پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
این روزها مایکروفر ها به عضو دائمی زندگی بسیاری از افراد تبدیل شده اند، اما شاید ندانید که مایکروفر نیز محدودیت هایی برای گرم کردن دارد و هر نوع ماده ای را در خود جا نمی دهد.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، قرار دادن برخی از خوراکی ها و مواد در مایکروفر می تواند خطرناک باشد. برای مثال می تواند به تخم مرغ، ظروف خالی، ظروف پلاستیکی فاقد استاندارد مایکروفر اشاره کرد.
جالب است بدانید جای ظروف فلزی نیز در مایکروفر نیست. ظروف سفالی و چینی نیز نباید در مایکروفر گذاشته شوند. بهترین گزینه برای مایکروفر ظروف شیشه ای هستند که البته از توان و مقاومت کافی برای ورود به مایکروفر برخوردار باشند.
قرار دادن فویل در مایکروفر نیز بسیار خطرناک است و حتی خطر برق گرفتگی و آتش سوزی دارد بنابراین ظروف فویلی را در مایکروفر نگذارید.
دقت کنید که همیشه از ظروفی در مایکروفر استفاده کنید، که توانایی چرخش کامل داشته باشد و گرما را به همه طرف ظرف منتقل کند. در ضمن اگرقصد یخ زدایی گوشت را دارید حتما از برنامه یخ زدایی مایکروفر استفاده کنید. فراموش نکنید که داغ کردن آب در مایکروفر گزینه ای مناسب نیست و بهتر است این کار را انجام ندهید.