صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۲۵ دی ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۵۵۴۶۷
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۱۳ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۷
نشریه آمریکایی 'فوربس' نوشت: برنداشتن گام های لازم از سوی آمریکا برای داشتن دست برتر در مذاکرات با کره شمالی، مایه نگرانی جدی است. در حالی که کیم در دیدار با 'شی جین پینگ'، رئیس جمهوری چین، از افزایش درک عمق راهبردی کره شمالی سخن گفت، ترامپ درخواست جنجال برانگیزش مبنی بر افزایش حمایت کره جنوبی از نیروهای آمریکا در شبه جزیره کره را تکرار می کند و روند تلخی روابط ژاپن و کره جنوبی بر سر مسایل تاریخی سرعت می گیرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

نشریه آمریکایی 'فوربس' نوشت، رئیس جمهوری آمریکا، نه گامی در راستای تدارک نشست دوم با رهبر کره شمالی برداشته و نه تا کنون مدرکی دال بر متفاوت بودن نتیجه مذاکرات دور دوم از گفت وگوهای دور اول در سنگاپور ارایه کرده است.

به نوشته فوربس، اعلام کاخ سفید مبنی بر نشست دوم 'دونالد ترامپ' و 'کیم جونگ اون' در اواخر فوریه مایه تعجب نبود. با وجود آنکه به نظر می رسید کیم راهبردی در قبال آمریکا ندارد، او آمادگی اش برای شرکت در نشست دوم با ترامپ را آشکارا نشان داد و با ارسال نامه به ترامپ و نیز در سخنرانی سال نوی میلادی، از چشم انداز روابط بهتر با آمریکا سخن گفت و 'کیم یونگ چول'، مقام عالیرتبه اطلاعاتی کره شمالی را راهی واشنگتن کرد.

در این میان، برنداشتن گام های لازم از سوی آمریکا برای داشتن دست برتر در مذاکرات با کره شمالی، مایه نگرانی جدی است. در حالی که کیم در دیدار با 'شی جین پینگ'، رئیس جمهوری چین، از افزایش درک عمق راهبردی کره شمالی سخن گفت، ترامپ درخواست جنجال برانگیزش مبنی بر افزایش حمایت کره جنوبی از نیروهای آمریکا در شبه

جزیره کره را تکرار می کند و روند تلخی روابط ژاپن و کره جنوبی بر سر مسایل تاریخی سرعت می گیرد.
درواقع، اتحاد با کره جنوبی و ائتلاف هماهنگ سه جانبه آمریکا- ژاپن- کره جنوبی به عنوان شالوده مواضع آمریکا در قبال کره شمالی است. ترامپ باید با متوقف کردن اختلاف ژاپن و کره شمالی و تقویت ائتلاف سه جانبه آمریکا- کره جنوبی- ژاپن، در آستانه دور دوم مذاکرات با کیم تمام هم و غم خود را صرف دست برتر آمریکا در این مذاکرات کند.
آنچه مهم است، اینکه بدون همکاری اصولی بین دو طرف، رابطه عاشقانه ترامپ و کیم، چشم انداز رابطه آمریکا و کره شمالی را تغییر نخواهد داد.

به نوشته فوربس، احتمالا کیم به این نتیجه رسیده که مسیر پیش روی او در برابر آمریکا شامل صرفنظر کردن از بخشی از زرادخانه هسته ای و موشکی اش در ازای تحقق اهداف اقتصادی است.

ترامپ و کیم در ژوئن گذشته در سنگاپور دیدار کردند و با امضای توافقنامه ای به برقراری روابط تازه دوجانبه و تلاش برای برقراری صلح پایدار در شبه جزیره کره، عاری سازی کره شمالی از تسلیحات هسته ای و حل و فصل مساله اسرای جنگی و مفقودین در جنگ متعهد شدند.

منبع: ایرنا