پراکنی را به سمت و سوی سیاستهای خصمانه آن کشور در برابر ایران و استفاده از بروز این اتفاق برای ورود به رهبری جنبش های ایجاد شده در منطقه سوق می دهد. سوریه ، کشوری که شاید مخالفان دولت به جهت فرسایشی شدن مقابله با دولت ، کمتر از کمکهای بین المللی بهره مند شده بودند و می رفت تا با وجود تخلفات اسد در برخورد با مخالفان ، مذاکره میان آنها برقرار شود ، با بهره مندی از این اتفاق و کاهش توجه رسانه ها بی شک مورد هجمه نیروهای غربی قرار می گیرند و حرکت داخلی مردم با تهدیدات امنیتی خاص مواجه می شود.

بحرین ، عرستان و یمن هم از این فرصت استفاده کرده ، با کمک غرب خود را در برابر موج تغییرات بی خطر قرار می دهند و تغییرات را در جهت حمایت از غرب برنامه ریزی می کنند.

جنبش وال استریت : 

بيداري اسلامي در كشورهاي عربي خاورميانه و شمال آفريقا، تحولات اروپا و اكنون آمريكا نشان مي دهد كه فرهنگي جديد در ساختار نظام بين الملل در حال شكل گيري است ، این تغییرات با پشتیبانی رسانه های مردمی به سمت پیشرفت گام بر میدارند ، اما آنگاه که حادثه ای چنین که در ایران اتفاق افتاد و بررسی برد خبری آن ، رسانه ها را نیز از دستیابی به این هدف باز می دارد.

نظام سرمايه داري با عناوين مختلف اقتصادي، سياسي، نظامي و حتي ايجاد و حفظ حاكمان دست نشانده نظير آنچه در كشورهاي عربي حامي غرب وجود دارديا ساختارهاي دو حزبي و تك محوري نظير دو حزبي آمريكا و بسياري از كشورهاي اروپايي به دنبال حاكميت بر جهان بوده است، نكته مهم در اين عرصه آنكه، بر اساس پيشينه هاي تاريخي، تمدن همواره از شرق به غرب گسترش يافته است و اين حقيقتي است كه جهانيان به آن اذعان دارند. حال این رفتار می تواند حذف یک تعامل منطقی و ایجاد تنش باشد و هم می تواند تغییری عظیم را موجب گردد.

این سخن که ، صحنه بين الملل از ديپلماسي دولت ها به سمت ديپلماسي ملت ها در حال گسترش است واكنون اين ملت ها هستند كه براي جهان تصميم مي گيرند و نه دولت ها ، چگونه با اقدام اخیر دانشجویان قابل انطباق است. چرا حرکتی که نه موجب عزت است و نه همراه حکمت و نه با در نظر گرفتن مصلحت و جز جلوتر گام برداشتن از سیاستهای مصوب نظام معنای دیگری ندارد ، توسط برخی نه تنها مورد مواخذه قرار نمی گیرد که گاه تایید هم می شود.

به هر روی حرکت اخیر نیازمند توجهی مجدد در عملکرد دستگاه دیپلماسی و یا هماهنگی دستگاههای مرتبط با این قضیه است ، حرکتی که برای رسانه های مورد نظر غرب فرصتی بزرگ برای رهایی از وضع موجود فراهم کرد و ما را نه به خواسته ی به حقمان نزدیک کرد و نه در راه دستیابی به اهدافمان کمک قابل توجهی به ما ارائه داد. 

دقت کنیم ، رفتار سرزده از سوی تجمع کنندگان مقابل سفارت بریتانیا با شاخص معرفی شده از سوی مقام معظم رهبری در تضاد است یا خیر ؟ این سیاست تعامل را بیشتر در خود جاری کرده یا تقابل ، آیا می توان پذیرفت این افراد ولایت مدار بودند ؟ 

به گزارش سرویس سیاسی "انتخاب"؛ نکته آخر اینکه ایجاد مناقشه در همین سطح هم ، تغییرات عظیمی را در فضای امنیت بین المللی موجب می گردد که غرب و دستگاههای اطلاعاتی وابسته به آن را به سمت و سوی ایجاد جنبش های رادیکالی قومی ، مذهبی و ملی وادار می سازد که گاه هر دو طرف مناقشه را غافلگیر می کند. نباید با اقداماتی از این دست ، فرصت ایجاد اجماع عمومی برای مقابله با کشورمان را به دست غرب و رسانه های صهیونیستی بدهیم ، که اگر چنین شود ، دودش به چشم مردم و دولت خواهد رفت که در جایگاه بازیگران عرصه بین الملل نقش مورد انتظار خود را از دست می دهند. این در حالیست که تغییر قواعد بازی در عرصه اقتصاد بین الملل و بروز بحران های مالی ، می تواند ما را در ایجاد توازن برای امنیت اقتصادی جهان صاحب وزن نماید. 

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳۹
سيد احسان
|
۲۰:۳۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
هر فرد مسلمان درقبال كارهاي خود مسئول هست/پس مواظب باشيم/اگر رهبري سخني نفرمودند پس ماهم در بي عقلانه ترين وجه پيش امده بايد سكوت كنيم و اضحار نظرهاي بيجا نكنيم و از ديد با بصيرت بودن از قول يا نظر رهبر سخن نگوييم.
رها
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۵
خدا رو شکر کنید اینا اکثرا دانشجو و قشر تحصیلکرده و فهیم و باشعور مملکتمون بودن اگر عوام بودن ببینید چی میشد
الکی نیست ک هنوز تو جهان سوم هستیم چون هنوز روابط و ضوابط دیپلماتیک رو حتی قشر تحصیلکردمونم بلد نیستن
همت
|
۰۰:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
وقتي شور باشه و شعور نباشه همين ميشه!
ناشناس
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
تحقیر شدن دولت بریتانیا حتی بقیمت مضلوم نمائی و سوئ استفاده احتمالی روباه کثیف برای من با ارزش است غربیها حتی لیاقت جارو کشیدن زیر پای هموطنان عزیزم راهم ندارند چه برسد به اینکه....
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
نه بابا این برادران ارزشی چرا نمیرن زبان فارسی یادبگیرن ؟؟انگلیسی پیشکش
ببینید چندتاغلط املایی اینجاهست
بقیمت-مضلوم نمائی2تا-سوئ-هموطنان
ديگه بازيچه نميشم
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
فقط يه نفرلطف كنه فقط يه دستاورد مثبت اين كاررابگه
ضمناخوددانشجوها!!!! اعلام كردند كه بازي خورديم وبازيچه شديم
علی احمدی
|
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
جدا" بنده کار این بسیجی ها را تایید میکنم این تو دهنی برای کشور انگلیس لازم بود. سالها است که با عزت و ابروی این ملت بازی میکند ما یاد مان نمیرود که چگونه کشور عراق در جنگ تحمیلی همایت وکم سلاحهای شمیایی بر سر مردم بی گناه نرخت که حالا پشیمان باشیم ایا بااین کشور رابطه داریم یا نداریم خدایی رای مجلس شورای اسلامی تصمیم به حقی برای ملت شریف ایران بود
پاسخ ها
آبان
| |
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
آقای با سواد اون حمایت نه همایت !!!جالبه که انگار بیشتر کسانی که موافق حمله به سفارت نظر میدن حتی در نوشتن کلمات ساده فارسی و انگلیسی لنگ میزنن!!!این چی رو میرسونه؟!؟!
ناشناس
|
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
من بیطرفانه نظرم این است خیلی دلم میخواست تحقیر شدن دولت بریتانیا را ببینم که دیدم
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
تحقيريامظلوم نمايي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
۲۰:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
بنده از كسانيكه از اين حركت دفاع ميكنند فقط يك سئوال دارم : تا كنون كه به عنوان مبارزه با استعمار و استثمار و... به بعضي حركتهاي احساسي اينچنيني عمل نموديم و براي توجيه آن نيز هزار و يك دليل من در آوردي ساختيم چه دست آوردي براي ملت و كشورمان داشت؟؟ آيا در سياست خارجي موفق بوديم ؟ در سياستهاي داخلي موفق بوديم ؟؟ با چنين اعمالي پوزه استعمار را بخاك ماليديم؟؟ فقر و بيكاري را از بين برديم ؟؟ چه موفقيتهائي داشتيم ؟؟ لطفا يكي بنده را ارشاد كند البته شعار ندهد.
م . ن
|
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
والا من اسم اینجا رو سفارت نمی گذارم ! اینجا مقرر فرماندهی جاسوسان غربی و ستاد خیانت به ملت ایران بود و البته حقر شمردن افرادی که ارز این کشور را به خارج جهت عیش و نوش و تحصیلات بی ارزش و اقامت و ...
yashar
|
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
سلام من مخالف اين كارم بابا با پرچم امام حسين ع قانون شكني ميكنيد شما چرا ديگه درسته انگليس بر ضد ما فعاليت ميكنه ولي مسولين قانوني پيش ميرفتن الان ديگه حرف اول قانون ميزنه قانون خرابش كرديد هدف امام حسين ع از عاشورا چيزي ديگه بود چرا اين پرچم را برديد شما به خاك يه كشور حمله كرديد آدم بهتر قبل هر كاري فكر كنه بعد عمل كنه متاسفم فقط همين
ناشناس
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
انتخاب! خیلی ناجوانمردانه نظرات رو ورچین می کنی!!بازدید کننده های همیشگیتو از دست نده!!
محمد
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
سفارتخانه هر کشور محل شخصي و حقوقي آن کشور است و تصرف در حريم شخصي ديگران هم خلاف عرف و هم خلاف شرع است ضمن آنکه مجلس تصويب کرده بود که کارکنان سفارت انگليس در مدت دو هفته بايد از ايران بروند ، ديگر چه نياز به اين کار بود ؟!
ناشناس
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
3000 ميليارد چی شد؟
جواد
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
سلام

این حرکت اصلا به صلاح نبود. دیگه زمان زور و بی فکری گذشته باید با سیاست عمل کرد. چرا کاری نتونیم کنیم از خودشون بروند؟ این کار طبق قوانین سیاسی نبود و این در حالی بود که برای موضوع هسته ای بیشتر داشتیم پیش میرفتیم و این شاید باعث بشه که فکر کنند ایران برای فن آوری هسته ای هم به فکر حمله و خشونت است
lموسی
|
۰۸:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
من نمیدونم بابت این کار بیهوده چقدر باید غرامت پس بدیم متاسفانه احساساتی بر خورد شده است و عاقبت اندیشی صورت نگرفته است
ناشناس
|
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد؛ حالا اگر دين داريد چطور ؟؟؟قانونا به آنها اجازه داده شد ظرف مدت 2 هفته ايران را ترك كنند . اين ديگه چه كاري بود
برهان
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
ملاک اصلی تمام دولتها تامین منافع ملی خویش می باشد. آیا اقدام حمله دانشجویان به سفارت بریتانیا در جهت تامین منافع ملی بوده ؟ با توجه به انعکاس تصاویر این اقدام در شبکه های جهانی و عکس العمل های بین المللی متاسفانه جواب منفی می باشد.
رضا
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
هیچکس از این اقدام خوشحال نیست ولی بهتر که اینکار انجام شد و با توجه به مصوبه مجلس همه دنیا میدونن که اقدام انگلیس انفعالی بود. اگه دیپلماتای ایران رو دولتمردان انگلیسی اخراج کردن اینجا هم مردم و هم نماینده های مردم با هم بساطشونو جمع کردن
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
همه مردم دنیا؟؟؟؟؟؟؟؟
حرف زدن ازطرف مردم ایران کم بود که وکیل مردم دنیا هم شدید؟؟
سامان
|
۰۶:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
انتخاب جان مطمعن باش كار درستي بوده ، پس ميخواستي مردم بشينند و انگليسي ها هر بلايي كه ميخوان سر اين مملكت بيارن ، درود بر دانشجويان با بصيرت ، لبيك يا خامنه اي ، مرگ بر انگليس
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
مطمئن درسته مجيددلبندم
هموني كه روديوارشعار نوشته بودخودتي حداقل بروفارسي يادبگير
ناشناس
| |
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
آره برید حرصتونو با تخریب اموال سفارت خالی کنید و آتو بدید دست اونا تا همه جا جار بزنن که ببینید ایرانیها غیر قابل کنترلن،ایرانیها فلانن.... در عذاب است.
نا شناس
| |
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
ناقلا تو هم از همون دانشجو هايي كه حمله كردند به سفارت بريتانيا، فقط فرق تو با اونها اينكه تو فارسي را هم بلد نيستي. ديكته "مطمئن" را درست ننوشتي
ناشناس
| |
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
برادرا در نوشتن واژگان انگلیسی که هیچ در پارسی و عربی هم لنگ می زنند (مطمئن)
IRAN
| |
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
دوست عزيز "مطمئن" درست هست نه "مطمعن".
نكنه شما همون "Down With English"هستي؟
ناشناس
|
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
اینقدر جنایی و عاقل اندر سفیه به این قضایا نگه نکنید. باید قبول کنید که عده ای در کشور هستند که بیش از حد احساسیند... تا حدودی هم حق دارند. تخریب اموال یک سفارتخانه خارجی کا ناپسندی است. ولی شما خودتان قضاوت کنید. وقتی به چندین بار در طول این سالها به سفارت ایران در انگلیس،سوئد و نروژ حمله شد کدام نهاد محکوم کرد؟ برای کدامشان شورای امنیت تشکیل جلسه داد و آن کشور مزبور را توبیخ کرد؟ فقط هر اتفاقی در ایران بیفتد به شدیدترین شکل محکوم است؟ فقط ایران باید منطبق با تمامی شرایط بین المللی باشد؟ سالهاست که سازمان ملل قطعنامه صادر کرده که اسرائیل از بلندی های جولان عقب نشینی کند؟ عقب نشینی کرده؟ چرا کسی محکوم نمی کند؟ چرا اسرائیل ان پی تی را امضا نکرده؟ چرا کسی محکوم نمی کند؟ چرا آمریکا و فرانسه و انگلیس و اسرائیل و هند و پاکستان سلاح هسته ای و کشتار جمعی دارند؟ چرا کسی محکوم نمی کند؟ چرا اسرائیل جوخه های ترور می فرستد تا هر کسی را که خلاف منافعش دید ترور کنند؟ چرا کسی محکوم نمی کند؟ فقط ایران بد است؟
محمد
|
۰۰:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
مگه اجماع از این بیشتر و شدید تر هم میشه؟
ناشناس
|
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
درک دانشجو ها و مردم عادی اینقدر زیاد هست که این هوچی گری ها که آب ریختن در آسیاب دشمن هست نه تنها حمایت نکنن بلکه تقبیح هم میکنن..
این کارها دقیقا چیزی بود که انگلیس می خواست و بدست آورد.. باید در ولایی بودن این دانشجوها شدیدا شک کرد
IRAN
|
۲۲:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
اين حركت كاملا غير ديپلماتيك بود
ايران ميتونست با اخراج مودبانه سفراي انگليس سود بيشتري ببره تا با اخراج خشن و بدور از عرف جوامع سياسي.اگه انگليس هم با سفارت ايران همچين كاري ميكرد ايران ديگه حق اعتراض نداشت چون چيزي كه عوض داره گله نداره اما اونها خيلي عادي سفراي ايران رو اخراج كردند.
اين حركت در بيشتر كشورهاي اروپايي محكوم شد!
ناشناس
|
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
زمان اين رفتارهاي احساسي گذشته مردم استقبال نمي كنند يقين داشته باشيد.
ناشناس
|
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
چرا روشهای رهبرمونو که با گفتمانش شوروی گورباچف را متلاشی کرد الگو قرار نمیدیم
پاسخ ها
محمد
| |
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
منظورتان حضرت امام (ره) بوده حتما. در ثانی همان امام عزیز شعار نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی را مطرح فرمودند، شرق که متلاشی شد و به تاریخ پیوست ان شاا... به زودی غرب را نیز در زباله دان تاریخ خواهیم دید. ان تنصرا.. ینصرکم و یثبت اقدامکم.
ناشناس
| |
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
موجبات انبساط خاطر ما را فراهم كردي، خوب بود.
محمد
|
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
کار درستی بود فقط با دو اشکال که اولا دیر انجام شد. باید خیلی زودتر از اینها و زمانی که آقازاده ها تشریف می بردند UK و خوشگذرانی صورت می گرفت. ثانیاً تبعیضی بین انگلیس و بقیه دوستان هم آخورش در اتحادیه اروپا نباید می شد. سگ زرد برادر شغال است. فرقی بین انگلیس با فرانسه یا ایتالیا هست؟ اگر یکی جلو بیاید بقیه پشت سرش خیانت می کنند... شما هم نظرسنجی نکنید. مطمئن باشید اگر کار غلطی بود و به نفع منافع ملی ما نبود مسئولان ارشد بهتر از شما تشخیص می دادند و موضع میگرفتند. پس حتما در کل به نفع ماست.
پاسخ ها
م.ع
| |
۲۱:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
در اشتباه بودنش شکی نیست
در ثانی مگر نمی گفتین این حرکت خود جوش بوده ؟ پس چرا میگی اگه اشتباه بوده جلوشو میگرفتن؟
ثالثا اگه درست بوده چرا مسئولان عذرخواهی کردن؟
محمد
| |
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
کسی عذرخواهی نکرده است. فقط وزارت خارجه اظهار تاسف کرده. این فرق دارد با عذرخواهی یا محکوم کردن. در ثانی مسئولان از جمله نمایندگان محترم، رییس مجلس و... بهتر از من و شما صلاح را تشخیص می دهند. نظرخواهی شما هم براساس احساسات شرکت کنندگان است و طبعا فاقد ارزش منطقی است. نگاه کنید موضع امریکا و اسراییل چیست و موضع شما چیست در این مورد. دانشجویان انتظار آقازادگان را برآورده نکردند شما چرا ناراحتید؟
م.ع
| |
۰۱:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
عادت کردیم که هر حرفی بزنیم میشیم مزدور امریکا و انگلیس....
راحت باشین ... هر چی میتونین میگین چون قدرت دارین
امید وارم همیشه سر حرفتون بمونین
ناشناس
| |
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
من ناراحتم چون آبی به آسیاب انگیلیسی ها ریخته شده و از آبروی نظام خرج شده در حالیکه که همون مسئولانی که میگی اقداماتشون رو انجام داده بودن. من ناراحتم که یک مشت مزدور انگلیس به هرکس که ازشون انتقاد بکنه انگ خیانت میزنن. من ناراحتم چون زخمی که از پشت و توسط عده ای منافق میخوره صد بار خطرناک تر از زخمیه که دشمن از روربرو میزنه. من ناراحتم چون ایرانی ام و این حرکت به اسم من هم انجام شده. مگه توی این شرایط کاری به جز ابراز ناراحتی هم از دست ما برمیآد؟
ناشناس
| |
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
آقای محمد میخوای خودت برنامش رو ردیف کن دسته جمعی همه سفارت هارو یه شبه ok کنیم ها؟
آقا بهتره یکم فکر کنی بعد نظر بدی
ناشناس
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
حالا این آقای در این عکس در حال تخریب شیشه ها واقعا دانشجو است؟
ناشناس
|
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
این عمل هرگز در راستای منافع ملی کشور نبود.
این گونه اعمال شایسته کشور قدرتمندی مثل ایران نیست.
باید عادت کنیم که بر اساس قوانین کشور سیاست خارجی و فعالیت های داخلی را تنظیم کنیم.
ناشناس
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
لانه فتنه جمع شد کار بسیار خوبی بود انگلیس باید بفهمد زمان قاجار نیست
پاسخ ها
احمدرضا1
| |
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
اگر راست میگفتید این کار رو زمان تجاوز دریاداران به خلیج فارس میکردید....
یک ایرانی
| |
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
یادمان نرود طبق همون قانونی که همه به اون احترام میزاریم، سفارت جزو خاک اون کشور می باشد و باید به اون احترام گذاشت چطور که ما خودمون انتظار احترام به سفارتخانه هامون رو داریم
مجتبی
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
مااگراخلاق اسلامی رادرهمه اموربخصوص سیاست خارجی درپیش گرفته بودیم الآن درقلوب ملیاردهاانسان جای داشتیم پیامبر(ص)اول نامه میفرستادندنصیحت میکردندوخلاصه تامجبورنمیشدندازخشونت استفاده نمیکردندامامابجای اینکه دراین دنیای پرازخشونت که انسانهاتشنه محبتندبارفتارمان وگفتارمان اسلام رابشناسانیم متاسفانه اجازه میدهیم کسانیکه ازاسلام فقط وفقط شمشیرش رادیده اندوفکرمیکنندبقیه کافروفقط خودشان مسلماننددست به این کارهای بچگانه بزنندوبهانه دست دشمنان واقعی اسلامبدهند
ایمان 111
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
کاملا غلط بود ما الان تو وضعیت خوبی نیستیم که از این ارتیست بازی ها در میاریم بعدشم... ادامه نمیتونم بدم چون فکر نمیکنم تا حالاش درج بشه...کاملا این کار مارو منزویتر کرد
ناشناس
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
‫اگر به جای ۱۶ سال هاشمی و خاتمی، کار مملکت دست همین برادران ارزشی بود، تا حالا مردم ما آسوده تر میبودند! ما ۱۶ سال عمر ملت و وقت کشور را تلف کردیم. درود بر حزب الله، مرگ بر انگلیس. انشاالله دانشجویان معمولی در اتفاقات بعدی به برادران کمک برسونن ...
پاسخ ها
محمد
| |
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
برادر خارج نشین ناشناس(البته احتمالا به لطف VPN) اینها که منفی دادند بهت شاید اشتباهی دادند و منظورت رو نفهمیدند اما من درست منفی میدم چون شما هنوز باور نکردید که تسخیر سفارت خواست قلبی همه مردم و ازجمله همان دانشجویان معمولی مورد نظر شما هم هست. مگه اینکه شما از خارج نشینهای معمولی نباشید!
ناشناس
| |
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
میگم تو همونی نبودی که رو دیوار سفارت نوشته بودی Down with English
ناشناس
|
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
ba in kar bozoegtarin khedmat ra be sahyonistha kardid
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
چی تا تقی به توقی میخوره بزرگترین خدمت رو به اسرائیل کردید میکنید؟
شماها تو این 30 سال چیکار کردین؟ جز اینکه هر کی هر چی گفت کوتاه اومدین ؟ باید یه سری ادم صداشون در می اومد یا نه؟ هیمن امثال شما هستین که با محافظه کاریاتون مارو به اینجا کشوندین .
اگر همون 30 سال پیش با انگلیس هم همین کار رو میکردم الان اینقدر پررو نمیشدن
ناشناس
| |
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
آقا من واقعا به شما تبریک میگم عجب طرز تفکر بی نظیری داری
حالا که فکر میکنم یه سری کشورهای دیگه هم هستن که اصلا دل خوشی ازشون نداریم
میگم نظرت چیه همه سفارت هارو کنترات بدیم به خودت ...؟
محمود
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
به نظرم کار بسیجی ها کار به موقع و لازمی بود...

این کار باید زودتر انجام می شد
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
کسی از شما نظر نخواست عزیز
امیر
| |
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
من با محمود موافق نیستم ولی این باعث نمیشه که تحمل نظرات مخالف رو نداشته باشم جناب ناشناس! اول خودمونو اصلاح کنیم.
آرمین
| |
۰۰:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
چقدر ما اول به فکر ایرانیم به نفع انگلیس کامنت میگذاریم ؟من بسیجی نیستم ولی کاملا با این عمل موافق هستم زیرا اینها (انگلیسیها) هر کاری دلشان میخواهد با این ملت کرده انددرود بر وطن پرستان واقعی
ناشناس
| |
۰۰:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
آقای امیر این جماعت (امثال این ناشناس) بدی رو فقط در وجود دیگران می بینند و خودشون رو همه چی تموم می بینند. در حالیکه غیر از ادعا هیچ چیز دیگری ندارند.
طاهر
| |
۰۶:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
خيلي كار زشت و بهتر بگويم درشان فرهنگ ايراني اسلامي كه حفظ حرمت مهمان بود نبود اگر با انگليس مشكل داشتيم محترمانه همانگونه كه قرار بود اخراج شوند اخراج مي شدند نياز به اقدامات بدوي و غير متمدنانه نبود
؟
| |
۰۸:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
شما نظر ندی، سنگین تری.....
ناشناس
| |
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
وقتی در کشوری انتخابات هست، مسئولین کشور هستن که به نمایندگی از طرف تمام مردم اقداماتی رو انجام میدن و در مقابل اونها پاسخگو هستن. این افراد نماینده چی کسی بودن که به خودشون اجازه دادن کاری رو انجام بدن که هزینه اش باید توسط رهبری، دولت و ملت پرداخت بشه؟
ناشناس
| |
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
بنده با قانون کاهش سطح روابط یا بهتر از آن با قطع کامل روابط با بریتانیا و کشور های حامی آنها کاملا موافقم بهرحال از قدیم گفتند جواب های ... هوی است . ولی شاید بدون درگیری و با بهونه دست دشمن ندادن و احساساتی عمل نکردن می شد طبعات احتمالی منفی آن را به حداقل رساند. از قدیم گفتن گزک دست دشمن نباید داد.
ناشناس
| |
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
منم موافق حرفتم و کور بشه هر کسی که نتونه ببینه
ناشناس
| |
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
در مقابل کشورهای قدرتمند، باید رفتار ما مانند چین باشد،
که از طریق 30 سال کار شبانه روزی و تلاش و فراوان،خود را به سطح دوم قدرت اقتصادی و سوم نظامی جهان
رسانده اند، هیچ سفارتی را هم در این 30 سال اشغال و تخریب نکرده اند.
ناشناس
| |
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۷
شما كدوم محمودي...
ناشناس
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
شاخص قوانین بین المللی است که رعایت نشد
پاسخ ها
محمد
| |
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
فروختن سلاح شیمیایی و کشتارجمعی به عراق در حال جنگ جزء قوانین بین المللی بود؟
رضا
| |
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
پشتیبانی از متجاوز صدام وتجهیز او-غائله 88-و......هم قوانین بین المللی بود
رامين
| |
۰۶:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
عزيزم از كدوم قوانين بين المللي حرف ميزني ، اون قوانين فقط براي مملكت ماست ، خودشون كدوم قوانين رو رعايت ميكنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگر نه اينكه آمريكا و اسرائيل بمب اتم دارند ، پس حرفي از قوانين بين المللي نزن 0 خوب ؟
مرتضی
| |
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
این آقا کریم آخرشو چقدر حقوق بشری جواب داد... گفته حرف نزن.راست میگه هیچکس حرف نزنه فقط رامین حرف بزنه
ناشناس
| |
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
پیام آيت‌الله مکارم در مورد حمله به سفارت انگلیس: پدرانه نصيحت مي‌كنم كه جوانان فراتر از قانون گام برندارند

http://www.entekhab.ir/fa/news/46080
نام جاوید وطن
| |
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
اگه اونا قانون رو رعایت نمیکردن خوب با هاشون قطع رابطه باید کرد نه اجازه داشتن سفارت بدیم بعد بهشون حمله کنیم
ناشناس
| |
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
مگه الگوی ما غرب یا آمریکاست که اگر آنها خلاف عرف رفتار می کنند ما هم بکنیم؟ چی میشد اگر یه عده سرخود به سفارت حمله نمی کردن؟ خوب حالا ما خلاف عرف بین الملل عمل کردیم. چی نصیبمون شد؟ ایا این کار غیر شرعی (توجه داشته باشین هنوز هیچ مرجع تقلید یا حتی رهبری این کار دانشجوهای سر خود رو تایید نکرده) و غیر قانونی نفعی برا ما داشته؟
فریدون
| |
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
مگرانگلیسی هاقوانین بین المللی رورعایت کردن ویارعایت میکنن ؟!!!!