پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
حتما تا به حال در مورد خواص مختلف ادویه ها شنیده اید، اما جالب است بدانید که مصرف ادویه در بلند مدت باعث لاغری می شود.
به گزارش سرویس خواندنی های مختلف، هر یک از ادویه های موجود در جهان خواصی منحصر به فرد و ویژه دارند، اما به طور کلی استفاده از ادویه ها در غذاهای مختلف می تواند به کاهش وزن و لاغری کمک کند.
ادویه ها تاثیری مثبت در سوخت و ساز بدن دارند و می توانند با خواص ویژه خود، وزن افراد را کنترل کنند. البته نباید فراموش کرد که افراط در مصرف برخی از ادویه ها مثل فلل قرمز می تواند منجر به حالات عصبی و افزایش تحریک پذیری در فرد شود. بنابراین توصیه می شود همیشه هنگام مصرف ادویه ها حد و حدود را رعایت کرده و تا حد امکان روی اصول به غذاهای خود ادویه بزنید.
فراموش نکنید که برخی افراد نسبت به ادویه هایی خاص حساسیت دارند. برای مثال پودر سیر، پودر زنجبیل و فلفل برای برخی افراد حالات آلرژیک ایجاد می کند، بنابراین بهتر است در صورت داشتن این حالات با احتیاط از ادویه های مذکور استفاده کنید.
افزودن ادویه ها به غذاها نه تنها عطر و طعم غذاها را متحول می کند، بلکه باعث می شود از خواص ویژه ادویه ها نیز بهره مند باشید. دارچین یکی از ادویه های فوق العاده ای است که می تواند دیابت را کنترل کند. فلفل سیاه نیز در کاهش بافت چربی و افزایش سوخت و ساز بدن نقش دارد.
زردچوبه و خردل نیز با کارکردهایی نسبتا مشابه می توانند وزن افراد را در مرحله ای قابل قبول نگه دارند. هل از ادویه های فوق العاده ای است که هم آرام بخش است، هم چربی سوز و از همه مهتر آرام کننده مشکلات گوارشی.
ادویه ها را می توان با دمنوش ها نیز سرو کرد. برای مثال افزودن چوب دارچین به چای سبز حاوی خواصی بی نظیر است.