صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۵۶۶۶۴
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۴ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
شروع فعالیت های ورزشی همیشه سخت است اما وقتی به ورزش کردن عادت می کنیم، ترک ورزش بسیار سخت می شود. با این وجود جالب است بدانید زیاده روی در ورزش خطرناک است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شروع فعالیت های ورزشی همیشه سخت است اما وقتی به ورزش کردن عادت می کنیم، ترک ورزش بسیار سخت می شود. با این وجود جالب است بدانید زیاده روی در ورزش خطرناک است.

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، بسیاری از افراد تصور می کنند هر اندازه ورزش روزانه بیشتر باشید سالم تر خواهند بود. اگرچه ورزش روزانه واقعا بر سلامتی تاثیر مثبت دارد اما زیاده روی در انجام ورزش بر سلامتی نتیجه معکوس دارد.

بسیاری از ورزشکاران حرفه ای در دوران مسابقات به شدت به بدن خود فشار می آورند و شاید ساعت های متمادی ورزش و تمرین کنند. اما حتی همین افراد نیز پس از مسابقات به بدن خود استراحت و فرصت ریکاوری می دهند. به طور کلی افراط و زیاده روی شدید در انجام تمرینات ورزشی می تواند بسیار خطرناک باشد.

مشکلاتی مثل ریزش مو، تهوع، دردهای عضلانی، مشکلات خلقی، اختلالات گوارشی و تغییرات هورمونی شدید از رایج ترین عوارض زیاده روی در ورزش محسوب می شوند. بر این اساس توصیه می شود افرادی که قصد دارند با هدف سلامت و تناسب اندام ورزش کنند به چگونگی ورزش خود دقت کرده و در انجام حرکات ورزشی افراط نکنند.

برخی علائم هشدار دهنده ورزش سنگین شامل اختلالات خواب، اختلالات خلقی، تعریق شدید، سردرد و احساس افسردگی می شود. درواقع درست همانطور که ورزش درست کمک می کند شاداب تر باشید، افراط در ورزش باعث می شود حالات افسردگی را تجربه کنید.

بهتر است انتخاب ورزش مناسب زیر نظر پزشک یا متخصص ورزشی انجام شود و نحوه صحیح حرکات ورزشی نیز با مربی ورزشی بررسی شود تا حرکات اشتباه به مهره های کمر، ستون فقرات و عضلات و استخوانها آسیب نرساند.